Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi gazetede çıktı ben göremdimde hürriyet ve Sabah'ta yoktu en azından.
  • vatan gazetesinin teknoloji ekinde çıktı.
  • arkadaşlar p535 ile gelen yazılımın destinatör olması büyük şanssızlık.gerçekten navigasyon programları arasında en vasat olanı destinatör.ama harita olarak şu anda en kapsamlı haritayı sunmaya başladı.hatta emirkaya arkadaşımızın GPS başlığında kendisi bu programın TR haritasınıda bizlere sundu.yinede alet güzel özellik olarak,fiyat da biraz daha gevşemeli bence.birde igo tr haritası detaylı bir şekilde çıkar ve yüklenirse 535 ideal bir seçim olabilir.
  • Romanyadaki bir sitede 690 YTL ya satışa sunulmuş cihaz
    İtalyada 900 YTL
    Linki:http://www.eplaza.it/Shop/product.asp?Idsos=A3PDA003
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeynelb

forum da okuduklarım sayesinde kararımı verdim ve p535 aldım. beyazı almaya diye gittim ama emin olun beyaz resimlerde görünüğü kadar kullanışlı değil, titiz biriyseniz sürekli bezlerle falan siliyor olursunuz. zaten beyaz da değil, sedefli çok açık krem gibi bir renk.

ben aleti bangkoktan aldım, uluslararası geçerli 1 yıllık garantiyle. cumartesiye kadar isteyen olursa ona da getireyim.
  • yurt dışında daja ucuz gibi. giden olursa imei sini actirabilirse tabi. Türkiye'de gümrükte %20, alırken %18 kdv var. otomatik olarak fiyat uçuyor.
  • Tekrar ediyorum gümrük vergisi kdv yok ben öyle aldım...
    imei de açtırdım....
  • 1 milyarin altina kadar düşermiki yaza dogru ?
  • gümrük vergisi yurt dışında yanında getirirsen ve 500usd den daha ucuza faturalı aldıysan yok.
    usd 1YTL olursa yazın 1 milyar olabilir.
  • Yaklaşık 3 hafta kadar önce asus p535 aldım singapurdan 760$ a
    gümrükteki polis artık alınmadığını söyledi hiçbir ödeme yapmadım faturasıylada imei sini açtırdım..
    daha yeni aldım gümrük memuru öyle söyledi...........
  • Ben de aynı şeyleri düşünüyordum ancak P535 sahip olduğu özelliklerin tamamında başarılı bir ürün. Daha önce P525 kullandım onda da herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak P535 çok başka bir ürün. Çok hızlı ve çok kullanışlı bir ürün P535. Harita konusuna gelince bugüne kadar kullandığım en iyi haritayı içeriyor. Harita minisd karta yüklü
    geliyor ve kartı takar takmaz hiç bir sorun çıkarmadan haritayı yüklüyor. Size sadece kullanmak kalıyor.

Ben ürünü çok beğendim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Au

Şu an öğrenme amaçlı Asus 636n aldım, bir sonraki PDA'm muhtemelen P535 olacaktır. Ama mirza arkadaşımızın dediği gibi "bir alet ne kadar fazla işi bir arada yaparsa her işi o kadar eksik yapar." kısmı beni ürkütüyor.

Kullanan arkadaşlarımız özelliklerini ne kadar kullanabildiğini, örnekleriyle beraber yazarsa iyi olur. Mesela GPS nasıl? Görüşme kalitesi nasıl? Fotoğraf çekimi nasıl? Ve diğer PDA özelliklerini ne kadar iyi derecede kullanabiliyorsunuz?

