Arkadaslar bi makina topladım özellikleri aşagıdaki gibi. anakart ısısı 47 den aşşa düşmüyor. cpu 35 drecelerde. bir müddet calıstıktan sonra mavi ekran cıkıyor ve kitleniyor tabiki. tekrar actıgımda cdrom data kablosunu cekmemişsem makina acılmıyor. cekersem acılıyor. harddisk sata 200 gb samsung. wireles guzel calısıyor. bios update yaptım 0702 versionda suan. bu konuda bana yardım edecek birisi varmı ?*?? cpu core2 e4500 2.2 asus p5b-mx wifi-ap ekran kartı onboard kullanıyorum lg dvd samsung 200 sata 2x 1gb kingston ram makinada zaten baska birşey yok. ama sorunu bi turlu cozemedim kaynakda bulamadım lutfen yardım....
Asus P5B MX Wifi anakart samsung marka harddiskle mavi ekran hatası VERİR. bu sorunu daha önce 2 sistemde yaşadım. neden oldugunu bulana kadar göbegimiz çatladı. sebep kesindir. seagate harddisk tak hiç bir sorun yaşamazsın. bu sorunu asusta farketti ama daha çözüm yok. samsung HDD kullanmayın diyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme