Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saykoman

kardes çözümü buldum, her şarz cihazı olmuyor. cin malı üstünde cowan yazan bir şarj aleti var ben denedim sorun düzeldi. çok illet bir sorun bu.

hocam bu markayı ( cowan ) nereden buldun... netten alabilecegimiz yer var mı...

tesekkurler
  • zaten kimse orjinalini satmıyor, sen usb uçlu şarj aleti dene ama usb kablo ayrı, adaptör ayrı olmasın. Tümleşik olsun saygılarımla.
  • Hey gidi p535. İlk aldigimda bir gunde yazilan mesajlari okumaya yetisemezdim. Simdi en son mesaj 5 Mart'ta yazilmis...
    Ben hala kullanmaya devam ediyorum. Hala ustune yok bazi konularda. Lingvosoft gibi kullanisli bir sozluk programi ya da excel mobile gibi cok fonksiyonlu, kullanisli bir spreadsheet programi ne wp7de var, ne de ios da.
  • yarından itibaren bende p535 kullanıcısıyım artık :D
  • Hala sıfır bulunabiliyor mu p535? İkinci el mi aldınız? Aldıysanız kaç liraya, öğrenebilir miyim?
  • Yeni cihaz aldığımdan Asus 535 imı satıyorum. Vatandan alınmış faturası kutusu herseyi dürüyor. Ekranda ilk aldığım günde taktiğim koruyucu dürüyor. Almak isteyen pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan
    Hey gidi p535. İlk aldigimda bir gunde yazilan mesajlari okumaya yetisemezdim. Simdi en son mesaj 5 Mart'ta yazilmis...
    Ben hala kullanmaya devam ediyorum. Hala ustune yok bazi konularda. Lingvosoft gibi kullanisli bir sozluk programi ya da excel mobile gibi cok fonksiyonlu, kullanisli bir spreadsheet programi ne wp7de var, ne de ios da.

Sorma sabahlara kadar okurduk ne program kuralım diye :€
  • quote:

Orijinalden alıntı: basayew

arkadaşlar telefona virüs bulaştı ve kafayı yedi .
    ekranda mesajlara tıklıyom başka bişi açıyor. nereye tıklarsan tıkladıgım yer ile alakası olmayan şeyler açıyor.

format atmayı düşünüyom. en son sürüm ne var piyasada bilgisi olan varmı.

birde asus un sitesinden baktım "Firmware Version V4.7.20 " var diyor ama 2008 tarihli
    yeni tarihli olan v4.9 var ama heralde farklı dil için .

Cok gec cevap oldu kusura bakma.
    Asus için en son resmi sürüm o. Bende de 4.7.20 kurulu. Sen de onu indirip kur bence. Daha yeni tarihli bir ROM yok.
  • 2. el bi arkadaştan aldım piyasası 220 fln mış o civarlarda ama ben 180 e aldım telefonu ondan 1 haftadr kullanıyorum gayette güzel telefon biraz kalın ama :D elinde tutunca hoşuna gidiyor kullanmak telefonu :P

türkiyede sıfırına rastlaman münkün olmayabilir ama yurtdışında sanırsam mevcut araştırmak lazım
    quote:

Orijinalden alıntı: oan

Hala sıfır bulunabiliyor mu p535? İkinci el mi aldınız? Aldıysanız kaç liraya, öğrenebilir miyim?
  • Arkadaslar,

Cekme kilitlenme vs sorunlarindan sonra klasik telefona donenlerdenim ancak P535 in navigasyon performansından da vazgecemeyenlerdenim.

Cihazı baska servis vs iptal ederek sadece GPS navigator olarak kullanan var mı?? Bunun yolu nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclikofte

Arkadaslar,

Cekme kilitlenme vs sorunlarindan sonra klasik telefona donenlerdenim ancak P535 in navigasyon performansından da vazgecemeyenlerdenim.

Cihazı baska servis vs iptal ederek sadece GPS navigator olarak kullanan var mı?? Bunun yolu nedir??

Today ekranında wireless bolumune tıkla. Oradaki wireless, telefon ve bluetooth'u off pozisyonuna getir. Artık telefonunu GPS olarak kullanabilirsin.
  • arkadaşlar Asus P535 pil satan yer varmı acaba izmirde bildiginiz.
  • az kullanılmış bir P535 var elimde, sağ sola büküyor gibi oynatıldığında kapanıyor. arka kapağın takılı olduğunu anlayan bir parça var ondan şüpheleniyorum ama yine de sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım.

bu konu ile ilgili fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear
    az kullanılmış bir P535 var elimde, sağ sola büküyor gibi oynatıldığında kapanıyor. arka kapağın takılı olduğunu anlayan bir parça var ondan şüpheleniyorum ama yine de sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım.

bu konu ile ilgili fikri olan var mı?

Arka kapak cıkartılınca cihazın arka sağ üst tarafında bir dil var, onu bantlarsanız kapak açık kapalı fark etmeden çalışır cihaz.
  • soruyu eksik sordum anlasilan..

Sadece GPS kullanmak, bunun dışındaki tum servisleri kapalı hale getirmek icin (today ekranından wireless ve telefonu kapatmaktan bahsetmiyorum, gereksiz driver hizmet ve servislerin acilista yuklenmemesi icin) ne yapmak gerekir?
  • Boyle bir şey mümkün değil...

quote:

Orijinalden alıntı: iclikofte

soruyu eksik sordum anlasilan..

Sadece GPS kullanmak, bunun dışındaki tum servisleri kapalı hale getirmek icin (today ekranından wireless ve telefonu kapatmaktan bahsetmiyorum, gereksiz driver hizmet ve servislerin acilista yuklenmemesi icin) ne yapmak gerekir?
  • Asus önermiyorum. Garmin-Asus M10 kullanıyorum hiç hoşuma gitmiyor.iPhone'a değiştircem Windows Phone'dan uzak durun bence.
  • Ben yaklaşık 3 yıldır ASUS p535 kullanıyorum. En iyi çalışan özelliği GPS özelliği. Telefonunda iş yok. Kendi kendine kapanıyor vs. Ama GPS inde hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
  • kullandığım asus p535 cihazımı satıyorum. talip varsa pm atabilir. hiçbi sorunu yoktur.. kasasındaki biraz boya kalkması dışında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

bende artık p535 ciyim benide ekleyin..

vay be foruma üye olduğumda attığım ilk mesajmış bu.

acayip duygulandım şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.