Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 900 baht buradaki fiyat, 1 usd=35 baht tan hesabı yapın işte.

%7 vergi iadesi var, o da bana kalır.

ama sadece bir tane getirebilirim, 2 kişiyiz burada ve senelik 1 hakkı var herkesin biliyorsunuz. birini kendime aldım, 2. de şanslı sahibini bekliyor. :)
    quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

Orjinalden alıntı: zeynelb

forum da okuduklarım sayesinde kararımı verdim ve p535 aldım. beyazı almaya diye gittim ama emin olun beyaz resimlerde görünüğü kadar kullanışlı değil, titiz biriyseniz sürekli bezlerle falan siliyor olursunuz. zaten beyaz da değil, sedefli çok açık krem gibi bir renk.

ben aleti bangkoktan aldım, uluslararası geçerli 1 yıllık garantiyle. cumartesiye kadar isteyen olursa ona da getireyim.

Maliyeti nedir?

• Hmm, bu da yuvarlak hesap 883$ yapar. Buradaki 750$+KDV'ye tekabül ediyor. Zaten 12 ay taksitle o fiyatlara satılır burada da, Bangkok'un bir esprisi yokmuş
  • Şu an öğrenme amaçlı Asus 636n aldım, bir sonraki PDA'm muhtemelen P535 olacaktır. Ama mirza arkadaşımızın dediği gibi "bir alet ne kadar fazla işi bir arada yaparsa her işi o kadar eksik yapar." kısmı beni ürkütüyor.

Kullanan arkadaşlarımız özelliklerini ne kadar kullanabildiğini, örnekleriyle beraber yazarsa iyi olur. Mesela GPS nasıl? Görüşme kalitesi nasıl? Fotoğraf çekimi nasıl? Ve diğer PDA özelliklerini ne kadar iyi derecede kullanabiliyorsunuz?

Yurtdışından almaktan korkmasam P535 alırdım, ama Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğim. N'olur n'olmaz bir problem çıkarsa hiç olmazsa muhattabım olur. İyi veya kötü... Hiç olmamasından iyidir.
  • Yeni P535'imi bir kaç gündür kullanıyorum, ilk izlenimlerim şöyle:

1- Görüşme kalitesi daha önce denedğim PDA lara göre çok daha iyi.

2- Hızına laf yok.

3- Resim ve video çekme özelliği çok iyi değil, oto focus resim çekme hızını belli ölçüde yavaşlatıyor. yakından çekilen resimlerde de pek bir işe yaradığını söyleyemem. ama normal gün ışığındaki resim kalitesi, normal bir digital fotoğraf makinesini aratmaz.

4- Pil konusu biraz karmaşık; normal kullanımla 3 gün açık kalıyor cihaz. normal kullanımdan kastım telefon görüşmeleriye sınırlı kalmak. yok, hem wi-fi, hem telefon, hem de bluetooth açık kalsın, arada da oyun falan oynayayım derseniz, akşamı görmez pil.

5- GPS henüz kullanma imkanım olmadı. Spotniq ve örnek istanbul kurdum. ama gps tecrübem hiç yok, bu nedenle, henüz deneyebilmiş değilim. kullanabilirsem onu da yazarım.

6- Asıl sorun işin turkcell kısmında. bu akşam Turkcelli arayıp mms ve gprs ayarlarını göndermelerini istedim, ama veritabanlarında hiç bir asus modeli olmadığını söylediler. wap ayarları verebiliyorlar ama gprs nasıl ayarlayacağımı hala bulamadım. bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

soru varsa cevaplamaya çalışayım.

• alan arkadaşlara hayırlı olsun, dört gözle bekliyorum beyaz p535i
  • Merhaba,

Bu aleti nerde görüp, nereden satın alabilirim... Yardımcı olabilir misiniz?
  • bende öğrenebilirmiyimn nereden nasıö alacağız=?
  • tr de henüz yok heralde
  • Bu arada Asus 525 in servisi Başarı Elektronik belirteyim. Asus servisinden memnun olduğunu söyleyen arkadaşlar muhtelemelen servisi Çizgi Elektronik'den almıştır. Çizgi elektronik işinde gerçekten iyi. Laptop, anakart psu vs gibi ürünlere çizgi bakıyor. Benimde işim çok kere düştü ve hep memnun kaldım.

