Bildirim
Asus P5b Kingston 1gb kingston 667mhzyi desteklemiyormuş?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
desteklemıyor derken. calısmaz anlamına gelmez dostum. atıyorum maksımum 533 mhz desteklıyordur. sen 667 mhz lık takarsan 533 hızında calısır o kadar. sonucta calısır yanı -
Servisten geldi bu yanıt desteklemiyor çalışmaz anlamında kitlenmeler donlar açılıp kapanmalar vardı adama sistemi yolladım.Anakartı test etmişler bir sorun yokmuş.Bana söyle bişey yolladı.
http://www.asus.com/999/download/products/1178/1178_10.pdf -
everest programını ındırıp ram hakkındakı bılgılere bı baksana kendın. kac mhz destegine kadar.gösterıcek.. -
mantık olarak 667 mhz ram almak pek de akıllıca degil.ha calısır mı calısır elbet. hanı 533 mhz lik ramın yanına 667 mhz alıp takarsan o zaman uyumsuzluk olur.ya hepsı 667 ya da 533 olmalı. sonucta kendı hızını performansını sana sunmayacak.hanı ferrariyi dogan gıbı kullanmak bir nevi :D o bakımdan kendı hızında mumkunse aynı model den ram takviyesi yaparsın daha mantıklı. -
2 tane 1gb 667 mhz ram var anakartta 533 667 800 mhz yi destekliyor ama kingston 1gb 667 mhzyi desteklemiyor -
bu tamamen asus anakartlarda kıngston ıle ılgılı yaşanan sıkıntıların getirisi. demekkı. ama cok kişi var kingston ram takıp ta kullanan. neye ıstınaden asus böle dıyor. ilginc dogrusu -
Ne alaka ya. P5b kartta 4 tane Kingston 1 gb ddr 667 kullanıyoruz 1,5-2 sene oldu hiç sorun yaşamadık... -
Yanlış arıza kaydı verilmiş zaten sistem açmıyor diye aracı firmanın yaptığı hata tekrar arıza kaydı oluşturduk kitlenme vs diye bakalım.P5b Deluxe olmayan anakart kullananlar hangi marka ve kaçlık ram kullandıklarını yazarlarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GujoS -- 9 Ekim 2008; 17:58:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X