Şimdi Ara

ASUS - P5LD2 VM SE mi ASROCK Conroe945G-DVI mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asrock sistem deneyimi olan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum
    1-ASROCK ConRoe945G-DVI
    http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm

2-ASUS - P5LD2 VM SE
    http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?manufacturers_id=14&sort=5a&stokf=&onlist=&faf=&altff=&ustff=&filter_id=35

yukarıdaki iki ON BOARD anakartta INTEL GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR 950 kullanıyorlar.
    bu iki kartın oyun performansı arasında fark olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haramiharami1 -- 19 Ağustos 2006; 23:42:22 >

• Asrock bence. vm modeller ii olmuyo genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Asrock bence. vm modeller ii olmuyo genelde
    ben de şimdilik idare edeyim sonra bi x1600 pro gibi bişey alıp takarım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haramiharami1

ben de şimdilik idare edeyim sonra bi x1600 pro gibi bişey alıp takarım diyorum

Alıntıları Göster
    Eger core2 duo kullanacaksan ASUS - P5LD2 VM nin sadece revizyon 2.0 ve üzeri destekliyor ,malesef ben piyasada bulamadım revizyon 2.0 .Bulursan banada haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERIM

Eger core2 duo kullanacaksan ASUS - P5LD2 VM nin sadece revizyon 2.0 ve üzeri destekliyor ,malesef ben piyasada bulamadım revizyon 2.0 .Bulursan banada haber ver

Alıntıları Göster
    asrock conroe alırsan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraY_FoX

asrock conroe alırsan daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    fiyat açısından Asrock çok avantajlı ama performans açısından bakınca da ASROCK denebilir mi ?
  • quote:

fiyat açısından Asrock çok avantajlı ama performans açısından bakınca da ASROCK denebilir mi ?

Alıntıları Göster
    Asrock un sitesinde ASROCK ConRoe945G-DVI anakart açıklamasında şu ifade geçiyor;
    "Intel® Graphics Media Accelerator 950, Pixel Shader 2.0, DirectX 9.0 and Max. shared memory 192MB "
    bu ekran kartının 192 mb olduğu analmına mı gelir ?
  • quote:

Asrock un sitesinde ASROCK ConRoe945G-DVI anakart açıklamasında şu ifade geçiyor;
    "Intel® Graphics Media Accelerator 950, Pixel Shader 2.0, DirectX 9.0 and Max. shared memory 192MB "
    bu ekran kartının 192 mb olduğu analmına mı gelir ?

Alıntıları Göster
    onboard paylaşımlı ekran kartı o ,sistem belleğinden kullanıyor o miktarı.
  • quote:

onboard paylaşımlı ekran kartı o ,sistem belleğinden kullanıyor o miktarı.

Alıntıları Göster
    doğru diyorsun. onun için rami biraz fazla almayı düşünüyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

quote Kardeş Revizyon 2.0 bulamadım ama,
    ASUS - P5LD2 VM SE modeli piayasaya çıkmış."ASUS - P5LD2 VM" ile aynı özelliklere sahip hatta 224Vga diyor ?
    http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?manufacturers_id=14&sort=5a&stokf=&onlist=&faf=&altff=&ustff=&filter_id=35

AYRICA İMZANA KATILIYORUM. KAHROLSUN İSRAİL VE SİYONİZMİ.

Sakın çıkıp birirleri Anti Semitizm suçlamasında bulunmasın.Çünkü yabancı basın da Türk basınıda İsraile yönelik bi eleştiride bulunmaya kalkanlara hemen Yahudi Düşmanı(Anti Semit) damgası vurmaya çalışıyorlar. Bu Yahudi Düşmanı Damgası milletin başının üztünde Demokles kılıcı gibi sürekli dolaşıyor ki yazarların düşünürlerin sesi fazla yükselmesin ! Valla çok doluyum bu İsrail ci basına da, Amerikanın finansal desteğiyle Türkiyede yazı yazanlara da.
    İSRAİL bu ortadoğuda varolduğu sürece Allah tüm ortadoğu ve bölge halklarının yardımcısı olsun.yakın gelecekte hepimizin önünde engebeli bi yol var .

