Şimdi Ara

ASUS P5KPL-AM ANA KARTIM FORMATTAN SONRA SES ÇIKMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR.ASUS P5KPL-AM ANA KARTIM VAR.XP VARDI MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIMDA.DÜN AKŞAM WİNDOWS7 KURDUM AMA SES GELMİYOR BİLGİSAYARDAN.NE YAPTIYSAM SES ÇIKMIYOR.BÜTÜN DRİVERLARI İNDİRDİM KURDUM.AMA OLMADI.SES BÖLÜMÜ HAREKET EDİYOR.SESİN ALÇALIP YÜKSELDİĞİNİ GÖREBİLİYORSUNUZ AMA SES ÇIKMIYOR.HOPARLÖRLER SAĞLAM TVDE ÇALIŞIYOR.KASA HDMI İLE TV YE BAĞLI SESİ ORADAN ALIYORDUM.XP'DE HİÇBİR SORUN YOKTU.AMA WİNDOWS7 'DE SES YOK .BİLGİSİ OLAN YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM.

• Merhaba,
    Muhtemelen ses sürücüsünü yüksedi isen o programdan ses çıkışı olarak ne kullandığına bak, Muhtemelen spdif olabilir yada arayüzde ses çıkşının aktif yada pasif olduğunu görebilirsin
  • umit1717 U kullanıcısına yanıt
    Anakartin driverini guncel tut duzelir bide anakartini satiyormusun ben hemen alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umit1717 U kullanıcısına yanıt
    Hight def audioyu kaldır diğer ses sürücülerinide kaldır. advanced system care ile ve cleanup ile pc de bi temizlik yap. sonra doğru sürücü ve doğru işletim sistemini seçtiğinden emin olarak yenisini indir ve kur. muhtemelen düzelecektir.
  • Tüm sürücülerini kaldırıp DriverMax veya Driver Genius tarzı sürücü programlarını kullanarak yüklemeyi dene.
  • Arkadaşlar XP yi tekrar kurdum.Ses çıkıyor HDMI dan da ses alıyorum başka bir hoparlördende ses alıyorum.Nasıl iş ben anlamadım.
  • İyi forumlar ! ,
    Win7 kurduğunuzda harici bir ses kartı kullanıyorsanız HDMI ' dan ses almanız zorlaşır. Direk dahili ses girişine hoparlör jakını takıp ses ayarlarından HDMI ses çıkışını ve televizyon seçeneğini seçiniz.
  • televizyon seçeneği hangisi oluyor?Normal hoparlörle ses alıyorum ama tv de takılı olan hoparlörlerden ses gelmiyor.bir kere geldi onda da kurduğum windows sıkıntılı çıktı tekrar kurdum aynı şeyleri yaptım bu kez ses gelmedi.Kafayı yemek üzereyim.normal bilgisayar hoparlöründen ses geliyor jaka takınca ama tv takılı olan 2+1den ses gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.