Yurtdışından almaktan korkmasam P535 alırdım, ama Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğim. N'olur n'olmaz bir problem çıkarsa hiç olmazsa muhattabım olur. İyi veya kötü... Hiç olmamasından iyidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: chain1903

Ben ürünü çok beğendim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Bekliyoruz hayırlısıyla

• Sene sonuna dogru P735 çıkacakmış. 3G desteği var ilave olarak. 3G gelse de bakalım görüşme ve data ücreti ne olacak?
  • 3G var ama GPS yok İşte bu duruma çok kızıyorum. Bilerek eksik bırakıyorlar ürünleri. Keza benzeri bir durum P526'da da var.
  • İlginç, aşağıda ki adreste P735'te de GPS var diyor.

http://www.routeplanners.co.uk/page/2/

Herşey var gibi görünüyor.
  • Gps Var rahat ol .Ayrıca haritasıda gelecek.Sadece önemli eksik olarak bence edge yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

3G var ama GPS yok İşte bu duruma çok kızıyorum. Bilerek eksik bırakıyorlar ürünleri. Keza benzeri bir durum P526'da da var.
  • Ben en büyük PDA database'i olan, pdadb.net sitesinden bakmıştım. Orada GPS yok diyor. Zaten cihazın reklam amaçlı ekran görüntülerine bakarsanız yol falan göstermiyor. GPS'li P535 ve P526'nın ekran görüntülerinde yol resmi var. Ayrıca P735'in çıkış tarihi olarak bu ay gösterilmiş.

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=693

Hmm, Asus'un sitesinde de sayfasını buldum. Orada da GPS'ten bahsetmiyor.

http://www.asus.com/news_show.aspx?id=5939

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Nisan 2007; 16:03:36 >

• Sen bize inanmıyorsunda Asus'amı inanıyorsun? Hiç yakıştıramadım.:))
    Aşağıdaki yazılar chip'ten alıntıdır.
    Wireless bağlantı seçenekleri, entegre GPS özelliği, yüksek kaliteli oto fokus kamerası ve Windows Mobile 5.0 işletim sistemi özellikleri ile öne çıkan ASUS P535 hem tri-band PDA telefon hem de mobil bilgisayar ozellikleri tasiyor.

Zengin Bağlantı Seçenekleri

P535 ile hareket halindeyken de GPRS ya da kablosuz (802.11b+g) bağlantı üzerinden; emaillerinizi alabilir, internete erişebilir, takvim ve iletişim bilgilerinizi senkronize edebilirsiniz. Skype ile ekonomik telefon görüşmesi yapabilir, Bluetooth üzerinden diğer dijital aygıtlarla veri alışverişi yapabilir, USB portu ile yüksek hızda veri transferi sağlayabilirsiniz.

Entegre GPS özelliğine sahip telefon bu sayede kullanıcıların şehir içinde ve dışında yollarını bulmasına yardımcı da oluyor.

Entegre Oto-Fokus Kamera

P535'te bulunan oto-fokus özellikli 2 megapiksel dijital kamera yüksek kalitede resim çekme olanağı tanırken aynı zamanda bir kartvizit tanıma aygıtı gibi davranabiliyor. Kartvizitin resmini çektikten sonra üzerindeki bilgileri otomatik olarak iletişim listesine ekleyen P535 böylece tüm kartvizitlerinizi kolayca organize etmenize olanak sağlıyor.

Güçlü Güvenlik Özellikleri

ASUS P535'te bilgi güvenliğinizi sağlayan ve kullanım kolaylığı sunan pek çok yazılım ve özellik bulunuyor. Gizli Klasör özelliği ile kaydettiğiniz önemli kişisel dosyalarınız güvenilir ellerde! Word dokümanı, resim veya video dosyalarınızı Gizli Klasör içine kaydebiliyorsunuz.

Windows Mobile 5.0

ASUS P535 Windows Mobile 5.0 işletim sistemi ile birlikte geliyor. Bu sayede push email özelliğini kullanabilir, office uygulamalarınızı sorunsuzca çalıştırabilirsiniz.

Bilgi için:www.asus.com.tr

• @cetvel

Ben P735'te GPS yok diyorum, yanlış anlaşılmasın Zaten tartıştığımız konu bu değil miydi?
  • O zaman tamam p735 hakkında bilgim yok.1 Mayıs'ta P 535 piyasaya çıksında P 735'e daha çok var.Hp 6815!in 800 ytl'ye düşmüş olmasıda benim aklımı karıştırıyor belki bu cihazı hiç beklemeden Hp'yi alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.