Şimdi Ara

ASUS - P5LD2 VM SE mi ASROCK Conroe945G-DVI mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tek sorum diyebileceğin yanı tek pcı-e 16 slot olması. yani kısaca= no slı no cf. ama tek ekran kartı takacaksan super karttır.
  • dostum asus un "p5ld2 vm" diye bir kartı var 4 ram slotu var. "p5ld2 se" diye başka bir modeli var bunda da 4 ram slotu var.

benim anakartım ise "p5ld2-vm-se" yani başlıktaki kart ; 2 slot var. vm ler se ler birbirine girdi sende hakılsın
  • öyle bir kart yok.varsa ben bu işi bırakıyorum.
    P5LD2
    P5LD2-VM
    P5LD2-SE
    P5LD2-DELUXE
    diye 4 modeli var

quote:

Orjinalden alıntı: dream_on

dostum asus un "p5ld2 vm" diye bir kartı var 4 ram slotu var. "p5ld2 se" diye başka bir modeli var bunda da 4 ram slotu var.

benim anakartım ise "p5ld2-vm-se" yani başlıktaki kart ; 2 slot var. vm ler se ler birbirine girdi sende hakılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

öyle bir kart yok.varsa ben bu işi bırakıyorum.
    P5LD2
    P5LD2-VM
    P5LD2-SE
    P5LD2-DELUXE
    diye 4 modeli var

quote:

dostum asus un "p5ld2 vm" diye bir kartı var 4 ram slotu var. "p5ld2 se" diye başka bir modeli var bunda da 4 ram slotu var.

buna ne dersin ozaman http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1

• ben bu işi bırakıyorum. .artık oha diyorum.sırf anakart üretmek için üretilmiş.son bi soru bu kartı nerden aldın.
    quote:

quote:

öyle bir kart yok.varsa ben bu işi bırakıyorum.
    P5LD2
    P5LD2-VM
    P5LD2-SE
    P5LD2-DELUXE
    diye 4 modeli var

quote:

buna ne dersin ozaman http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ağustos 2006; 4:10:57 >

• sende bi bakıma haklısın ama asus Türkiye sitesinde yok global de var ürün ve Türkiye'de satışta
  • aslında bu p5ld2 vm se bana da sürpriz oldu biraz p5ld2 se alacaktım bilgisayarcı arkadaşım bunu takmış gördüm şok oldum ama ekran kartı bulamadığım için(7600gt) bi bakıma işime geldi çünkü p5ld2 vm se de onboard ekran var.Konyada oturuyorum bu arada
  • tr sitesine bende baktım bulamadım,yoksa yanlışmı baktım ki..asus seni varyaaa
    bu arada hayırlı olsun,memnunsan sorun yok
    quote:

aslında bu p5ld2 vm se bana da sürpriz oldu biraz p5ld2 se alacaktım bilgisayarcı arkadaşım bunu takmış gördüm şok oldum ama ekran kartı bulamadığım için(7600gt) bi bakıma işime geldi çünkü p5ld2 vm se de onboard ekran var.Konyada oturuyorum bu arada
  • quote:

tr sitesine bende baktım bulamadım,yoksa yanlışmı baktım ki..asus seni varyaaa
    bu arada hayırlı olsun,memnunsan sorun yok
    quote:

aslında bu p5ld2 vm se bana da sürpriz oldu biraz p5ld2 se alacaktım bilgisayarcı arkadaşım bunu takmış gördüm şok oldum ama ekran kartı bulamadığım için(7600gt) bi bakıma işime geldi çünkü p5ld2 vm se de onboard ekran var.Konyada oturuyorum bu arada

çok teşekkürler kardeş

yok sen doğru baktın Türkiye sitesinde yok asusun netteki satış sitelerinde de yok pek.

• ya sonradan bi 7600GS Sonic DDR3 ekleriz o zaman tamam olur sistem
  • asus p5ld2 vm se okadar ii bir kart değil vm nin ikinci versiyonu yani basitleştirilmişi.(yani eksiltilmişi).mesela asus p5ld2 nin basitleştirilmişi benimde kullandığım p5ld2-se dir.ve p5ld2 ye göre daha sorunludur.p5ld2-vm se nin özeliklerinden de bu belli oluyo.asrock alman daha ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

asus p5ld2 vm se okadar ii bir kart değil vm nin ikinci versiyonu yani basitleştirilmişi.(yani eksiltilmişi).mesela asus p5ld2 nin basitleştirilmişi benimde kullandığım p5ld2-se dir.ve p5ld2 ye göre daha sorunludur.p5ld2-vm se nin özeliklerinden de bu belli oluyo.asrock alman daha ii olur

se model demek sadece lıte surum demek degıldır
    burda bılmeyenlerı yanıltıyorsun
    p5ld2 vm se modelı ıle
    rev2.0 oldugu ıcın conreo destedıgı var
    ha ama sen 2 tane ram slot u eksık bu kart daha sorunlu dıye al duz modelını kullan p4 D serısını

