meraba arkdaşlar. ilk çıktığı dönemden beri asus p 535 kullanıyorum ama şimdiye kadar hiç bi program yüklemedim. bi iki program indirim bu gunlerde ama telefona nasıl kuracağımı bilmiyorum.yardımcı olabilir misiniz acaba ? teşekkür ederim şimdiden :)
Aşağıdaki bilgiler ilk sayfanın ilk mesajından alıntıdır.
Cep bilgisayarlarına 3 farklı şekilde program yüklenebilir. 1- CAB uzantılı dosyalar: CAB uzantılı programları yüklemek için dosyayı hafıza kartına kopyalayıp dosya yöneticisi aracılığı ile cep bilgisayarı üzerinde çalıştırın ve yönergeleri takip edin. 2- Mobile EXE dosyaları: Normal PC üzerinde açmak istediğinizde "Geçerli bir Win32 uygulaması değildir." uyarısı veren dosyaları çalıştırmaj için cep bilgisayarınıza kopyalayıp, dosya yöneticisi aracılığı ile çalıştırmanız ve gerekliyse yönergeleri izlemeniz yeterlidir. 3- EXE Dosyaları: Bilgisayarda çalıştırdığınızda normal kurulumu başlayan dosyalardır. Uygulamanın cep bilgisayarına yüklenmesi için kuruluma başlanmadan önce ActiveSync bağlantısının kurulu olması gereklidir. Daha sonra kuruluma başlanır ve bilgisayar ekranındaki yönergeler takip edildikten sonra ActiveSync ile kurulum cep bilgisayarına aktarılır ve eğer gerekliyse cep bilgisayarının da ekranında ki gerekli kurulum yönergeleri takip edildikten sonra kurulum işlemi sona erer.
teşekkürler kendi kendime bulmuştum siz mesaj göndermeden =)
arkadaslar bugün telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürme işlemi yaptım. başlamadan önce yedeklerimi aldım ve mini sd kartımıda çıkarttım içindekiler kaybolmasın diye. Fakat mini sd kart içindeki resimlerim videolarım durmasına rağmen açılmıyor ve "37de54b8 ile ilişkilendirilen bir uygulama yok. önce uygulamayı çalıştırın ve ardından bu dosyayı uygulamanın içinden açmayı deneyin" diye bir mesaj veriyor. ne olur yardım edin.
arkadaşlar merhaba benim 535 im var ve wifi ayarlarında sorun çıktı baglanamıyorum... bana yardımcı olabılecek birisi varmı......
elinde asus p 535 orjinal şarj cihazı olupta satmak isteyen arkadaşlar var mı
arkadaşlar emektarı satıyom artık düşünen olursa pm atabilir
merhabalar...
benim emektar son romdan sonra bi kaç kez açıldı ama sonra açmaz oldu :-( resetin her türlüsünü deniyorum ama nafile.. şarja takınca bataryayı olduruyor..(led yeşile dönüyor) düğmelerde,ekranda fiziksel bi arıza olmadığını teyit ettirdim.. ancak sanki bios uçtu gibi oldu :-)) tık yok ekranda.. yazılım attır düzelir deniliyor da.. açmayan cihaza yazılımı neresinden atabilirim?? yapılabilesi, gönderilip müdahele edilesi bi yöntem için bilgi ve tecrübelerinize baş vurur , herkese güzel günler dilerim..
Arkadaşlar P535 araç şarjına taktıktan bir süre sonra kapanmıştı. Cihazı elime aldığımda aşırı ısındığını gördüm ve bir daha da açılmadı. Tamirde güç entegresinin yandığını ancak bu entegreyi temin edemediklerini söylediler. Daha sonra cihazı Asus servise gönderdim (garantisi bitmişti zaten), servis parça tamiri yapamadıklarını sadece anakart değişimi yapabileceklerini ve anakart bedelinin de 265 tl olduğunu söylediği için tamir yaptırmadım... Bu entegrenin nerede bulunacağından bilgisi olan varmı, veya elinde başka bir arızadan atıl duruma gelmiş P535 i olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Cihaz 128 Mb Ram olduğu için kıyamıyorum atmaya
arkadaşlar asus p535imi satmak istiyorum almak isteyenler pm atsınlar
Satmak için verilen ilanlar için bile olsa hala wm bölümünün ilk sayfasında çıkıyor ya p 535 kullanıcıları başlığı.. Helal olsun ne telefon yapmış ASUS demeli. Ya da ne pazarlama yapmış ASUS!...