FORUMDAKİ TÜM ARKADAŞLARI HAYATA BAKIŞI NE OLURSA OLSUN,
    iSRAİLİN VE ARKASINDAKİ EMPERYALİZMİN KARŞISINDA, MAZLUMDAN YANA TAVIR KOYMAYA DAVET EDİYORUM. Lütfen herkes -hiç bişey yapamasak da- en azından Tavrını Ortaya koysun.
    unutmayın "Taraf olmayan Bertaraf olur !"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haramiharami1 -- 19 Ağustos 2006; 13:28:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

quote Kardeş Revizyon 2.0 bulamadım ama,
    ASUS - P5LD2 VM SE modeli piayasaya çıkmış."ASUS - P5LD2 VM" ile aynı özelliklere sahip hatta 224Vga diyor ?

AYRICA İMZANA KATILIYORUM. KAHROLSUN İSRAİL VE SİYONİZMİ.

Sakın çıkıp birirleri Anti Semitizm suçlamasında bulunmasın.Çünkü yabancı basın da Türk basınıda İsraile yönelik bi eleştiride bulunmaya kalkanlara hemen Yahudi Düşmanı(Anti Semit) damgası vurmaya çalışıyorlar. Bu Yahudi Düşmanı Damgası milletin başının üztünde Demokles kılıcı gibi sürekli dolaşıyor ki yazarların düşünürlerin sesi fazla yükselmesin ! Valla çok doluyum bu İsrail ci basına da, Amerikanın finansal desteğiyle Türkiyede yazı yazanlara da.
    İSRAİL bu ortadoğuda varolduğu sürece Allah tüm ortadoğu ve bölge halklarının yardımcısı olsun.yakın gelecekte hepimizin önünde engebeli bi yol var .

FORUMDAKİ TÜM ARKADAŞLARI HAYATA BAKIŞI NE OLURSA OLSUN,
    iSRAİLİN VE ARKASINDAKİ EMPERYALİZMİN KARŞISINDA, MAZLUMDAN YANA TAVIR KOYMAYA DAVET EDİYORUM. Lütfen herkes -hiç bişey yapamasak da- en azından Tavrını Ortaya koysun.
    unutmayın "Taraf olmayan Bertaraf olur !"

Alıntıları Göster
    ASROCK ConRoe945G-DVI modeliyle ilgili yorumu olan yok mu ?bu kart 192Mb lık bi ekran kartına mı sahip
    "Intel® Graphics Media Accelerator 950, Pixel Shader 2.0, DirectX 9.0 and Max. shared memory 192MB " bu ifade ne anlama geliyooorr

• quote:

ASROCK ConRoe945G-DVI modeliyle ilgili yorumu olan yok mu ?bu kart 192Mb lık bi ekran kartına mı sahip
    "Intel® Graphics Media Accelerator 950, Pixel Shader 2.0, DirectX 9.0 and Max. shared memory 192MB " bu ifade ne anlama geliyooorr

Alıntıları Göster
    İSRAİL KONUSUNDA SÖZÜ OLAN HİÇ KİMSE YOK MU
  • dostum ben toplayalı 3 gün oldu makineyi asusu p5ld2 vm se anakart aldım ekran kartı 7600 gt alacam fiyatlar düşer düşmez şu anda anakarttan ve makineden hiç bi şikayetim olmadı gayet memnunum 2 ran slotu olmasa kötü bitek zaten değiştirecem ilerde fiyatı uygun idare etsin diye aldım.ama onboard ekran kartından pek bişey bekleme oyun oynatmaz doğru düzgün pixel shader 2.0 a da aldanma hiç vertex shader yok bikere ve bazı önemli özellikler de tabi.www.srtest.com adresinden oyunların istediği özelliklerden ekran kartı bölümüne bakarsan göreceksin zaten

yani anakart fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dream_on

dostum ben toplayalı 3 gün oldu makineyi asusu p5ld2 vm se anakart aldım ekran kartı 7600 gt alacam fiyatlar düşer düşmez şu anda anakarttan ve makineden hiç bi şikayetim olmadı gayet memnunum 2 ran slotu olmasa kötü bitek zaten değiştirecem ilerde fiyatı uygun idare etsin diye aldım.ama onboard ekran kartından pek bişey bekleme oyun oynatmaz doğru düzgün pixel shader 2.0 a da aldanma hiç vertex shader yok bikere ve bazı önemli özellikler de tabi.www.srtest.com adresinden oyunların istediği özelliklerden ekran kartı bölümüne bakarsan göreceksin zaten

yani anakart fena değil
    Hitler baba buraya yumruk havaya..:)) Az bile yapmiş herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pal

Hitler baba buraya yumruk havaya..:)) Az bile yapmiş herif.