Ancak 525 gibi 535 inde servisi yine Başarı olacaktır. İnşallah işiniz düşmez diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 25 Şubat 2007; 11:42:29 >
  • MERHABA ARKADAŞLAR BU P535 İLE BİZDE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ BİLİYORSUNUZ Kİ ASUS UN TÜRKİYE DİSTRİBÖTÜRÜ HIZLI SİSTEM FİRMASI ORDAN ALDIĞIMIZ BİLGİYE GÖRE P535 NİSAN BAŞI TÜRKİYE'DE VE AÇILIŞ FİYATI 999-1050$ + KDV GİBİ OLMASI BEKLENİYOR FAKAT UFAK Bİ TİYO VERİYİM HIZLI SİSTEM GENELDE YENİ ÇIKAN ÜRÜNLERİNİ İLK ETAPTA LANSMAN FİYATLARINDAN KAMPANYA DÜZENLEYİP VERİR ALACAK OLANLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİLER İLGİLENEN ARKADAŞLARIN BU OLACAK KAMPANYAYI KAÇIRMAMALARINI TAVSİYE EDERİZ...
  • Rakam bence yüksek. Daha makul olmalı talep görmesi için. İndirimli satıcaz deseler yine de 900 $ olur ki
  • Sonunda getirdim asus p535 i singapurdan 760 $ a mal oldu 2 gb minisd kartla beraber.
    Yeni elime aldım cihazı şuanda inceliyorum...
    izlenimlerimi anlatıcam.......
  • gümrük ve ttk ya kayıt işlemlerini analatabilirmisin..
    quote:

Orjinalden alıntı: guzzle

Sonunda getirdim asus p535 i singapurdan 760 $ a mal oldu 2 gb minisd kartla beraber.
    Yeni elime aldım cihazı şuanda inceliyorum...
    izlenimlerimi anlatıcam.......

• Vallla artık %10 vergi almıyorlar.gümrük memuru öyle söylemiş.fatura ve pasaportla herhangibir turkcell.telsimşavea ya gidip açtırıyormuşşun.Ben de bugün bakırköy telsim e gitim açtırmak için ama telsimdekiler bana bizim tarafımızdam imei kaydı 1 marttan itibaren kabul edilmiyor dedi.Turkcell veya avea ya gidin onlar yapıyor dedi bende bakırköydeki ender mağzalarının karşısındaki turkcell e gitim ve başvurdum.Ama hattım telsim olduğu için illa bir
    turkcell hattı almam gerektiğini söylediler!.
    Bende en ucuzlarından 10 ytl lik kontörlü bir hat aldım.1-2 hafta içinde açılacağını söylediler.Bekliyorum şimdi.
    Not:Fatura ve pasaport gerekiyor sadece..........
  • Bu gidişle Türkiye'ye zor gelir gibi.
  • az once bıde ben sansımı denım dedım aradım asus tr yı 15 gun sonra urun gelıyo yurt dısından dedı fıyat dedım.bogazıcını verım dedı onlara sorun dedı.ok dedım aradım sordum son kullanıcıya fıyat veremıyoruz bı bayıye yonlendırım dedı urun daha cıkmadı bayı nerden bılsım dedım o zaman sız 15 gun sonra arayın dedı bende o zaman sızı nıye arım ınternetten bakarım dedım kadın sankı kankım gıbı bye byee dedı cok ısvelı bı sesle delı oldum kudurdum manyakmıdır nedır ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: farks

kadın sankı kankım gıbı bye byee dedı cok ısvelı bı sesle delı oldum kudurdum manyakmıdır nedır ya

• ya bu alet TR ye ne zman gelecek
    Acil almam lazım
    ihtiyaçtan :)
  • asus p535'i tamamen kapatabiliyorsunuz...
    Forumlarda okuduğuma göre çoğu pda/phonelar kapatılamıyor.....
  • asus p535 e ilk yüklediğim program igo 2006(forumdan) sorunsuz gayet iyi çalışıyor....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.