Arkadaşlar,
Yılbaşından kısa bir süre önce ekran ve bataryasını garantiden değiştirdiğim P535'im, geçenlerde ekranına aldığı darbe sonucunda çatlamasıyla, kullanılamaz hale geldi. Tamir ettirme konusunda ya da nasıl değerlendireceğim kosunda önerilerinize başvurmak istiyorum. Elinde yedek parça olarak arızalı cihazı olan ya da bendekini yedek parça olarak almak isteyen arkadaşlar olursa tekliflere açığım.
Selamlar
merhabalar benim 535 ise kendi kendine kapanıyor. sarzi 1 gun gitmeye basladi. pil de sorun oldugunu dusunuyorum. 1-yurt dısı internet sitelerineden ucuza pil alabilecegim site var mı?
2-aldigimdan beri Windows 5 kullanıyorum. Win 6 veya daha ust versyonu nasil kurabilirim?
tesekkurler
Merhaba arkadaşlar... 128 mb ramli P535 imin power entegresi arızalı olduğu için hiç kullanamıyorum. Elinde anakart harici arıza sebebiyle atıl durumda cihazı veya power entegresi sağlam çıkma anakartı olan varsa ve satmak istiyorsa benim ihtiyacım var, alıcı olurum...
quote:
Orijinalden alıntı: sallamax
merhabalar benim 535 ise kendi kendine kapanıyor. sarzi 1 gun gitmeye basladi. pil de sorun oldugunu dusunuyorum. 1-yurt dısı internet sitelerineden ucuza pil alabilecegim site var mı?
2-aldigimdan beri Windows 5 kullanıyorum. Win 6 veya daha ust versyonu nasil kurabilirim?
Orijinalden alıntı: isarac Merhaba arkadaşlar... 128 mb ramli P535 imin power entegresi arızalı olduğu için hiç kullanamıyorum. Elinde anakart harici arıza sebebiyle atıl durumda cihazı veya power entegresi sağlam çıkma anakartı olan varsa ve satmak istiyorsa benim ihtiyacım var, alıcı olurum...
Ben komple satıyorum kutusu faturası Cd'leri vs herseyi var
P535 ini satanları şiddetle kınıyorum :)
Şaka bir yana, ben hala memnunum, hiç bir sorunum yok ve kullanmaya devam edeceğim.
Ancak bir sorunum var ( sorun sayılmaz ama) Şu android sisteminin p535e kurulduğunu gördüm. Bunu nasıl yapacağız bilen - kuran var mı acaba.
Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kuzey55 P535 ini satanları şiddetle kınıyorum :) Şaka bir yana, ben hala memnunum, hiç bir sorunum yok ve kullanmaya devam edeceğim. Ancak bir sorunum var ( sorun sayılmaz ama) Şu android sisteminin p535e kurulduğunu gördüm. Bunu nasıl yapacağız bilen - kuran var mı acaba. Şimdiden teşekkürler.
Aynı kanaatteyim kuzey55 Power entegresi yanan P535 imi canlandırmaya çalışıyorum... 3 Aydır göndermediğim yer kalmadı, ama hala vazgeçemedim. Özellikle Asus servise çok canım sıkıldı, direk anakart değişimi yapıyorlar ve yaklaşık 150 dolar civarında fiyat biçiyorlar. Tabi bizim 128 mb ram de güme gidiyor. Onlar takmıyor çünkü. Android konusunda bildiğim, yüklenebildiği, ama normal sistemin üzerine kurulduğu şeklindeydi. en son 1- 1,5 sene önce bahsettiğim şekilde yarım yamalak bi android sistem kurmuştum, ama nereden indirdim nasıl yaptım hiç hatırlayamıyorum. Sadece; 1 gün sonra sildiğimi hatırlıyorum.
Yaşasınnnn bu cep bilgisayar alemine asus p535 ile girmekden çok memnunum 1raz klavye cin işkencesi ama olsun programlar ve internet kulanımı 1harikaaa ancak kücük 1 problemim var adobe flash player wm5 için bulamıyorum arkadaşlar nerden temin edebilirim facebook uma gelen videolar görünsün lütfen artık.
adobe un siteside var flash, ordan indirebilirsiniz bu arada wm6 yı da yükleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Hannibal
Yaşasınnnn bu cep bilgisayar alemine asus p535 ile girmekden çok memnunum 1raz klavye cin işkencesi ama olsun programlar ve internet kulanımı 1harikaaa ancak kücük 1 problemim var adobe flash player wm5 için bulamıyorum arkadaşlar nerden temin edebilirim facebook uma gelen videolar görünsün lütfen artık.
wm6 yüklemekde cekiniyorum hem kurulumu zahmetli ben wm5 için istiyorum ama adobenin sitesinden yülememe rağmen telefon kabul etmiyor skyfire da cabası olmuyor galiba yükseltmeliyim cökerse diye korkuyorum wm6 şip şak güvenilir nasıl yüklerim