Şimdi Ara

Asus p4v8x-x board 800fsb lik işlemcileri destekliyormu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar...Asus p4v8-x boardla celeron 1.8 işlemci kullanıyordum.İşlemcinin ayaklarıdan birkaçı kırıldı..Şimdi 2.el bi cpu bakıyorum ona göre 800 yada 533 fsb lik bi işlemci alıcam..Alcağım işlemcinin cache belleği 1mb olursa boardun desteklememe gibi bi durumu olur mu ?? Şimdiden sağolun...

• Boardun kitapçığın indirdimm orda 800/533/400 olarak yazmışş ???

Asus p4v8x-x board 800fsb lik işlemcileri destekliyormu???
  • Anakartının desteklediği bütün işlemcilerin listesi =>http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P4V8X-X
  • Çok saolun karar vermemde baya bir yardımcı oldu...Burda yazan bios sürümlerine update yapıldığın bütün yazan işlemcileri destekler dimi ???
  • Evet listede yazan işlemcilerin bir kısmının çalışması için yanlarında yazan Bios sürümleri gereklidir.
  • P4-2.80A GHz (533 FSB, L2 cache:1MB, 90nm) almayı düşünüyorum..Ama önce bi bios update yapmam lazım..
  • P4-2.80A GHz 533 FSB, L2 cache:1MB, 90nm işlemciyi bugun sipariş verdim..Sen elindeki p4 2.5 ü 3.2 de stabil kullanıyorum demişşinn..Elindeki fan,standart fanmı yoksa başka birşey mi ??? Bişey daha sorucam boardun desteklediği işlemci için 2.80A olarak yazıo sitesinde, bana gelen işlemci üzerinde A olarak mı yoksa sadece 2.80 mi yazar ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errass -- 3 Ocak 2009; 1:03:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK ASUS P4S800D-X ANAKART
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.