Alıntıları Göster
    Kahrolsun İsrail
    Bence herkes imzasına İsrail Kahrolsun Yazsın ben yazcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: athlon_35

Kahrolsun İsrail
    Bence herkes imzasına İsrail Kahrolsun Yazsın ben yazcam

Alıntıları Göster
    Zamanında soykırıma uğramış ve bu acıları çekmiş bir millet bu gün bunları nasıl yapıyor? Ancak zalim bir millet bunu yapar. Ahiret gününe inanmayan, hesaba çekileceklerine inanmayan, Allah korkusu olmayan, kısacası Müslüman olmayan her millet zalimdir. Bizim atalarımız yüzyıllarca batıya-doğuya-kuzeye-güneye hükmetmiş. Ancak bırakın soykırımı hiç bir milletin diline, dinine, ırkına... vs. müdahalede bulunmamıştır. Çünkü dinimiz bunu gerektirir. Bu gün Osmanlı devleti yok. Müslümanlar her konuda geri kalmış durumdalar. Bu bizim sonumuz olur. Çünkü diğer kavimler zalimdir.
    Tarih bunu gösteriyor, tarih bunu yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

Zamanında soykırıma uğramış ve bu acıları çekmiş bir millet bu gün bunları nasıl yapıyor? Ancak zalim bir millet bunu yapar. Ahiret gününe inanmayan, hesaba çekileceklerine inanmayan, Allah korkusu olmayan, kısacası Müslüman olmayan her millet zalimdir. Bizim atalarımız yüzyıllarca batıya-doğuya-kuzeye-güneye hükmetmiş. Ancak bırakın soykırımı hiç bir milletin diline, dinine, ırkına... vs. müdahalede bulunmamıştır. Çünkü dinimiz bunu gerektirir. Bu gün Osmanlı devleti yok. Müslümanlar her konuda geri kalmış durumdalar. Bu bizim sonumuz olur. Çünkü diğer kavimler zalimdir.
    Tarih bunu gösteriyor, tarih bunu yazıyor.

Alıntıları Göster
    p5ld2 vm se bende aldım lakin herşey yolunda olsada beş kuruşluk bile O/C performansı yok

• quote:

dostum ben toplayalı 3 gün oldu makineyi asusu p5ld2 vm se anakart aldım ekran kartı 7600 gt alacam fiyatlar düşer düşmez şu anda anakarttan ve makineden hiç bi şikayetim olmadı gayet memnunum 2 ran slotu olmasa kötü bitek zaten değiştirecem ilerde fiyatı uygun idare etsin diye aldım.ama onboard ekran kartından pek bişey bekleme oyun oynatmaz doğru düzgün pixel shader 2.0 a da aldanma hiç vertex shader yok bikere ve bazı önemli özellikler de tabi.www.srtest.com adresinden oyunların istediği özelliklerden ekran kartı bölümüne bakarsan göreceksin zaten

yani anakart fena değil
    p5ld2-vm de 4 ram slotu var.eminmisin sen o anakartı kullandığına
    quote:

Orjinalden alıntı: dream_on

yani anakart fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

yani anakart fena değil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

yani anakart fena değil

p5ld2-vm se kullamıyorum ... se de 2 slot var

• quote:

quote:

quote:

yani anakart fena değil

Alıntıları Göster
    ayrıca SE dede 4 slot var
    ASUS P5LD2-SE (I945P,SATA,GLAN,LGA775) Anakart
    Taban INTEL

Intel Prescott Desteği Var

Chipset Intel 945P

Soket Tipi LGA 775

PCI Slot Sayısı 3

PCI Express x1 Slot Sayısı 2

PCI Express x16 Slot Sayısı 1

VGA Arayüzü PCI-E x16

Bellek Türü DDR2

Maximum Bellek 4096 MB

Bellek Yuvası Sayısı 4

FSB 1066 MHz
    ayrıca P5ld2-vm se diye bi model yok
    ya p5ld2 vm var ya da p5ld2-se

quote:

quote:

quote:

yani anakart fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ağustos 2006; 3:47:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.