Şimdi Ara

asus p5q ve sunbeam core contact freezer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartımı değiştirmeyi düşünüyorumda, acaba sunbeam core-contact freezer, asus p5q ya tam olarak sığıyor mu?
    kullanan arkadaşlar var mı bu ikiliyi?

• aynı dert bende de var Asus P5Q3 deluxe var, anakarta sığıyor ama ramler sorun sanırsam senin de ramlerin büyük.. Benim açtığım konu var aşağılara doğru onu bulup yorumlara bak istersen.
  • bendeki p5q se ye tam oturuyor aslında
    4 tane corsair dominator ram olduğu için dediğin gibi üstünü kapatmaması lazım

yok mu hiç bu ikiliyi kullanan arkadaş?
  • herkesin bası dertte bu sunbeam cff ile.
  • Büyük bir ihtimalle üstünü kapatır ikimizin de ramlerin bu yüzden TR Ultra 120 Extreme almayı düşünüyorum ben dilersen sende araştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan406

Büyük bir ihtimalle üstünü kapatır ikimizin de ramlerin bu yüzden TR Ultra 120 Extreme almayı düşünüyorum ben dilersen sende araştır..

ben asusun sitesinden fotolarına baktım şu an kullandığım p5q se ile p5q fotolarını karşılaştırdım, sanki sığar gibi göründü
    şu an bende fan ramlerin tarafında, egzos fanına üflüyor. cpu ile ramler arasındaki mesafe p5q da daha fazla
    ama enine daha az, oraya sığar mı anlayamadım işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

herkesin bası dertte bu sunbeam cff ile.

Bir Titan Fenrir kullanıcısı olarak; TİTAN FENRİR AKAR HERKEZ BAKAR..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthCroaton

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

herkesin bası dertte bu sunbeam cff ile.

Bir Titan Fenrir kullanıcısı olarak; TİTAN FENRİR AKAR HERKEZ BAKAR..

Hocam araştırdım Titan Fenrir de gerçekten iyi performans veren bir ürün. Sana bir sorum olacak; aşağıda boyutları yazdım ama bu boyutlar fanı takılıyken mi yoksa fan takılı değilken mi olan uzunluklar? 156mm yükseklik, 124mm en, 107mm genişlik. Benim için önemli olan genişlik malum fanı ramlere bakacak şekilde takacağım için ramleri engellememesi lazım. Fanı takılıyken mi 107mm yoksa fansız mı?

Ürün Boyutu
    124 x 107 x 156 mm

Titan Fenrir (Sanalmarketim)

• bende asus p5q pro aldım ramlerim ocz reaper 2+2 4gb soğutucu olarak sunbeam ccf almaya kararlıyım fakat ram nedenıyle sığmaması gıbı sorun yaratırmı??
  • konu hortlatım ama başıma p5q ve cff bela olmuş durumda şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.