Şimdi Ara

Asus P750 ömür boyu garantili tertemiz 300 TL Satılsın diye Son indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ömür boyu derken türkiyede elektronik eşyalara biçilen ömür 10 yıl
    Ben telefonu yurt dışından aldım tabiki yurtdışı olduğu için pasaport kayıtlı ve alalı 3 yılı geçti. Bundan 6 ay kadar önce telefon hiç sinyal çekmemeye başladı ve arka kapak kırık kenarlar çizikti. Telefon kullanılmaz halde iken mecburen ücret ne tutarsa tutsun diyerek ASUSTEK servise gönderdim. Ve telefonumun kapaklarını değiştirmişler şebeke sorunu yüzünden telefonun ana kartınıda değiştirmişler yani yep yeni İMEİ numaralı telefon yollamışlar. İnanmayacaksınız fakat hiçbir ücret almadılar. Aldığım kişi bu telefonlar ömür boyu demişti inanmamıştım. Asusun servisi bir numara bu arada kargo ücreti bile vermedim. Asusu aradığımda bana bir Kod verdiler. kargoya verirken karşı ödemeli bu kod ile gönder demişlerdi.
    !!Ben AsusTek ten ücretsiz tamirini yaptırttım. Türkiye şartlarında ne olacağı belli olmuyor bu yüzden garanti kısmına kesin garanti veremem.!!

Tlfda dahili GPS vardır navigasyon için internete bağlanmaz ücretsizdir bir leptopta yapabileceklerinizin hepsini yapabilir üzerinde orjinal Windows Mobile 6.1 rom yüklüdür. Bilinen nedenlerden dolayı geri iyadesi yoktur ( imei kopyalanması )

RESİMLER KENDİ TELEFONUN RESMİDİR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ TERTEMİZ İYİCE İNCELEYİN CAMINDA İLK GÜNDEN BERİ KORUYUCU JELATİN VARDIR. İSTERSENİZ YENİLEYEBİLİRSİNİZ.
    TELEFONUN KUTUSU YOKTUR.
    Garanti ile ilgili servisten garanti kapsamında tamir kağıdı vardır onu göndereceğim. Harici garanti kağıtları yoktur. Zaten şimdi İMEİ numarasından kontrol yapılıyor.
    1 Adet 2 gb.Sandisc micro sd hafıza kartı
    1 Adet batarya
    1 Adet kalem
    1 Adet şarj cihazı
    1 Adet araç şarj cihazı
    1 Adet usb kablosu

Daha detaylı bilgi için özel mesaj çekebilirsiniz.
    ÜCRTESİZ KARGOOOOO
    KARGO ÜCRETİ BENDEN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GÖNDERİLECEKTİR.

Güvenli alışveriş için gittigidiyor linki altta. Resimlerde linkte mevcuttur.

BURDAN LÜTFEN

Not: Gittigidiyorda satış bittimi burdada satış biter.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 6 Şubat 2011; 0:13:21 >

• merhaba p750 satın almak istiyorum satış devam ediyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.