Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimex ankara ile az önce konuştum, p535ler kargodaymış, hafta sonu gelio ankara bimex'e
    ve hafta sonu yapılan alışverişlerde KDV ödenmiyoo!!
    819USD ye geliyoo, Ctesi alcam artık.
    quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Doğrudur, birikmiş puanlarım vardı. Yoksa fiyatı 1.190/9 YTL idi.

Bu arada Bimeks'in Anneler Günü kampanyası da iyi birşeye benziyor. KDV ödemeden 1.100/6 YTL alınabiliyor Worldcard ile.
  • hankı bimex hocam? carrefour mu,ankamall mu? kdv olmayınca direkt 819dolar=1100ytl ye alınabiliyor öyle mi???
    quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

bimex ankara ile az önce konuştum, p535ler kargodaymış, hafta sonu gelio ankara bimex'e
    ve hafta sonu yapılan alışverişlerde KDV ödenmiyoo!!
    819USD ye geliyoo, Ctesi alcam artık.
    quote:

Doğrudur, birikmiş puanlarım vardı. Yoksa fiyatı 1.190/9 YTL idi.

Bu arada Bimeks'in Anneler Günü kampanyası da iyi birşeye benziyor. KDV ödemeden 1.100/6 YTL alınabiliyor Worldcard ile.

• @stuka;
    2sinide aradım, carrefour ankamall a yönlendirdi,
    annelergünü dolayısıyla haftasonu bazı ürünler kdvsiz satılacakmışmı ne bi kampanya varmış
    ama ürün faturası anne adına kesilecekmiş vs. bişiler var
    yani P535 de bu kampanyadan alınabiliomuş,
    nakit ödemede 1100 yada karta 6 taksit ama her kart olmuo akses falandı herhalde
  • @doktor-xx,

Cihazın açma-kapama düğmesi var. Cihazın açılıp kullanılır hale gelmesi 6630'umdan daha kısa sürüyor, şaşırdım doğrusu.

@MrKutlu,

3+3 taksit uygulaması Worldcard'a yapılıyor Bimeks'lerde.
  • quote:

@doktor-xx,

Cihazın açma-kapama düğmesi var. Cihazın açılıp kullanılır hale gelmesi 6630'umdan daha kısa sürüyor, şaşırdım doğrusu.

@MrKutlu,

3+3 taksit uygulaması Worldcard'a yapılıyor Bimeks'lerde.

Teşekkürler civcivx cihazın hızlı açılması önemli bir özellik güle güle kullanın daha ayrıntılı incelemelerinizi bekliyoruz
  • P525 imi kaybettikten sonra sabretmeye karar verdim.. sabrettiğime deydi çok güzel bir cihaza sahibim :) Çok memnun olduğum P525 den kesinlikle daha hızlı ve daha problemsiz. Tuş takımının olmaması beni hep tedirgin etmişti ama ne zamanki telefonun aslını gördüm, o noktada herşey değişti. Dstinator açar açmaz çalışmaya başladı. Ufak tefek takılmalar var.. bazen ben onu takip ediyorum bazen de o beni ama bunun benim GPS tecrübesizliğimden kaynaklandığını sanıyorum.. Bunu GPS başlığındaki arkadaşlarla çözmeye çalışııyorum.. Çok memnunum.. Memnunşyetimi paylaşımlarınızla arttırmayı umuyorum.
  • selam
    bugün vatan da cihazı inceledim fena degil.benim kafama takılan bu cihazda HandsFree (Eller Serbest) varmı yokmu.ben yok biliyom ama vatandaki satıcı olmazmı dedi kafama takıldı kullanan arkadaşlar bir bakın varmı yokmyu
  • P535 in ekran parlaklığı nasıl,
    gün ışığında rahat görülebiliyormu?
  • Merhaba

Vatandan alırken deneme izni varmı. Ben deneyerek almak istiyorum. Ölü pixel olayına düşmek istemem. Büyük problem değil. Ama o kadar para vereceğim.

