ASUS P5V800-MX 775 pın boardda 24 pinli EATXPWR takılması gerekiyor. Ama bende böyle bir power supply yok. Bende bilinen 20 pinli ATXPWR var bu power supply ı taktım ve board a strat verdim çalıştı. Acaba boşta kalan 4 pinin özel olarak kullanıldığı bir birim varmıdır yani HDD felan bağlamadım sadece açılışını gördüm, başka portlarda veya device larda problem çıkarır mı?.
sorun olacağını düşünmüyorum..bende de gigabyte board wardı 20pin kullanıyordur sorun olmuyordu hatta 24pin'li imzamdaki psu'yu alıp taktığımda donma falan yapıyordu bence 20 pin kullanabilirsin sorun olacağını sanmıyorum üstteki 4 pin'İ boş bırakacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: Zeus45
Arkadaşlar,
ASUS P5V800-MX 775 pın boardda 24 pinli EATXPWR takılması gerekiyor. Ama bende böyle bir power supply yok. Bende bilinen 20 pinli ATXPWR var bu power supply ı taktım ve board a strat verdim çalıştı. Acaba boşta kalan 4 pinin özel olarak kullanıldığı bir birim varmıdır yani HDD felan bağlamadım sadece açılışını gördüm, başka portlarda veya device larda problem çıkarır mı?.
20 pinden 24 pine cevirici bir parca var.Onunla da takabilirsin
Anladığım kadarıyla 20 pinli power supply ı 24 pin li sokete takıp 4 pin boşta kalsa dahi problem olmuyor. Şimdilik convert olmadan çalıştıracağım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme