Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sk kart aslında hediye degil. kutunun içerisidnen çıkıyor. araç larj cihazı, araç monte aparatı, kapsamlı tr haritası, kulaklık, normal şarj cihazı herşey kutunun içinde.
  • Evet SD kart hediye değil arkadaşlar, bütün uluslararası Asus paketlerinin içinde de geliyor, zaten kart Asus marka. Ayrıca Destinator yazılımı da miniSD'de kuruluma hazır geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancer77 -- 11 Mayıs 2007; 13:48:37 >
  • Buarada cihazın tek beğenmediğim yönü, diğer Asus cihazlarda görmediğim şekilde kötü ve kalitesiz olan cihazın üstündeki yazılar. ASUS, Windows Mobile ve diğer cihazın üstündeki bütün yazılar çok kalitesiz bir baskıdan yapılmış ve eminim ki 1-2 ay içinde silinmeye başlayacak. en azından büyük ASUS ve Windows Mobile yazılarını kabartma veya daha kaliteli bir baskıdan yapsalardı daha uzun ömürlü olurdu. Cihazın bunlar dışındaki malzeme kalitesi iyi (Hold tuşu hariç, hold tuşu çok gevşek).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancer77 -- 11 Mayıs 2007; 14:01:09 >
  • VATAN BU FİYATLARI VERİYO AMA ŞİMDİ CALL CENTERİNİ ARADIM TOPKAPI MAGAZASINDA STOKU OLMADIGINI SÖYLEDİ
    DAYANADIM GİTTİM UGRADIM ELEMAN OLDUGUNU SÖYLEDİ ..BOMBA SONRA PATLADI VATANA GELEN P535 LERİN ÇOGUNUN MENÜSÜ İNGİLİZCE ÇIKMIŞ.BENDE HEM PARAYI VERİP HEM REZİL OLMAMAK İÇİN ALMADIM..
  • İngilizce çıkanlar, hard reset etıp. Ürünle gelen SD kartı takıp yeniden açtıklarında Türkçe olacaktır. SD kart takılı değilken hard reset atılacak.
  • Bu cihaza harici GPS anteni takılsa ne gibi faydası olur arkadaşlar? Bazen kısa süreli kesinti oluyor, bu mu engellenmiş olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: P535

P535 için windows mobile 6.0 işletim istemi ücretsiz download edilebilecekmiş. Herkese hayırlı olsun. HP bu tür upgrade'lerde upgrade cd'sini 70-80usd ye satıyordu.

Bu bilgiyi nerden aldınız? Doğruluk payı nedir?
  • Ankaradan kart finansı olan varmı? yüzde 20 indirimi yarı yarıya paylaşırız
  • Az önce bende telefonla siparişimi verdim. Fakat Yurtdışından tam 18 dk sürdü. Maliyetine bunu da eklemek lazım

Sanırım perşembe günü dönmüş olacağım. O zamana kadar umarım ofise teslim ederler. ( Sadace bana teslim durumu)

Artık tüm sorunlarınızı ve yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Umarım sorunsuz çıkar telefon.

Hayırlı olsun hepimize yeni telefonlarımız.

Ha bu arada unutmada. 1043 YTL /5 = 208.6 YTL taksitle geliyor.

Puanlarımı kullanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 11 Mayıs 2007; 19:38:48 >

• MENÜYÜ İNGİLİZCE ALAN ARKADAŞLAR NASIL TÜRKCEYE ÇEVİRDİNİZ..
  • Selam,

Arkadaşlar bende bu gün ankara vatandan 1043/5 kardfinansa %20 indirimle aldım. Şuan şarjda, denedim(çok kısa olarak) gayet güzel çalışıyor. Gerektikçe bilgilerimizi burada paylaşırız. Sitede yazmıyor ama hepsiburada com gibi 1gb hafıza kartı ile geliyor. Aleti önümde kurup herşeyini çalıştırır halde verdiler elime. İlgiden gayet memnun kaldım, ben alırken 5 adet vardı 4 adet kaldı.

saygılar.
  • Bende az önce Ankara VATAN dan aldım,
    finasbank kartım olmadığından peşin 1305 YTL geldi
    saat 4 te 5 tane vardı, saat yedide hiçbiri kalmamış iyiki birisini ayırtmışım.

