Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet satisa basladıı acaba bana ne zaman satıcaklar param yok pulum yok ama cokda ıstıyorummmm
  • Cihaz 2-3 gündür satışta ama kimse yazmıyor...sanırım cihazı alanlar mıncıklama aşamasındalar, biz henüz alamayanlar merakla ilk yorumları bekliyoruz
  • Ben yaklaşık 1 ay kadar önce almıştım ama tabi burada yalnız kaldım yeni alan arkadaşlarla paylaşıma başlarız artık
  • Cihaz daha elimize ulaşmadı maalesef, benim ki bugün gelecek gelsin...paylaşıcam...
  • Dün akşam ben de P535'ci oldum hayırlısıyla Vatan Bilgisayar'dan aldım, %8 indirim, puan vs. ile bayaa hesaplıya geldi. (1.050 YTL/9) Cihaz gerçekten çok hoş. İlk olarak eve gelince kablosuz ağa bağlanayım dedim ama cihazın MAC adresinin nerede yazılı olduğunu bulana kadar göbeğim çatladı Kullanım kılavuzu biraz genel yazılmış ama olsun problem değil.

GPS özelliğini de kısa süreli de olsa kullanma imkanı buldum. MiniSD kartı takat takmaz yazılım kendini yükledi ve kullanmaya başladım. Bahçelievler civarında kargaşa bir kavşakta sokaktan caddeye doğru burnumu soktum, o anda gösterdi ekranda valla, süper bişey bu GPS Hoş sesli bir hanım da Türkçe uyarılar yapıp duruyordu Ayrıca BT kiti bağlı olduğu için bu sesli uyarılar aracın müzik sisteminden rahatlıkla duyuluyor. Yalnız böyle olunca müziği kesiyor tabii, o yüzden sesli uyarıları kapattım.

Araç cam tutucu kit fena bişeye benzemiyor ama daha kaliteli ve kolu uzun birşey yapılabilirmiş, ama ilk etapta sizi çaresiz bırakmamak için iyi bir eklenti. Deri kılıf ta geçekten çok güzel yapılmış, eğreti birşey değil.

Cihazın performansı hakkında ise tam bişeyler söyleyemiyorum henüz doğru dürüst kullanamadım çünkü. Ama hızlı tepki verdiğini söyleyebilirim. Birşeylere tıklayıp öylece beklemiyorsunuz.

Bu arada standart 3,5 mm kulaklıkları cihazın 2,5 mm kulaklık girişi ile kullanabilmek için bir adaptör var mıdır? Teknosa'larda falan bulabilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Mayıs 2007; 9:43:20 >

• Selam civcivx,

Senle bayağı bir konuda anlaşıyoruz. Arabalar konusunda da yazılarını takip ederdim. Şimdi de cep telefonu oldu. Ben SIRF star III çipsetli GPS cihazlarının ev içerisinden de zorlanarak da olsa çekebildiğini birkaç yerde görmüştüm hiç test ettin mi? Bizdeki modeller camın dibine gelmezsen çekemiyor.

2.5 - 3.5 çeviriciler bildik alış satış sitelerinde bolca vardı bir bak. Ben ankara metrodaki saatçilerde bulmuştum. İstanbulda doğubankta olması lazım.

Bir GP'nin eğik ön camında telefonu orijinal tutucusu ile koyduğunda nasıl oldu. Çık uzak mı kalıyor. Bana da cam tutucusu kısa görünmüştü. Aslında kısa olması bir yönden de avantaj. Navtürk'ün uzun kolu eğer cihaz göğüs üzerinde bir yere yazlanmadan havada kalırsa sürekli sallanmasına neden oluyor. Kısa kol bu konuda yardımcı olacaktır düşüncesindeyim.

Hayırlı günlerde kullan bu arada.

• Sağol Ayhan,

Kapalı mekanda çekiyor. Yalnız şöyle çekiyor; binanın dış duvarlarından uzak olan iç odalarında çekmiyor, binanın dış duvarında kalan odaya geçince, cam kenarına gitmeye gerek kalmadan uyduya bağlanıyor. Yalnız dün akşam evimin önünde ve yakınlarında bağlanamadım, sanırım o kısımda yetersiz uydu sinyali problemi oluyor.

