Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evin içinden çekmiyor, pencere kenarına yakın bazen çekiyor!

ben ayar yapmadan doğrudan bağlandım,

yürürkenki hızımı ve yönümü bile görebiliyordum.

gps in verimli çalışabilmesi içi gökyüzünü gören biryerde olmalı telefon yada harici bir gps anteni takmalısınız

quote:

Orjinalden alıntı: mugelondon

iyi geceler,
    ben de p535imi yeni bugun bimeksten aldım.
    gps ile ilgil birsey sormak istiyorum.
    ilk bağlandığı zaman port falan seçmemize gerke var mı yoksa üzerinde
    seçili olarak gelenler ile mi bağlandı herkes*
    ben de devamlı düşük sinyal seviyesi diyor.
    yapmam gereken bir ayar vra mı acaba?
  • arkadaşlar cihazı alan kullanan arkadaşlarr artık bizide aydınlatsanız diyomm.bu tr ye çevirmede reset işe yarıyomu yarıyosa nasıl cihaza reset attırıyoz ..bilgisi olan arkadaşlar ilgilensin
  • Bende de hold tuşu gevşek. Singapurdan almıştım genel olarak hepsinin öyle galiba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzzle -- 12 Mayıs 2007; 2:01:17 >
  • kulakltan müzik dinliyorum deli oldum
  • Arkadaşlar

Bu arada dağıtıcı ve yetkili servis kimdir. Aksesuar falan varmı. bir bakalım sayfasına. Yada indirilebilecek programlar varmı. Mesela harici GPS anteni.

Hayli hoş CD veriliyor yanında ama. Fazla mal göz çıkarmaz.

Bu arada ASUS sayfasında updateler buldum

Alakasız ama ihtiyacı olan olur belki. Benim rusça karakterleri kullanmam gerekli.

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 12 Mayıs 2007; 10:49:07 >

• PDA’nin sol tarafında bulunan reset düğmesine (kalem yardımı ile) ve joystickin yukarı yön tuşuna aynı anda basılı tutarak hard reset işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Benim cihazın Hold düğmesi oynamıyor. Parmağımla hafiften oynatınca yerinden kıpırdamıyor. Ama oynasa da çok problem olmazdı benim için.

GPS için herhangi bir ayar yapmadım. Fabrikasyon ayarlarla bağlantı kurdu. Sinyal seviyesi düşük uyarısı normalmiş. Destinator 6'nın CD'deki pdf kullanma kılavuzunda aşağıdaki ibare yazılı:

Navigasyon cihazınızı ilk çalıştırdığınızda, “Sinyal çok düşük” mesajını duyacaksınız. Bu mesaj, Navigasyon cihazının henüz güvenilir bir GPS sinyali bulamadığı anlamına gelir. Cihazınızın çakmak yuvasına bağlı olup olmadığını ve gökyüzünü net biçimde görüp görmediğini kontrol edin.

3.5mm çeviriciyi bulup bir an önce Shure kulaklığımı faaliyete geçirmem lazım. Kutudan çıkan kulaklıkların bas frekans üretimi yerlerde sürünüyor.

Cihazın garanti belgesinde ve hologramlarda Telecity yazıyor. Orada pek birşey yok. Aksesuar olarak Asus'un sitesinde de birşey bulamadım. Ama ebay'den özel bir ekran koruyucu ve silikon kılıf siparişi verdim. Ayrıca yedek piller de ucuz ebay'de. 1 tane almayı düşünüyorum. ebay'de Cradle da var ama benim pek ihtiyacım olmaz doğrusu.

