Şimdi Ara

ASUS P5QC ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yenı topladıgım pc de asus p5qc anakart var ancak bu usb,power,audio vs ledlerın yerlerını tam bılmedıgımden bı kısmını takamadım acaba bunların resımlı bı anlatımını yapabılcek bırısı var mı ?

bıde yenı olan bı sorun kasanın ıcını acıp bı kac fazla kabloyu cıkarttım ve fanları temızledım tekrar taktıktan sonra su hatayı verdı..

[USB Device Over Current Status Detected] ve 15sn sonra bılgısayar kapanıyor daha biostayken.

yardımcı olursanız sevınırım..

• Ön panel baglantılarını anakartın kiptaciginda resimli bir şekilde anlatır. Hatta kolay yapman için aparat vardir kutuda.
  • simdi kardesim bak dedigin girislerin tamamını anakartın en altındaki bölümde(pcı slotlarının hemen altındaki) soldan saga yesil, kırmızı, mavi, mavi, acık mavi seklinde sıralanan girislere ve onların yanındaki yani anakartın tam sag alt kösesindeki beyaz girislere takacaksın..yesil,kırmızı,mavi vs. dedigim yerlere usb ve varsa öndeki hoparlör mikrofon girisleri takılacak.. yanındaki beyaz girislere ise kasanın power dügmesi reset dügmesi vs. takılacak..simdi usb ile baslayalım.. resimde isaretledigim gibi kırmızının hemen yanındaki mavi yani 5 girisin tam ortasındaki girise takacaksın.. resimde gösterdim.. ben ses girislerini baglamadım ihtiyacım olmadıgı icin..

ASUS P5QC ACIL YARDIM

simdi geldik power,reset vs. girislerine.. resimde de gösterdigim gibi turuncu-beyaz kablo reset dügmesinin ve sag en alta takılacak.. arada bir bosluk bırakıp(zaten orda takılacak yer yok) power(mavi-beyaz kablo) kablosu takılacak.. sonra power ve reset kablolarının takıldıgı hizada diger taraftaki girise hdd led(kırmızı-beyaz kabloyu) kablosunu tak.. hemen üstüne de power led(yesil-beyaz kabloyu) kablosunu tak.. iste bu kadar zaten alttaki resimde de gösterdim

ASUS P5QC ACIL YARDIM

hadi kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.