Umarım senin telefonunu da değiştirirler.
  • vatan ana sayfasına anneler günü olayına cep telefonlarında %20 indirim demiş. aradım dogruladılar. vatan'a hücüm. indirim bugünden başlıyor.
  • p535'te handsfree özelliği var arkadaşlar.
  • Bimeks'ten al bence orada cihazı satın aldıktan sonra müşteri hizmetleri ile birlikte açıp kontrol edebiliyorsun.Ben 6815'i öyle aldım.Birde cihazdan çok emin değilseniz.Bimeksin web sitesinden satın alın 7 gün içinde hiç bir hakkınız kaybolmadan iade edebilirsiniz.Benim şu sıralar favori alışveriş yerim Bimeks.
    P535'i teknoportta inceleme şansı buldum.6815'im çok yeni olduğu için almayı düşünmüyorum.P535 6815'ten ince ve biraz daha uzun bir cihaz.Gayette hafif ebatlarına göre. Özellikleride çok iyi.Ben 6815'i 800 ytl'ye bulunca hemen aldım ama aklımın bir köşesinde hala p535 var. sizlerin ilerleyen günlerdeki yorumlarınızı merakla bekliyorum.Umarım sorunsuz bir cihazdır.

quote:

Orjinalden alıntı: silversurfer80

selam
    bugün vatan da cihazı inceledim fena degil.benim kafama takılan bu cihazda HandsFree (Eller Serbest) varmı yokmu.ben yok biliyom ama vatandaki satıcı olmazmı dedi kafama takıldı kullanan arkadaşlar bir bakın varmı yokmyu

• Cihazda handsfree özelliği var, niye olmasın. Yani kulağa tutmadan hoparlörden konuşma imkanından bahsediyorsanız bu var.

Vatan'da satın aldıktan sonra deneme yapılıyor ancak. Zaten cihazlarda kurulum falan yapıldığı için öyle denetme imkanı olmaz gibi geldiyor bana.

Vatan'daki %20 indirim olayı 5 taksitte geçerli. Bimeks'te de 6 taksit ve %18 (KDV yani) indirim var. Hemen hemen aynı imkanlar sayılır.

Bu arada GPS konusunda bilgili olan arkadaşlar; Destinator'un ayarlarında Protokol NMEA mı, yoksa SiRF mi olacak? P535 Sirf Star III kullandığı için Sirf olması lazım galiba ama default NMEA geliyor cihazda.
  • CİHAZI KULLANAN ARKADAŞLAR HANDSFREE VAR DİYOSUNUZ ..
    ŞU AN ARAŞTIRIYOM EN HESAPLI NERESİ GELİRSE ORDAN ALACAM TAVSİYESİ OLAN VARMI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silversurfer80

CİHAZI KULLANAN ARKADAŞLAR HANDSFREE VAR DİYOSUNUZ ..
    ŞU AN ARAŞTIRIYOM EN HESAPLI NERESİ GELİRSE ORDAN ALACAM TAVSİYESİ OLAN VARMI.

1.190 YTL /9 ay Vatan'da (Cardfinans)
    1.036 YTL /5 ay Vatan'da (Cardfinans)

1.100 YTL /6 ay Bimeks'te (Worldcard)

Benim bildiğim en uygun bu kampanyalar var. Yalnız 5 ve 6 taksit kampanyaları Pazar akşamına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Mayıs 2007; 11:51:03 >
  • P535 için windows mobile 6.0 işletim istemi ücretsiz download edilebilecekmiş. Herkese hayırlı olsun. HP bu tür upgrade'lerde upgrade cd'sini 70-80usd ye satıyordu.
  • Yalnız arkadaşlar dikkat edin Vatan'da türkçe yazılım yüklenerek gelmiş aletlerin büyük bir kısmı ingilizce çıktı. Yani türkçe yazılımları yok boşu boşuna gitmeyin. Dün akşam 9 da parasını ödeyip aldığımız 2 alet de aynıydı. Dahası kalan bütün aletleride tek tek denedik hepsi problemli çıktı. Bu dediğim Vatan Cevizlibağ da oldu. Ama satış elemanlarıyla görüşmemizde vatan şubelerine bu cihaz toplam 30 adet gelmiş ve sadece 12 adeti sorunsuz çıkmış. Yani şu anda vatanın tüm şubelerinde ellerindeki cihazların tamamı ingilizce ve geri iade edilecek. Bimeksle telefonda vatandaki bu problemi anlattığım zamanda onlarda net bir bilgi veremediler. Buraya gelip kontrol edilmesi gerekir dediler bilginiz olsun.
  • Bimeks'te 1 gb minisd kartı ile birlikte deniliyordu bu anneler günü kampanyasındada geçerlimi?
    sanırım vatanda minisd kart yanında gelmiyor, yanılıyormuyum
  • Biz şanslılardanız o halde. Vatan'daki satıcı arkadaş cihaz İngilizce derken, Türkçe PIN kodu sorunca çok sevinmiştim.

MiniSD kart konusuna gelince, daha yeni 3-5 mesaj yukarılarda yazıldı, lütfen okuyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Mayıs 2007; 12:44:23 >
  • sd kart olayı msjlarda gözümden kaçmış olmalı kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.