Tutucuyu GP'nin dikiz aynasının hafif soluna ve alt kısmına yerleştirdim. Çift açılı bir tutucu olduğu için istediğim gibi ayarlayabildim. Elimle rahat bir şekilde uzanabiliyorum, uzak kalmıyor yani. Şöyle düşün; dikiz aynasını nasıl ayarlıyorsan, cihaza da öyle ulaşabiliyorsun.
    Bak bu uzun kolun sallanma olayını hiç düşünmemiştim, gerçekten böyle bir sıkıntı yaratabilirdi.
  • Merhabalar.

GPS haritası sadece İstanbul için mi. Ya da bir harita var mı en azından. Ekran görüntüsü koyabilme imkanınız varmı. Çok hora geçer. Acaip merak ediyorum.
  • Harita tüm Türkiye için. Tabii İstanbul-Ankara ve İzmir dışında ayrıntı daha az. Ekran görüntüsünü nasıl alabilirim bilmiyorum.
  • Benim Turkcell PDA macerasından sonra (TR ilk alan ve ilk iade eden oldum) bu aletlere biraz çekinceyle bakıyordum ama sanırım P535 fikirlerimi değiştirtecek.

Bimeksin haftasonu kdv'siz kampanyasından 819$=1105 YTL, world'e 6 taksitle alsam mı diyorum? İlk lansman sonrası fiyatlar inecektir ama ne kadar iner, beklemeye değer mi sizce?

Bu arada Bimeks'e de acayip kılım, aldığım toshiba lcd tv'de 200 ytl taktılar bana, 1 hafta farkla. Şimdilerde ne alsam 1 hafta-10 gün sonra başka bir yerde kampanyada görüyorum, sinirlerim bozuluyor.
  • Civcivx arkadaşım bende dün vatan bilgisayardan 535 i aldım. Belkide ben alırken aletin kontrolünü yaptıran arkadaş sensindir

Cihaın mac adresini nasıl bulduğunuzu anlatırsanız çok memnun olurum ben okadar aradım cihazdan bu adresi yazan yeri bulamadım.

Neyse benim şuanki enbüyük sorunum wireles bağlantı açık ve bağlanabilir olduğu halde herhangi bir internetle ilgili programa girmek istediğimde GPRS devreye giriyor. Wireles ten çalıştıramıyorum. Okadar uğraştım ne yaptıysam nafile. İlla GPRS devreye giriyor.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Nasıl sadece wi-fi ile bağlanabilirim.

Bu arada cihazı almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel alet. Hele bide bu ufak sorunlarımı halledebilirsem süper

• Ehehe mümkündür umit34.

MAC adresini bulmak için Başlat-Settings-Wifi Manager'e giriyoruz. Sonra sağdaki Menu yazan yere tıklayıp About yapınca, bazı sürüm no.ları ve en altta MAC adresi çıkıyor. Ama önce Wi-Fi açık olmalı, kapalıyken göstermiyor.

Bu GPRS ile bağlanma sorununu ilk ben de yaşadım ama sonra kablosuz ağa bağlanınca kendiliğinden Wi-Fi üzerinden internete girdi. Kitapçıkta da yazıyor zaten, GPRS ve Wi-Fi ağının hangisi sonra aktif oldu ise internete onunla girilir diyor. Buna dikkat etmek lazım.
  • Cevap için teşekkürler civcivix. Bu arada şimdi farkettim ekranımda 1 tane ölü piksel var. Alttan yaklaşık 1 cm yukarıda tam ortada. Şansa bak yahu. Bunun için ne yapabilirim fikri olan varmı. Bu ölü piksel olayı garanti kapsamına giriyormu,değiştirirlermi cihazı aceba. Ve en enömlisi kime veya nereye başvurmalıyım tam olarak.

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Ehehe mümkündür umit34.

MAC adresini bulmak için Başlat-Settings-Wifi Manager'e giriyoruz. Sonra sağdaki Menu yazan yere tıklayıp About yapınca, bazı sürüm no.ları ve en altta MAC adresi çıkıyor. Ama önce Wi-Fi açık olmalı, kapalıyken göstermiyor.

