Şimdi Ara

Asus P5Q deluxe mu yoksa Gigabyte EP45 DS5 mi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar overcloctan pek anlamam ama yeni toplayacağım sistemle overclock yapmak istiyorum.Crossfire yapmayı düşünmüyorum.Ayrıca raid 0 yapacam.Kendi incelemelerim sonucunda bu 2si arasında kaldım.Bu anakartların hangisi overclocta daha iyi performans sunar sizce?Asus P5Q deluxe mu yoksa Gigabyte EP45 DS5 mi ? Yorumlarınızı bekliyorum...

• P5Q~Deluxe
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

P5Q~Deluxe

+1
  • Performans olarak aralarında pek fark yok ancak Asus daha yardımcı qibi overclock için Gigabyte a göre daha kolay.
  • arkadaşlar bende yeni bir sistem yapıyorum

anakart gigabyte P45 mi alsam asus P5Q mu
    ram olarak ocz 2 gb 1066 dual kit su sogutmalı düşünüyorum
    ekran kartı HD4850 512 mb
    işlemci E8500

tavsyeleriniz ne olur
  • Gigabyte kullanmadım bilmiyorum ; belki fanatikçe bir cevap olabilir : P5Q Deluxe,memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 22 Ağustos 2008; 18:27:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

Gigabyte kullanmadım bilmiyorum ; belki fanatikçe bir cevap olabilir : P5Q Deluxe,memnunum.

neden fanatikçe olsunki sen en doğrusunu yaptın bilmediğin şey hakkında yorum yapmıyorsun kullandığın ve memnun olduğun bişeyi önermek kadar doğal bişey yoktur malum burada hayatında hiç klullanmadığı markalar hakkında kesin ifadelerle atıp tutanlar baya çoğaldı

birde sisteminde Vendetta 2 kullandığını gördüm bana PM den yük ve masa üstünde nekadar sıcaklıkları olduğunu bildirirsen sevinirim tabi OC li olup olmadığını zira bu soğutucuyu almayı düşünüyorumda şimdiden teşekür ederim Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 22 Ağustos 2008; 19:16:40 >

• gigabyte anakartlarda ocz 1066 ramlerin o/c dahil 900 üzeirne çıkamadığı görülüyor size sorum şu olacak P5Q deluxe modellerde ocz ram uyumu nasıl acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

P5Q~Deluxe

Maximus II Formula
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.