• ben sadece 2 ram slotu var diye git diğeri al demedim ki.ayrıca diğer model de düz değil asrock un da conroe desteği var.ayrıca basitleştirilmiş olduğundan bahsettim ama se ler sadece basitleştirilmiş versiyonudur da demedim.üzrinde ugraşılıp eksiltilip basitleştirilmişi ve uyumluluğu artırılmışıdır da.ancak sorun yaratma riski fazla kartlardır.
  • ASROCK Conroe945G-DVI modelini türkiyede bulamadım. en azından sitelerde yok ! fiyatını da merak ediyorum aslında. fiyat avantajı sunarsa iyi bi seçim sayılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

asus p5ld2 vm se okadar ii bir kart değil vm nin ikinci versiyonu yani basitleştirilmişi.(yani eksiltilmişi).mesela asus p5ld2 nin basitleştirilmişi benimde kullandığım p5ld2-se dir.ve p5ld2 ye göre daha sorunludur.p5ld2-vm se nin özeliklerinden de bu belli oluyo.asrock alman daha ii olur

se model demek sadece lıte surum demek degıldır
    burda bılmeyenlerı yanıltıyorsun
    p5ld2 vm se modelı ıle
    rev2.0 oldugu ıcın conreo destedıgı var
    ha ama sen 2 tane ram slot u eksık bu kart daha sorunlu dıye al duz modelını kullan p4 D serısını

asus p5ld2 vm ile kıyaslayınca asus p5ld2 vm SE modeli daha sorunlu bi anakart mıdır?

• asus p5ld2 vm ile kıyaslayınca asus p5ld2 vm SE modeli daha sorunlu bi anakart mıdır?

ben SE modelini aldım,2 ram slotu olması ve raid desteginin olmaması dışında ,O/C özelliklerindede ufak tefek eksikler var , ram lerin voltaj ı ayarlanamıyor ayrıca chip set voltaj ı da ayarlanamıyor,kalan özellikler aynı ve sonuçta aynı marka sorunlu yada sorunsuz demek yanlış olur ikisinida asus yapıyor,sorunlu anakart satmazlar ,ayrıca P5ld2-VM nin revizyon 2.0 zaten piyasada yok,almak istesende bulamıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

asus p5ld2 vm ile kıyaslayınca asus p5ld2 vm SE modeli daha sorunlu bi anakart mıdır?

ben SE modelini aldım,2 ram slotu olması ve raid desteginin olmaması dışında ,O/C özelliklerindede ufak tefek eksikler var , ram lerin voltaj ı ayarlanamıyor ayrıca chip set voltaj ı da ayarlanamıyor,kalan özellikler aynı ve sonuçta aynı marka sorunlu yada sorunsuz demek yanlış olur ikisinida asus yapıyor,sorunlu anakart satmazlar ,ayrıca P5ld2-VM nin revizyon 2.0 zaten piyasada yok,almak istesende bulamıyorsun.

tamamen katılıyorum önceden de dediğim gibi fena bi kart değil zaten fiyatına göre iyi yoksa aman aman bi kart değil, yüksek fiyatlı kartlarla kıyaslamak zaten hata olur. bu paraya conroe çalıştıracak daha iyi bir kart zor bulursun (tabi asrock u pek bilmiyorum) bu kartı alıp ta o.c yapmayı zaten düşünmediğini varsaymıştım idareten alınabilecek bi kart asus kalitesi olduğundan sorun çıkmaz pek bütcem kısıtlı sonradan anakart değiştirebilirim diosan ( ki 2 gb ram bi süre götürür ) alınabilecek bi kart benim şahsen hiç bi sıkıntım olmadı şu ana kadar hız konusunda da.

• quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

peki kardeş ram ve chipsetlerin voltajı p5ld2 vm de ayarlanabiliyor mu ? gerçi zaten bu ankartla o/c yi düşünmüyorum zaten ama ayarlar izin veriyorsa gene deneme yapılabilir p5ld2 vm de belki ne dersiniz

• Bir dakika siz şimde P5LD2-VM anakartta sorun mu olduğundan bahsediyorsunuz. Valla ben alalı 10ay oldu defalarca xp kurmama ve karıştırmama rağmen hiçbir şekilde sorunla karşılaşmadım. Yani fiyatına göre alınacak en iyi anakart, 64 bit desteği ve sata 2 yi desteklemesi dışında cift cekirdekli işlemcileride destekliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.