Şimdi Ara

asus p525?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar param ve herşeyim tamam fakat asus p525 stoklarda bulamıyorum ya kafayı yiyicem
    her siteye baktım kimi sitelere güvenilmiyor kimi sitelerdede stokta mevcut değil sizin bildiğiniz stok ta bulunan ve satan site biliyormusunuz...yardımcı olursanız çok memnun kalırım....bulabildiğim miktar 850 ytl bu kadar bir fiyata albilirim ancak.

• ben hızlı sistemden almıştım.. bilmiyorum ellerinde varmı.. ama bir hızlı sistem bayisine uğra derim.. ben parasını ödeme yapmıştım ertesi gün getirdiler.. gidip teslim aldım bende..
  • yok hocam yok bende cok aradım yok şansa cok temiz asus türkiyede çalışan bir arkadasın elindeki makineyi aldım kullanıorum sana p535 e yönelmeni tavsiye ederim
  • kardeş tükenmediyse pc gold da vardı en son...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat_g -- 29 Ekim 2007; 11:45:32 >
  • hocam 850 liran varsa eten x500 ya da biraz daha üstüne koyup p535 al bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__

arkadaslar param ve herşeyim tamam fakat asus p525 stoklarda bulamıyorum ya kafayı yiyicem
    her siteye baktım kimi sitelere güvenilmiyor kimi sitelerdede stokta mevcut değil sizin bildiğiniz stok ta bulunan ve satan site biliyormusunuz...yardımcı olursanız çok memnun kalırım....bulabildiğim miktar 850 ytl bu kadar bir fiyata albilirim ancak.

Kardesim illede almak istiyosan ben sana veriyim...

ben alalı 1,5 ay olmadı ama benim canımı sıktı baya bakalım bi kaç yanlış giden bişeyi var şimdi istanbul dışındayım donunce goturucem servise eger saglam ve sorun bendeyse ki sanmıyorum ... istersen sana verebilirim ... ama saglam deil ve sorunu halledemiyolarsa isterim ki sana vereyim... şaka şaka...

olay dedigim gibi ilgilenirsen yazarsın buraya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Asus Vivobook Pro
    2 yıl önce açıldı
    ASUS WEBCAM C3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.