Ayrıca şu araç cam tutucusunun yerine elimle ulaşabiliyorum ama çakmak kablosunu kullanmam biraz zor oluyor. Uzun bir spiral kablonun taa vitesin oradan camın ortasına uzanması pek iyi değil. Sanırım aracın ön konsoluna (havalandırma ızgaralarına veya vantuzlu birşey) tutturabileceğim universal bir tutucu edinmem gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mayıs 2007; 10:29:51 >

• Mewrhaba Arkadaşlari

Ben de dün Ankara Vatan bilgisayardan son kapalı paketi aldım. Benden sonraki arkadaş vitrindeki malı aldı. inanamadım 17:30'da 5 tane vardı 18:10 da sonuncuyu aldım. Millet alt alta üst üste cep telefonu alıyordu. Resim isteyen arkadaşa bir ev içi bir de dış fotoğraf çektim. Bugün Ankara'da güzel bir sabah var.

Telefondaki ilk düşüncelerim gayet olumlu bir de tuşların sesi daha olsaymış.

İşlemciyi Turbo modunda çalıştırmanızı tavsiye ederim. performans bayağı değişiyor. Bırakın pili çabuk bitsin.

Resimler aşağıda:

ASUS P535 KULLANICILARI

ASUS P535 KULLANICILARI

• Selam civcivx,

Kulaklık alacaksan senhieser px100 modeline bak. Standart üstü bir ses kalitesi ayrıca bass sesleri doygun duymak benim için önnemli diyorsan bundan daha iyisi neredeyse yok. Evde 18 inç subwoofer var ondan daha iyi bass çalıyor.

Kolay gelsin.
  • Ayhan_guler in çektiği fotolar bu cihaz için tatminkar gibi yanlız kapalı ortamda çekilen foto tam fokuslayamamış birkaç tane daha kapalı ortam gönderirsen foruma iyice inceleyelim teşekkürler
  • @ayhan_guler,

Şu an mp3-çalarımla kullanmakta olduğum Shure E2c model kulaklığım var. Onu değerlendirme aşamasındayım.

Bu arada rahat duramadım ve ebay'den yedek batarya siparişi verdim. Ayrıca hem yedek bataryayı, hem de cihazı aynı anda şarj eden ve PC'ye USB bağlantıyı bağlayan bir cradle siparişi de verdim. Son olarak araç dışına takılma imkanı olan harici GPS anteni siparişi de verdim. Bu cihaz masraflı oldu yahu Neyse ki, bunların tamamı çok fazla birşey tutmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mayıs 2007; 11:21:41 >
  • Selam
    Bende dün aldım Vatan bİlgşsyardan anneler günü kampanyası %20 indirim Card finansa 5 taksit 1.043 kdv dahil
    Kesinlikle kaçırılmayacak fırsat
  • babamın eski telefonundan contactleri p535e aktarmaya çalışıtık
    herşey güzel gidiyordu taaki c harfine gfeldiğinde yer kalmadı dedi.
    demek telefonun internal hafızası bitti contactlerin kalanını sdye atmamız lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • Gps programı nasıl geliyor hafıza kartına yüklü mü , yoksa cdsi var mı ? Silsek tekrar yükleyebilir miyiz ?
  • gps programı hafıza kartına yuklu geliyor. kartı taktıgınızda kuruluma baslıyor.
  • Arkadaşlar.

Aldığınız aksesuarlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ve bir de linkleri hakkında.
  • kutudan neler cıktıgını aşağıda ki linkten gorebilirsiniz.

http://mobilplatform.wordpress.com/2007/04/04/asus-p535-kutudan-cikiyor/
  • Bugün bende vatanın annelergünü kampanyasından aldım herşey güzel gidiyordu ama cihaz biranda açılmaz oldu ne yaptıysam açılmıyor şimdi şarza bıraktım bakalım ne olacak, bilgisi olan varsa yardım....milyarlık alet açılmıyor
  • şarjdan sonra açılır. kolay gelsin. benimde başıma gelmişti.
  • PAZAR GÜNÜ BENDE ALACAM KISMETSE AMA ÜRÜNÜN İNGİLİZCE OLMASI KAFAMI KURCALIYO .İNGİLİZCE ALAN ARKADAŞLAR NASIL TÜRKCEYE ÇEVİRDİKLERİNİ ANLATSALARDA BİZDE RAHAT RAHAT CİHAZI ALSAK.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.