Merhaba Arkadaşlar, Windows 8'i yüklemeyle ilgili bir sorunum var. Win8 CD'sinden pcyi boot ettiğim zaman 0x000005D hatası veriyor. Bu hata işlemcinin bir kaç özelliği desteklememesiyle veya özelliklerin kapalı olmasıyla alakalıymış (Physical Address Extension (PAE), NX, and SSE2). İşlemcinin özelliklerine baktım SSE2 ve PAE'yi desteklediğini gördüm. Benim bu hatayı almamın tek sebebi NX desteğinin olmaması mı? Ben sistemi değiştirmeden Win8 yükleyemez miyim? Bu arada Win8 Pro. sürümünü yüklemeye çalışıyorum.
Birde Cpu'nun bilgilerine everestten bakmıştım. Desteklemiyor dediği özellikler devredışı olduğu için desteklemiyor yazıyor olabilir mi?
O İşlemciye O İşletim Sistemini Kursan Bile O Sistem Doğru Dürüst Çalışmaz. Ne Kadar İşletim Sitemi Ram Harcamıyor Deselerde 4Gb Ramimin 1,6Gb Sini Kullanıyor
aslında win7 kurarken baya tereddüt etmiştim. Ulan bu kasar bu pc de demiştim. yükledikten sonra en az xp kadar performanslı çalıştığını görünce devam etmiştim. birde ultimate versiyonunu ve sonra win8 çıktı daha optimize performanslı bir sistem dendi. bende bunuda sıkıntısız çalıştırır heralde dedim. yüklemeye koyuldum falan filan.. en azından çalışıp çalışmayacağını tecrübe etmek isterdim. konuyu gören arkadaşlar konu bitmiş zannetmesinler. eğer bir yolu varsa yardım etsinler lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme