Şimdi Ara

ASUS P67 yada MSI P67 ?almak isteyenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu cogair ponit muhabetti yüzünden önce msi p67a-gd65 ve b3 revizyon olarakta asus p67 pro kullanma ve karşılaştırma şansım oldu sadece size yol gösterirmi bilmiyorum ama inanın bios kullanımı bile asusun çok daha profesyonel cpu fan yönetimi kesinlikle asus un daha üstün benchmarklara henüz başlamadım yapınca bunla ilgili skorları da sizinle paylaşacağım saygılarımla

• ASUS' un BIOS'u EFI BIOS mu ?
  • Asus P8P67 Evo kullanıyorum gayet memnunum, ama şuan eski sistemdeyim. Anakartı B3 rev. için değişime gönderdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklem -- 11 Mart 2011; 12:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

ASUS' un BIOS'u EFI BIOS mu ?

evet

unutmadan msi ın biosunda açılmama gibi sorunlar da yaşanabiliyor bazen sata disklerden birini görmeyebiliyordu belkide şu cip hatası yüzündendi bilmiyorum ama asus gerçekten on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepar45

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

ASUS' un BIOS'u EFI BIOS mu ?

evet

unutmadan msi ın biosunda açılmama gibi sorunlar da yaşanabiliyor bazen sata disklerden birini görmeyebiliyordu belkide şu cip hatası yüzündendi bilmiyorum ama asus gerçekten on numara

O hata tum anakartlarda olmustu, sadece MSI'da degil.
  • ben msi ın özellikle cpu akıllı fan kontrolcüsünün yeterli olmadığını düşünüyorum makinemde cpu ısısı asusa geçtikten sonra gerçekten çok azaldı (montajdandır demeyin kaç kez söktüm taktım ) bence kesinlikle asus
  • MSI p67-gd65 kullandım. biosunda donma problemleri vardı. ASus evo var şuan. Gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: renklem

Asus P8P67 Evo kullanıyorum gayet memnunum, ama şuan eski sistemdeyim. Anakartı B3 rev. için değişime gönderdim :)

Direkt anakartı değiştirmiyolar mı yaw??? Bide onu mu beklicez? bendede p8p67 warda ondan soruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.