Şimdi Ara

ASUS P5B Deluxe UN NERESİ DELUXE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

Orjinalden alıntı: koengineer

ASUS P5B...................................129.99 $
    ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP............224.99 $

ARKADAŞLAR BU 2 ANAKARTIN ARASINDA 100 $ A YAKIN BİR FARK VAR. BEN BİRİNCİSİNİ ALIRSAM NE KAYBETMİŞ OLURUM. 2NCİNİN ÜSTÜN TARAFI NEDİR? 100 $ A DEĞECEK BİR FARK VAR MI VE VARSA BEN ONU HİSSEDEBİLECEK MİYİM?

Gigabyte DS3 daha iyi P5B ye göre. Compability yani uyumluluk problemi çok fazla p5B nin. Deluxe modelini bilmiyorum. Daha iyidir muhtemelen.
    Bizzat gözümle görmeden internetteki testlere falan inanmam genelde. Herşeyin üçkaatı bulunuyor ve yapılıyor.
    Seçenekleri gözden geçirseniz iyi edersiniz. Bir anakarta o para çok fazla. Artan paraya diğer eksiklerinizi alın bence.

ds3 tabıkı daha ıyı,
    kapasıtorlerı solid kullanıyor,
    daha stabıl bır anakart,

ama bu ıkısı yerıne abit onerırım
    ds3 fıyatına ICH8R cipsetli baska guzel anakart yok

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

Orjinalden alıntı: koengineer

ASUS P5B...................................129.99 $
    ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP............224.99 $

ARKADAŞLAR BU 2 ANAKARTIN ARASINDA 100 $ A YAKIN BİR FARK VAR. BEN BİRİNCİSİNİ ALIRSAM NE KAYBETMİŞ OLURUM. 2NCİNİN ÜSTÜN TARAFI NEDİR? 100 $ A DEĞECEK BİR FARK VAR MI VE VARSA BEN ONU HİSSEDEBİLECEK MİYİM?

Gigabyte DS3 daha iyi P5B ye göre. Compability yani uyumluluk problemi çok fazla p5B nin. Deluxe modelini bilmiyorum. Daha iyidir muhtemelen.
    Bizzat gözümle görmeden internetteki testlere falan inanmam genelde. Herşeyin üçkaatı bulunuyor ve yapılıyor.
    Seçenekleri gözden geçirseniz iyi edersiniz. Bir anakarta o para çok fazla. Artan paraya diğer eksiklerinizi alın bence.

ds3 tabıkı daha ıyı,
    kapasıtorlerı solid kullanıyor,
    daha stabıl bır anakart,

ama bu ıkısı yerıne abit onerırım
    ds3 fıyatına ICH8R cipsetli baska guzel anakart yok

+1
    Çok dogru en ucuz raid destekli (ich_8R) anakart 220+kdv P5B dlx buyuzden en mantıklı sizin onerdiginiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

p5b için son biosu flashlamalısınız 464fsb dandik corsair ramler ile yaptım forumda konusu mevcuttur , beğenilmemesi doğrudur ancak o/c potansiyeli gayet iyi bir anakarttır ve şu anki fiyatıyla alınabilirliğini daha da arttırmıştır.

p5b deluxe deki cızırtı yeni sound driverları ile çözüldü kurulum sonrası bir kaç ayar ile cızırtı artık duymayacaksınız unutmadan DQ6 kullanırken p5b deluxe alanlar da bu forumda var hatırlatırım.

kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_9558192/mpage_1/key_asus%252Cp5b//tm.htm#9558606

onlardan biride benim

• bu durumda olay p5b deluxe mü
    gigabyte dq6 mı
    oluyor sorunun şekli
  • Beyazbüyü ses yardımın için çok teşekkür ederim.Benim gibi aynı problemi olan varsa bana pm atabilir arkadaşlar. Asus PB5 DLX ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProdigy

Beyazbüyü ses yardımın için çok teşekkür ederim.Benim gibi aynı problemi olan varsa bana pm atabilir arkadaşlar. Asus PB5 DLX ;)

Rica ederim.
  • kardeş imzandaki sistemi çok beğendim
    özellikle işlemcin ile ana kartın arasındaki uyumu merak ediyorum
    hiç asal test yaptınmı?

quote:

Orjinalden alıntı: qozmo 2

hiç bişey kaybetmessin sıkıntın olmaz. quadcore cpu destegide mevcut bu anakartta. senin isteklerini problemsiz karşılar bu ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zabıta

bende bişi diyeyimde fikrin değişebilir.bende ki DQ6 garantide hala fakat onun yerine geçici verilen ( bunu toptancı firmanın bir kıyağı olarak görüyorum),P5B tam bir rezalet.370 FSB de açan bi makine P5B ile 330 bile yapamıyor ve çok geç açıyor windowsu.(11 çizgi çekiyor ,DQ6 da ise 4 çizgide açıyor windowsu)

p5b ile hiç uğraşmadan 385 fsb yaptım.. zaman bulunca daha yukarıda çıkacağım..
    bu kartla 510 fsb yapan bile var..
    windows un geç açıldığı doğru.. olsun olsun 15-20 saniye gecikme oluyor..
    onun dışında hiçbir kötü durumunu görmedim.. gayet stabil bir kart..
    fiyat/performans da 1 numara diyebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