Bu GPRS ile bağlanma sorununu ilk ben de yaşadım ama sonra kablosuz ağa bağlanınca kendiliğinden Wi-Fi üzerinden internete girdi. Kitapçıkta da yazıyor zaten, GPRS ve Wi-Fi ağının hangisi sonra aktif oldu ise internete onunla girilir diyor. Buna dikkat etmek lazım.

• hemen aldığın yere götür ya da asus un teknik servisiyle konuş,her firmanın bir ölü piksel limiti vardır,eğer kabul ederlerse değiştirirler yoksa böyle kullanman gerekecek...
    quote:

Orjinalden alıntı: umit34

Cevap için teşekkürler civcivix. Bu arada şimdi farkettim ekranımda 1 tane ölü piksel var. Alttan yaklaşık 1 cm yukarıda tam ortada. Şansa bak yahu. Bunun için ne yapabilirim fikri olan varmı. Bu ölü piksel olayı garanti kapsamına giriyormu,değiştirirlermi cihazı aceba. Ve en enömlisi kime veya nereye başvurmalıyım tam olarak.

quote:

Ehehe mümkündür umit34.

• bende bişi merak ediyorum, p535 sdio destekliyormu? ayrıca sdio tv kartı varmı?
  • Vatan da 133.37 X 9 = 1200,33 YTL görüyorum fiyatı, o da kart finans varsa eğer!!
    siz nasıl 1.050YTL/9 aldınız?

quote:

Dün akşam ben de P535'ci oldum hayırlısıyla Vatan Bilgisayar'dan aldım, %8 indirim, puan vs. ile bayaa hesaplıya geldi. (1.050 YTL/9)
  • Evet arkadaşlar şimdiye kadar kullandığım kadarıyla cihaz çok güzel, hızlı ve takılma yok. Önce kendi içindeki programları test etmeye başladım, özelikle kamera moduna (fotoğraf çekme değil, o da çok güzel tabii de) bayıldığımı söylemek istiyorum, videoyu telefon hafızasına kayıt yaptığınızda o kadar pürüzsüz ve güzel ki, hiç takılma vs yok ve çok hızlı tam kare sayısında çekim yapıyor. Video kaydı devam ederken zoom yapabiliyorsunuz çok önemli bir özellik bence. Yanlız yanında gelen miniSD karta kayıt yaparken çok az da olsa ara ara ufak takılmalar oluyor video kaydında, fakat bu yanında gelen kartın düşük hızlı bir kart olmasından kaynaklanıyor, yüksek hızlı, (Sandisk Ultra 2, 9mb yazma 10 mb okuma hızı) bir kartla denediğimde video kayıt modu yine süperdi

GPS'i ve tabii ki Destinator'ı da bina dışına çıkıp denediğimde anlatacağım.

şimdilik bu kadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

Vatan da 133.37 X 9 = 1200,33 YTL görüyorum fiyatı, o da kart finans varsa eğer!!
    siz nasıl 1.050YTL/9 aldınız?

quote:

Dün akşam ben de P535'ci oldum hayırlısıyla Vatan Bilgisayar'dan aldım, %8 indirim, puan vs. ile bayaa hesaplıya geldi. (1.050 YTL/9)

Evet fiyat dediğiniz gibi, fakat sanırım arkadaş dediği gibi puan kullanmış ve o şekilde o kadar ucuza getirmiş...
  • Doğrudur, birikmiş puanlarım vardı. Yoksa fiyatı 1.190/9 YTL idi.

Bu arada Bimeks'in Anneler Günü kampanyası da iyi birşeye benziyor. KDV ödemeden 1.100/6 YTL alınabiliyor Worldcard ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Mayıs 2007; 17:55:32 >
  • Bu cihaz tamamen kapatılabiliyormu, tamamen kapatılabiliyorsa tekrar açılış süresi yada telefonu kullanır hale gelmesi kaç sn sürüyor alan arkadaşlar denerse seviniriz şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.