Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p535 için şarz soketi arayan arkadaşlar bilmiyorum işinize yararrmı arızalı p525 anakartım var sanıyorum p535 ile girişler aynı 40 tl ye satıyorum sadece sesin karşıya gitmeme sorunu vardı parçaladım satıyorum kasasını sattım lcd side duruyor power girişi için anakartını komple almanız gerekir eğer lehim den anlarsanız siz bile yapabilirsiniz bu işi
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-anakart-board-p525-pda-bord-anakart-35373098/detay
  • Benim p750nin joysticki arızalı servise bırakmak istemiyorum. Bununki olur mu acaba?
  • hiç bir bilgim yok bir pda tamircisine sorman lazım
  • p535 kasa çok çizildi elinde sıfır veya 2. el (az çizilmiş) olan var ise alabilirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetoguz
    p535 kasa çok çizildi elinde sıfır veya 2. el (az çizilmiş) olan var ise alabilirim....

Ben komlpe satıyorum kutusu bile yepyeni dürüyor. Ekran alındığı günden beri koruyucu kaplı. Düşünürsen pm at
  • bu teLefonda mesajLarı kaLem kuLLanmadan parmakLa yazmak için herhangi bir yazıLım mevcut mudur..kendi standart kLavyeLerinde kaLem kuLLanmadan yazmak imkansız gibi..fikri ve biLgisi oLan arkadaşLarın yardımını bekLiyorum..şimdiden teşekkürLer..
  • Resco Keyboard Pro programını kullanıyordum.
    kalemsiz biraz daha kolay yazılabiliyordu standart klavyelere göre

quote:

Orijinalden alıntı: Fyonb

bu teLefonda mesajLarı kaLem kuLLanmadan parmakLa yazmak için herhangi bir yazıLım mevcut mudur..kendi standart kLavyeLerinde kaLem kuLLanmadan yazmak imkansız gibi..fikri ve biLgisi oLan arkadaşLarın yardımını bekLiyorum..şimdiden teşekkürLer..
  • arkadaşlar telefona virüs bulaştı ve kafayı yedi .
    ekranda mesajlara tıklıyom başka bişi açıyor. nereye tıklarsan tıkladıgım yer ile alakası olmayan şeyler açıyor.

format atmayı düşünüyom. en son sürüm ne var piyasada bilgisi olan varmı.

birde asus un sitesinden baktım "Firmware Version V4.7.20 " var diyor ama 2008 tarihli
    yeni tarihli olan v4.9 var ama heralde farklı dil için .
  • İlan biraz eski ama belki birileri için işine yarayan parça kalmış olabilir.
    tıkla
    (Not: İlan sahibi ile ilgili en ufak bir bağlantım yoktur)
  • Arkadaşlar bana asus p535 in programları lazım nerden indirire bilirim bir link verirseniz sevinirim.
  • OHHH BEEE! yılların yıllandırdığı P535'imi resmen vitrine kaldırdım.Aldım bir wildfire Age Of Empiresda çağ atlayınca binaların aniden değişmesinde yaşadığım mutluluğu yakaladım.Telefon 4 yıldan sonra garip davranışlarda bulunmaya başlıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLife

Resco Keyboard Pro programını kullanıyordum.
    kalemsiz biraz daha kolay yazılabiliyordu standart klavyelere göre

quote:

Orijinalden alıntı: Fyonb

bu teLefonda mesajLarı kaLem kuLLanmadan parmakLa yazmak için herhangi bir yazıLım mevcut mudur..kendi standart kLavyeLerinde kaLem kuLLanmadan yazmak imkansız gibi..fikri ve biLgisi oLan arkadaşLarın yardımını bekLiyorum..şimdiden teşekkürLer..

Selam ben HTC'nin phone pad diye bir yazılımını kurdum gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar, Asus P535 ile fotoğraf çekildiğinde, fotoğrafın nerede çekildiğini koordinatı ile birlikte kaydeden yani geotaglı yapabilecek bir program varmı, GPStoday ve Iocr GPS diye iki uygulama buldum ama bir türlü koodinatlı fotoğraf çekme olayını beceremedim. yardımcı olursanız memnun olurum.

