Şimdi Ara

ASUS P5N-E SLI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YENİ SİSTEM TOPLAYACAĞIM P5N-E SLI ANAKART ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
    BİLGİSİ OLAN VEYA KULLANAN VARSA LÜTFEN YORUM YAZSIN...
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....

• bi akıl pls arklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncns -- 22 Ekim 2007; 6:42:16 >
  • Anakartın oc performansı iyi. ddr2 1066 mhz ramleri sorunsuz çalıştırıyor, ancak ram seçebiliyor. mesela eudar ddr2 667 mhz ramlerden birini çalıştırmadı.

e-sata portu var ancak e-sata kontrolcüsü olan j-micron yongası, seagate ve western digital e-sata hddlerdeki oxford yongasıyla uyumsuz.

iki ide slotu var. ancak ide ve sata arasında veri aktarımı biraz yavaş.
    firewire 400 var.

1333 mhz işlemcileri çalıştırıyor.

kuzey köprüsündeki chipset büyük ancak işlemci fanı oraya doğru üflemiyorsa ciddi ciddi ısınıyor.
    güney köprüsünde de soğutucu yok, soğutucu istiyor.

ancak fiyatına oranla alınabilecek en iyi anakart bence; çift ide, e-sata, sata raid, sli ve en önemlisi yüksek başarımı.
  • teşekkürler hocam. sonuç olarak birkaç ufak soğutma ile iyi performans alır mıyım sence? beni tek düşündüren şey pek denenmemiş olması. p5b ve bunun arasında kaldım. sence ne yapayım p5b mi bu mu dersin??
  • bu P5Bden daha iyi. ancak p5b daha ucuz. aradaki fiyat farkına dikkat etmelisin. Mesela kullanmayacağın özellikleri göz ardı ederek fiyatı göz önüne al: misal ben sli kullanmıyorum kullanmayacağım, e-sata hdd henüz yok bende. benim için iyi olan, çift ide portu ve firewire yongası. bir de raid meselesi var tabii.

Bu arada kartın eksisi de var: güncel kartların çoğunda 7.1 desteği var, toplam 5 veya 6 tane 3,5 mm soket giriş yeri var, bunda sadece 3 tane var. 5.1 hoparlör setini bağlayınca mikrofon bağlıycak yer kalmıyor. anakart üzerinde opsiyonel çıkışlar var ama kasalarda sadece iki tane giriş yeri var, mikrofonu 5.1le birlikte kullanabilmek için ya aparat bulunmalı, ya da aparatı kendin yapmalısın.
  • ilgin için teşekkürler. gerçekten yardımcı oldun. sanırım bundan alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.