Şimdi Ara

asus p5vd2-vm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus p5vd2-vm ana kartım var ve sata hdd den dosya okurken yazarken kısacası sata hdd de işlem yaparken cok yavas.
    Ayrıca oyun oynarken cok gec yüklüyor, ses gidip geliyor, cızırtı yapıyor.
    hdd mi bozuk dedim ve arkadaşım pc sine taktım orda normal calışıyor hdd. Yani sorun hdd de değil
    Normal ide hdd den işlem yaparken aynı oyunu orda oynarken normal hızla calısıyor ve cızırtı gibi sesler cıkarmıyor.
    sata driver diye birşey varmı? varsa nerden bulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty06 -- 21 Ocak 2009; 15:51:04 >

• isletim sisteminde bir sorun olmasin? Arti asus un sitesinden en suruculerini bir yukle ve ole bir dene.
  • işletim sisteminde sorun olacağını sanmıyorum. original Xp kurulu. işletim sistemin sorun olsa ide'den dosya acarken de aynı sorunu vermesi gerekir diye düşünüyorum. sata ile ilgili bi sorun var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty06 -- 21 Ocak 2009; 15:49:41 >
  • asus p5vd2-vm aynı anakart bende var.. tabi seninki p5vd2-vm-se değilse.. bende iki tane harddisk tamamen öldü bu anakartta.. p5vd2-vm nin sata2 desteği yok.. p5vd2-vm-se sata2 destekli. o yüzden hdd deki jumper ı çıkartmadım sata1 olarak çalıştırdım.. harddiski yeni almıştım.. 1 hafta çalıştı ama sistem sürekli kasıyordu.. sonra reset atmaya başladı.. reset atarken hdd duruyor sonra tekrar çalışıyordu.. şu an pc yi açar açmaz sürekli hdd durup tekrar çalıışıyor .. ide hdd de aynı şekilde oldu.. şu an çok eski 8.4 gb lık bir hdd kullanıyorum 1 aydır bir sorun yok.. yalnız hdd tune testi yaptığımda yeni aldıgım seagate 410as değerleri normaldi.. 80 mb/sn ortalama okuma değerleri veriyordu erişim 15ms yani bütün değerler normaldi ama sistem kasıyordu.. şu an eski diskte fena değil gibi ama yinede 3-4 işi bir arada yapmakta zorlarınıyor makine.. benim hala garantisi var ama aldığım firmaya ne diyeceğim onuda bilmiyorum..

http://www.viaarena.com/ burada bütün driverları var... bulamazsan yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 20 Ocak 2009; 11:50:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: casual

asus p5vd2-vm aynı anakart bende var.. tabi seninki p5vd2-vm-se değilse.. bende iki tane harddisk tamamen öldü bu anakartta.. p5vd2-vm nin sata2 desteği yok.. p5vd2-vm-se sata2 destekli. o yüzden hdd deki jumper ı çıkartmadım sata1 olarak çalıştırdım.. harddiski yeni almıştım.. 1 hafta çalıştı ama sistem sürekli kasıyordu.. sonra reset atmaya başladı.. reset atarken hdd duruyor sonra tekrar çalışıyordu.. şu an pc yi açar açmaz sürekli hdd durup tekrar çalıışıyor .. ide hdd de aynı şekilde oldu.. şu an çok eski 8.4 gb lık bir hdd kullanıyorum 1 aydır bir sorun yok.. yalnız hdd tune testi yaptığımda yeni aldıgım seagate 410as değerleri normaldi.. 80 mb/sn ortalama okuma değerleri veriyordu erişim 15ms yani bütün değerler normaldi ama sistem kasıyordu.. şu an eski diskte fena değil gibi ama yinede 3-4 işi bir arada yapmakta zorlarınıyor makine.. benim hala garantisi var ama aldığım firmaya ne diyeceğim onuda bilmiyorum..

http://www.viaarena.com/ burada bütün driverları var... bulamazsan yardımcı olurum

se değil düz. son biosu falanda yükledim driverde son sürüm ama hala aynı bende ide hdd de var. O normal çalışıyor.
    Sata bendede durup durup çalışıyor. Çalışırkende ses gidip geliyor vızıltı yapıyor.
    Yakında ana kartı kırıp işlemciyi satacam AMD ye geçicem bıktım bundan. :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.