Bu arada elimde kutusu açılmamış garantisi 10 ocak 2011 tarihli bir asus p535 daha bulunmakta ilgilenen olursa uygun fiyata verebilirim.
  • Arkadaşlar, acil yardım gerekiyor, p535 imde ana ekranda kar bilgileri sd kart görünümü, pil durumu ve gibi ikonlar mevcutken, bir başka uygulamayı (dialer) ana ekrana koyayım dedim, resco explorer la ana ekrana ikonu attım ana ekranda ikona basılı tutunca orda üst satıra aktar gizle vs gibi seçenekler vardu gizleye tıklayınca btün ikonlar kayboldu. bunları tekrar nasıl getirebilirim, bakmadığım yer kalmadı.

teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar bu lanet soruna çözüm buldum. resco ana ekrandayken ana ekrana attığınız ikonların dağınıklığı sebebiyle üzerine basılı tuttuğunuz da çıkan menuden hidden ı seçerseniz ekranınız bomboş kalıyor diğer bütün öğelerde kayboluyor ondan sonra bakmadık ayar bırakmıyorsunuz ama nafile.

çözüm şu: resco regedit e girip orda high local machine sonra software sonra resco ve today seçilip high items larda 1 seçeneği sıfır yapıldığında ekranınıza yeniden kavuşursunuz.

detayları bu linkte:http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=32892

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devon32 -- 20 Ocak 2011; 13:32:13 >
  • merhaba.. asus p535 imde tuhaf bir sorun olustu..

öncelikle belirteyim telefon dusmedi yada zarar gorecek bir sey olmadı..

bilirsiniz ki telefon iki sekilde sarj olmakta.. sarj aleti ile vede usb den pc yardımı ile..

3-4 gundur usb den sarj olurken sorun yasamıyorum ancak kendi sarj aletini takınca sarj oluyor isareti görünmüyor ama sarj ediyor fakat esas sorun baska sarjı o kadar uzun surede yapıyorki anlatamam neredeyse 24 saat sarjda kaldı anca sarj oldu sarj aletini degistirdim fayda etmedi ama pc den hem hızlı sarj oluyor hemj oluyor hemde ekranda sarj isareti cıkıyor..

makinaya format bile attım ama sorun degismedi.. bu soruu yasayan yada bildiği cözüm olan varsa sevinirim

tesekkurler
  • arkadaslar benım asus p535 satılık almak ısteyen varsa maıl atsın dehseyt_06@hotmail.com
  • sayın p535 çiler, p535 te mesaj geldi uyarısına rağmen gelen kutusunda mesajın görülmesi 5-6 dakikayı buluyor, bu gecikme neden kaynaklanır, sorun nasıl çözülür, bilen varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeton

merhaba.. asus p535 imde tuhaf bir sorun olustu..

öncelikle belirteyim telefon dusmedi yada zarar gorecek bir sey olmadı..

bilirsiniz ki telefon iki sekilde sarj olmakta.. sarj aleti ile vede usb den pc yardımı ile..

3-4 gundur usb den sarj olurken sorun yasamıyorum ancak kendi sarj aletini takınca sarj oluyor isareti görünmüyor ama sarj ediyor fakat esas sorun baska sarjı o kadar uzun surede yapıyorki anlatamam neredeyse 24 saat sarjda kaldı anca sarj oldu sarj aletini degistirdim fayda etmedi ama pc den hem hızlı sarj oluyor hemj oluyor hemde ekranda sarj isareti cıkıyor..

makinaya format bile attım ama sorun degismedi.. bu soruu yasayan yada bildiği cözüm olan varsa sevinirim

tesekkurler

aynı sorun bendede var cihazı yeni aldım

• kardes çözümü buldum, her şarz cihazı olmuyor. cin malı üstünde cowan yazan bir şarj aleti var ben denedim sorun düzeldi. çok illet bir sorun bu.
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.