Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS P5Q SE LGA 775 DDR2 ANAKART Satın Al 2 Ocak 2021 18:51 1 1 ASUS P5Q SE LGA 775 DDR2 ANAKART Herkese merhaba. Anakart LGA 775 pin Xeon işlemci ve overclock için uyumlu (Modlu BIOS yüklü) DDR2 4 slotlu Asus' un iyi kartlarından biridir. Yanlız kartın şöyle bir sorunu var ben bir türlü ses alamadım. Driver yüklememe rağmen ünlem işareti görünmekte. Ben de onun yerine yanında bir de ses kartı veriyorum. Ses kartının driveri manuel tanıtınca windows 10 da kullanabildim. Bu kartı bana arka aynası olmadan 250 tl ye sattılar. Ayrıca arka aynasını da 55 tl ye başka birinden satın aldım. ödediğim kargo bedelleri de cabası. Ses sorunu olduğunu ben windows kurduktan sonra anlayabildim. Ses sorunu olduğunu bilmiyorduk dendi. Mevcut anakartım tamir edildiği için buna gerek kalmadı. Anakartın çalışıyorken ki halini video olarak kaydettim. İzmir içi elden teslim olur. İzmir dışı önce havale ve kargo alıcıya ait olmak üzere gönderim yapılır. Fiyat kesinlikle ve kesinlikle sondur. Pazarlık yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK LG NB 5540 SERİSİ SOUNDBAR ASUS P5Q SE LGA 775 DDR2 ANAKART ZOTAC 9600GT SYNERGY EDITION 1GB 256BIT DDR3 ARIZALI SAPHHİRE HD6850 EKRAN KARTI