Şimdi Ara

Galaxy S2 garantili ve ZOPO ZP890 2gb Ram 6589T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Galaxy S2 garantili ve ZOPO ZP890 2gb Ram 6589T
    Arkadaşlar Garanti kapsamında Samsung Galaxy S2 mi de satıyorum onun satış linki

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s-2-i9100-garanti-plusfaturali-orginal-134565393/detay/

Peşin havale ile 650 TL ful Garantisi devam ediyor aksesuarları ve hediyeleri linktedir.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çok Acil Para ihtiyacı yüzünden yurtdışından yeni getirtmiş oldum 3 veya 4 gün oldu daha hevesimi bile almadığım ful kutu aksesuarları tam ZOPO ZP980 Upgraded Smartphone MTK6589T 2G RAM 32G 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2 telefonumu sadece 50 TL kar ile çok Acil para ihtiyacım olduğu için satıyorum yoksa herhangi bir sorun yok her türlü kefilim. İsteyen Sanalpazar, Sahibinden veya Gittigidiyor sitesinden komisyon ücretini karşı taraf karşılamak kaydıyla ilan açabilirim.

750 TL sadece

Telefonu yurtdışından getirttiğim Link :http://www.pandawill.com/zopo-zp980-upgraded-smartphone-mtk6589t-2g-ram-32g-50-inch-fhd-screen-android-42-p77002.html

Gördüğünüz gibi 700 TL yurt dışı fiyatı ben sadece 50 TL kar istiyorum. İmei falan atmadım ve telefonda kapanmadı..

Bu sitede bir çok alışverişim oldu. Güven konusunda her türlü kefil verebilirim. Ben Adliye mensubuyum çalıştığım adres bilgilerini de özelden verebilirim. Elden de görerek te alışveriş yapabiliriz. Teşekkürler.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Uşak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• selm kard. zopo telefou s duos ile takas yaparmısın düşünürsen ayrıntıları görüşürüz
  • Zopo satildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.