Bildirim
ASUS P5KPL Model Anakart'a Hangi İşlemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunlardan hangisi?
http://www.asus.com/Search/?SearchKey=p5kpl -
quote:
Orijinalden alıntı: sythn
ASUS P5KPL Anakartım var . Bu anakart için max 150 tl'ye işlemci önerileriniz nelerdir ?
*Şimdiki işlemcim Intel Pentium E2180'dir.
anakartının tam adı P5KPL-AM SE'mi, diğer yandan bn ben bürtçem doğrultusunda duo core aldım ve intel core 2 duo E7500 kullanıyorum gayet memnunum ama bürtçen yeterli ise quad core almanda yarar var (muhtemelen soketin lga 775'tir) -
açıkçası bilmiyorum hangisi olduğunu .Yukarıda anakartın CPU-Z görüntüsü var oraya bakarak sizin anlayabilmeniz mümkün mü ? Ona göre de bir işlemci önerirseniz sevinirim. -
quote:
açıkçası bilmiyorum hangisi olduğunu .Yukarıda anakartın CPU-Z görüntüsü var oraya bakarak sizin anlayabilmeniz mümkün mü ? Ona göre de bir işlemci önerirseniz sevinirim.
bnm anakartla aynı ve dediğim gibi intel core 2 duo e7500 kullanıyorum ben ve orta sınıf bir işlemci quad core q8000 serisi al derim ama yanlış hatırlamıyorsam artık üretilmiyor -
Q8000 üretimden kalktığına göre bulabileceğimi zannetmiyorum.Ayrıca E7500'lerin en ucuzu 240 TL civarında fakat ben 150 max 200 TL verebilirim. -
http://www.hepsiburada.com/Liste/intel-core-2-duo-e7500-293ghz-3mb-cache-1066mhz-lga775-islemci-bx80571e7500/productDetails.aspx?productId=bd93669&categoryId=46&SKU=BD93 işte bnm işlemcim bu, başkasının fikrini bilmem ama ben tavsiye ederm -
Beni en az 1.5 sene idare ederdi bu ama malesef para yok :) :/ -
quote:
Q8000 üretimden kalktığına göre bulabileceğimi zannetmiyorum.Ayrıca E7500'lerin en ucuzu 240 TL civarında fakat ben 150 max 200 TL verebilirim.
vallaha o fiyata core 2 dou'lar yok eski serisi dersek yani e4000 serisi falan dersek onlarda artık üretilmiyor -
Yani bütçeyi arttırmam gerek öyle mi ? :S -
quote:
Yani bütçeyi arttırmam gerek öyle mi ? :S
bnce sen biraz daha bekle ve paranı katlayabiliyorsan biraz daha arttır en azından böyle bir işlemci al seni 1.5 - 2 yıl idare eder -
Peki çok teşekkürler :) -
önemli değil lafı bile olmaz -
Yeni konu açmak istemedim. Şimdi ben çalıştığım okula bir pc toplamayı düşünüyorum. Elimde olanlar
ASUS P5KPL- AM
HARDDİSK 80 GB
512*2 DDR2 RAM
okulda bir tane de çalışmayan pc kasası var. Yardım ederseniz sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: divrigiilkokulu
Yeni konu açmak istemedim. Şimdi ben çalıştığım okula bir pc toplamayı düşünüyorum. Elimde olanlar
ASUS P5KPL- AM
HARDDİSK 80 GB
512*2 DDR2 RAM
okulda bir tane de çalışmayan pc kasası var. Yardım ederseniz sevinirim.
2 adet 512 mb Ram var sanırım. ama önemli olan şu ; pc'yi ne için kullanacaksınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: general_skyx
quote:
ASUS P5KPL- AM
HARDDİSK 80 GB
512*2 DDR2 RAM
2 adet 512 mb Ram var sanırım. ama önemli olan şu ; pc'yi ne için kullanacaksınız ?
pc donanımlı olmayacak. Office dosyaları video oynatılacak basit programlar yani... -
quote:
quote:
quote:
ASUS P5KPL- AM
HARDDİSK 80 GB
512*2 DDR2 RAM
2 adet 512 mb Ram var sanırım. ama önemli olan şu ; pc'yi ne için kullanacaksınız ?
pc donanımlı olmayacak. Office dosyaları video oynatılacak basit programlar yani...
ASUS P5KPL-AM SE
160 GB HDD
1 GB DDR2 RAM
300 W POWER
ekran kartına gerek yok zaten. bu donanım size, yani ofis bilgisayarı için uygun
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ASUS P5KPL- AM
HARDDİSK 80 GB
512*2 DDR2 RAM
pc donanımlı olmayacak. Office dosyaları video oynatılacak basit programlar yani...
ASUS P5KPL-AM SE
160 GB HDD
1 GB DDR2 RAM
300 W POWER
ekran kartına gerek yok zaten. bu donanım size, yani ofis bilgisayarı için uygun
Yalnız işlemci yok o gözünüzden kaçmış sanırım. Uygunluk konusunu pek anlamadığımdan dolayı hangi işlemciler uygun olur bu anakarta ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ASUS P5KPL- AM
HARDDİSK 80 GB
512*2 DDR2 RAM
ASUS P5KPL-AM SE
160 GB HDD
1 GB DDR2 RAM
300 W POWER
Yalnız işlemci yok o gözünüzden kaçmış sanırım. Uygunluk konusunu pek anlamadığımdan dolayı hangi işlemciler uygun olur bu anakarta ?
ha evet işlemciyi unutmuşum. işlemci olarak bir dual-core E5000 veya 6000 serisi yeterli olacaktır sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X