Orjinalden alıntı: zabıta

bende bişi diyeyimde fikrin değişebilir.bende ki DQ6 garantide hala fakat onun yerine geçici verilen ( bunu toptancı firmanın bir kıyağı olarak görüyorum),P5B tam bir rezalet.370 FSB de açan bi makine P5B ile 330 bile yapamıyor ve çok geç açıyor windowsu.(11 çizgi çekiyor ,DQ6 da ise 4 çizgide açıyor windowsu)

p5b ile hiç uğraşmadan 385 fsb yaptım.. zaman bulunca daha yukarıda çıkacağım..
    bu kartla 510 fsb yapan bile var..
    windows un geç açıldığı doğru.. olsun olsun 15-20 saniye gecikme oluyor..
    onun dışında hiçbir kötü durumunu görmedim.. gayet stabil bir kart..
    fiyat/performans da 1 numara diyebilirim..

madem anakartını çok performanslı buluyorsun, ozaman hadi şu oc yi bi yapda görelim.(bu oc DQ6 ile yapıldı)

ASUS P5B Deluxe UN NERESİ DELUXE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabıta -- 1 Kasım 2006; 18:27:39 >

• Bana Yardım edin lütfen yaa .Bende Asus p5b var elimdede Samsung Sata2 harddiskim var .bana gelinde bu harddiski tanıtım lütfen ne yaptıysam olmadı Ne ahcı modu kaldı ne jmicronu İch8r bu board da olmayınca sata 2 tanıtmak için saatlerce ugrasmammı gerekiyor anlamadımkiBu boarda sata 2 tanıtan var ise hangi modda ve bios ayarları nasıl yapıldıgını yazabilirmi lütfen teşekkürler
  • KArdeş bende Asus p5B deluxe wifi var. Ben samsung 400 GB 16 mB Sata2 tanıttım süper. BIOStan IDE modunu ACHI yapıyorsun. Diğer jMicron u da ACHI yapıyorsun. Asus bordun cd sinden ICH8 için sürücü disketi oluşturuyorsun. Windowsu kurmaya başlayınca disketi de takıp F6 ya basıyorsun. Sonra disketten ICH8 ACHI driver ı yüklüyor sistemi öyle kuruyorsun. Bu şekilde NCQ de aktif kullanılarak sistem kurulmuş oluyor. Ben kurdum hiç bir problem olmadan çalıştırıyorum. Şimdi overclock denemeleri yapıyorum. Kullandığım sistem imzamda var. kolay gelsin.
  • @zabıta öyle çok büyük bi oc yaptığını düşünüyorsan yanılıyosun...

ben p5b anakartla bile 450fsb görüyorum... 7 çarpanla 3150 oluyor.. senin işlemci 9 çarpan olmasına karşı 3700 yapmışsın..

Yolla bana uçuriim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSsPoOL -- 25 Kasım 2006; 20:15:22 >
  • bende bişi diyeyimde fikrin değişebilir.bende ki DQ6 garantide hala fakat onun yerine geçici verilen ( bunu toptancı firmanın bir kıyağı olarak görüyorum),P5B tam bir rezalet.370 FSB de açan bi makine P5B ile 330 bile yapamıyor ve çok geç açıyor windowsu.(11 çizgi çekiyor ,DQ6 da ise 4 çizgide açıyor windowsu)

sana katılıyorum benım kı de 11 cızgıde acıyor ben de memnun deılım p5b den yanlız sen 3.7 yı gecersın daha ben e6400 le 300w lık pcu yla 3.2 yaptım dusun yani psu um olsa 4 e de cıkarırırm ben
  • P5B bios güncellemezseniz değerlerin düşük olması normaldir verdiğim bir sonuç var dikkat ederseniz 464fsb yapan bir asus p5b

@zabıta

8 çarpan ile
    p5b artık kullanmıyorum ama tercihlerim arasındadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 7 Şubat 2007; 1:21:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

P5B bios güncellemezseniz değerlerin düşük olması normaldir verdiğim bir sonuç var dikkat ederseniz 464fsb yapan bir asus p5b

@zabıta

8 çarpan ile
    p5b artık kullanmıyorum ama tercihlerim arasındadır

@BeyazBüyü,sence Commando yada Striker Extreme 600 ü falan görürmü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.