Şimdi Ara

ASUS P535 için GPRS ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar P535 de AVEA nın GPRS ayarlarının nasıl yapıldıgını bilen varmı içinizde ??
    6.1 e yükselttikten sonra otomatik bulamıyor ayarlarıda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmmerve -- 12 Ağustos 2008; 16:09:13 >

• Valla benim bilfiğim Otomatik yapıyor bağlantılar kısmına gir orda olucak operatörü seçiyorsun ve o ayarları yapıyor
  • dostum hala yapamadıysan pm ta yardımcı olayım biraz anlatması zor olabilir..
  • Merhabalar,

Bir PDA sahibi olarak sürekli farklı ROMlar deniyorum ve doğal olarak bu yüklemeler sonucu telefonumdaki tüm ayarlar sıfırlandığı için her seferinde ayarları tek tek yapmak zorunda kalıyorum. Ayarları da internette aramak ve doğru sayfaya ulaşmak zamanımı alıyor.

Kaynak olması açısından Asus P535 cep bilgisayarım için Turkcell GPRS ve MMS ayarlarını buraya eklemek istedim. Bu ayarlar önümüzdeki 6 ay benim pek işime yaramayacak, neyse.

Asus P535 için Turkcell GPRS ayarları

Start > Settings > Connections yolunu izleyerek bağlantılar menüsüne geliyoruz ve buradan Connections'a tıklıyoruz.
    My ISP altında " Add a new modem connection " (Yeni modem bağlantısı ekle) seçiyoruz.
    " Enter a name for the connection: " altına " Turkcell Internet " yazıyoruz ve " Select a modem: " den " Cellular Line (GPRS) " i seçip Next'e tıklıyoruz.
    " Access point name: " kutusuna internet yazıp Next'e tıklıyoruz.
    User name:, Password: ve Domain:* kutularını boş bırakıp Finish'e tıklıyoruz.
    Connection sayfasında Tasks'in yanındaki Advanced'e tıklıyoruz.
    Select Networks butonuna tıklayıp üst kutudan My ISP, alt kutudan My Work Network'u seçip sağ üst taraftaki ok butonuna tıklıyoruz. Artık Asus P535 iniz için Turkcell GPRS aktif.

Asus P535 için Turkcell MMS ayarları

Start > Settings > Connections yolunu izleyerek bağlantılar menüsüne geliyoruz ve buradan Connections'a tıklıyoruz.
    My Work Network altından Add a new modem connection'a tıklıyoruz.
    " Enter a name for the connection: " altına " Turkcell MMS " yazıyoruz ve " Select a modem: " den " Cellular Line (GPRS) " i seçip Next'e tıklıyoruz.
    Username: kutusuna mms, Password: kutusuna mms yazıyoruz. Domain: kutusunu boş bırakıyoruz ve Finish'e tıklıyoruz.
    My Work Network altında bu kez " Set up my proxy server " ı seçiyoruz
    " This network connects to the Internet " ve hemen altındaki " This network uses a proxy server to connect to the Internet " kutucuklarının ikisini de işaretliyoruz.
    Proxy server:'ı boş bırakıp Advanced... butonuna tıklıyoruz.
    HTTP, Secure WAP ve Socks lar boş kalıyor, WAP'a tıklayıp Server'a 212.252.169.217, Port'a da 9201 yazıyoruz. Username, Password ve Domain kutularını boş bırakıyoruz ve sağ üstteki ok tıklıyoruz.

Sağ üstteki ok tuşlarına basıp Today ekranına kadar çıkıyoruz.
    Start > Messaging > MMS yolunu izliyoruz.
    MMS penceresinde Menu > MMS Settings'e tıklıyoruz.
    New butonuna basıyoruz.
    Profil Name: Turkcell MMS
    MMSC:http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
    Data Connection: My Work Network
    Gateway: WAP 1.0 Gateway
    IP Address: 212.252.169.217
    Port: 9201 değerlerini yazıyoruz ve sol alttaki Done'a tıklıyoruz.
    Turkcell MMS'i aktif etmek için Select'e tıklıyoruz ve yanında tick işareti oluyor.
    Sağ üstteki ok tuşuna basıyoruz, hepsi bu kadar! Artık Asus P535 inizle MMS gönderip, alabilirsiniz.

alıntıdır:
    http://blog.sevketarslan.com.tr/2008/09/asus-p535-turkcell-gprs-mms-ayarlari.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ince ayar yardım ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.