Alır almaz daha vatanda kontrol sırasında ekranındaki ve kamerasındaki naylonu söküp attım, (tam da o sırada aynı cihazı alan bir başkası ekranın naylonunun birazcık kalkan yerini eliyle düzeltmeye çalışarak aynı zamanda cihaza HoH layıp gömleğine siliyordu!)
    kutuların içinden çıkan işe yarar şeyleri ayırarak kutusunuda vatanın kapıdaki çöpüne atıp kot pantolonun arka cebine koyarak vatanbilgisayarı terk ettim.
    fabrika çıkışı %40 şarlı olması gereken pilini sonuna kadar bitirinceye kadar kurcaladım.
    ilk izlenimlerim iyi, GPS i nokya95 den daha başarılı,
    bazen 10, 15 metre yanılabiliyor ama gayet normal!
    görünüşü duruşu gayet kibar,
    kamerası vs de beklediğimden iyi çıktı.
    işlemci hızı ilk göze çarpan özellikleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 11 Mayıs 2007; 21:57:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: P535

İngilizce çıkanlar, hard reset etıp. Ürünle gelen SD kartı takıp yeniden açtıklarında Türkçe olacaktır. SD kart takılı değilken hard reset atılacak.

bunu deneyen varmı ? doğruluk payı nedir ? vatana geri götürdüğümüzde alıp yenısınımı verıyor yoksa bi işlemmi yapıyorlar ?
  • Zahmet olmazsa kamerayla çektiğiniz bir kaç resmi koyabilir misiniz ?
  • arkadaşlar bu arada bu tamamen şarj olana kadar telefonlarda oldugu gibi hiç aleti kullanmama yada %40 lık sarjı kullanıp ondan sonra tam sarj etmenin pile daha yararlı oldugu bir gerçekmı ? :S boyle yapmamışsak pil ömrü çok düşmüşmüdür :S
  • bakın taiwan'lılar çekmiş bir ürü fotograf p535 ile.

http://www.flickr.com/photos/people_men/tags/p535/
  • Kullanma kılavuzunda 4 saat şarj edin yazıo
    sabredebiliyorsanız 4 saat şarj edin, yada benim gibi sabırssızsanız açıp kullanmaya başlayın.
    lityum pillerde nikel piller gibi ilk şarj süresi çok önemli değil
    ama yinede ilk şarjını tam yapmakta fayda var!

quote:

Orjinalden alıntı: w1k1nG

arkadaşlar bu arada bu tamamen şarj olana kadar telefonlarda oldugu gibi hiç aleti kullanmama yada %40 lık sarjı kullanıp ondan sonra tam sarj etmenin pile daha yararlı oldugu bir gerçekmı ? :S boyle yapmamışsak pil ömrü çok düşmüşmüdür :S
  • @wiking, pil ömrü açısından bir problem olacağını sanmıyorum. Ancak yeni bir pili 3-4 defa tam bitirip gece şarja takılı bırakmak iyidir ve tavsiye edilir. Böylece tam kapasitesine ulaşmış olur.
  • Merhaba.

Google earth telefona yüklenebiliyor mu.

Bu arada multialnguage bir dictionary ( rusça, ingilizce, fransızca, Türkçe, çince ne ararsan var ) var bende PDA lere yüklenebilen.

Hele bir döneyim vatana. !!!
  • iyi geceler,
    ben de p535imi yeni bugun bimeksten aldım.
    gps ile ilgil birsey sormak istiyorum.
    ilk bağlandığı zaman port falan seçmemize gerke var mı yoksa üzerinde
    seçili olarak gelenler ile mi bağlandı herkes*
    ben de devamlı düşük sinyal seviyesi diyor.
    yapmam gereken bir ayar vra mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.