Şimdi Ara

Asus P5 GD1 Pro Anakart için Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus P5 GD1 Pro anakart kullanıyorum. 3GB DDR 400 Mhz ram, P4 3.0 işlemcim var. Anakart üzerindeki ekran kartı ATI HIS X300SE ve eski olduğu için internette gezinirken mesela haber sitelerinde sayfaları aşağıya doğru kaydırma çubuğu ile çektiğimde sayfayı aşağıya çekerken yavaşlama oluyor, mous ile kaydırma çubuğunu aşağıya doğru hızlı çektiğimde ise yavaşlık nedeniyle hafif takılmalar olabiliyor. Belki sayfalar geç yüklendiği için. Bu nedenle ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Sizden yukarıda özelliklerini belirttiğim donanıma uygun (anakart&slot uyumu olan) ve HDMI çıkışı olan (ayrıca led tv ye bağlıycam da) bir ekran kartı tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcvx90av

Asus P5 GD1 Pro anakart kullanıyorum. 3GB DDR 400 Mhz ram, P4 3.0 işlemcim var. Anakart üzerindeki ekran kartı ATI HIS X300SE ve eski olduğu için internette gezinirken mesela haber sitelerinde sayfaları aşağıya doğru kaydırma çubuğu ile çektiğimde sayfayı aşağıya çekerken yavaşlama oluyor, mous ile kaydırma çubuğunu aşağıya doğru hızlı çektiğimde ise yavaşlık nedeniyle hafif takılmalar olabiliyor. Belki sayfalar geç yüklendiği için. Bu nedenle ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Sizden yukarıda özelliklerini belirttiğim donanıma uygun (anakart&slot uyumu olan) ve HDMI çıkışı olan (ayrıca led tv ye bağlıycam da) bir ekran kartı tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum.

hd5570 alabilirsin en azından hd film falan izlerken takılmaz hdmi çıkışıda var ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI PRO H610M-E ANAKART
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.