Şimdi Ara

ASUS P7H55-M LX 4gb ram sorunu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus p7h55-M LX /// BIOS Sürüm : 0303, 15.07.2010
    Asus R7 250 gddr5 2gb
    2gb ram
    i3 540
    Windows 7 64-bit

Arkadaşlar takılı olan 2gb ramı cıkartıp yenı aldıgım ''Kingston 4gb 1333mhz cl9 ram''i taktıgımda windows başlatılıyor ekranında mavi ekran alıyorum

İade edip tekrar ram almama rağmen gene aynı sorun.

Ben kendimce bios guncel olmadıgından diye düşünüyorum ama daha önce hiç güncelleme yapmadıgım içinde acıkcası korkuyorum.

Asus'un sayfasında anakartın bios driverlerine giriyorum çeşit çeşit driver var hangisini indirecegimi bilemedim yardımcı olursanız cok sevinirim.

Not: Anakart 1333mhz max 8gb'ye kadar destekliyor.Şuan 2gb eski ramim takılı.

• arkadaşlar aldım 4gb rami öylece yatıyor yardımcı olursanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4roon-

arkadaşlar aldım 4gb rami öylece yatıyor yardımcı olursanız cok sevinirim

P7H55-M LX BIOS 0406
    Improve system stability.

bios u güncelle. çözülür.
  • steampowereduser S kullanıcısına yanıt
    başarılı şekilde güncellendi.Biosa girip ayriyetten ayarları default yaptım gene değişen bişey olmadı hocam ram sorunu hala aynı değişmedi
  • ASUS P7H55-M LX 4gb ram sorunu YARDIM

birde şunu yapsam bişey olur mu acaba?

NOT: RAMin boyutunu mhzsini sorunsuz gösteriyor biosta ama açılırken mavi ekran veriyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4roon- -- 23 Mayıs 2017; 21:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4roon-

ram ler amd uyumlu ramlerden olabilir mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • steampowereduser S kullanıcısına yanıt
    yok hocam aynı ram'in gskill olanını aldım arkadaştan taktım sorunsuz calıstı diger 2gb ram ım ile beraber.bendeki ramide arkadaşın intelli pcsinde aynı şekilde rahatca calıstırdık saçmalıktan başka birşey degil kigstonu corsairi desteklemiyor ama gskill i destekliyor.
    Eğer böyle bi sorunu olan arkadaşlar olursada okusunlar. gskill 1333mhz cl9 4gb kesin çözüm, diğer markalarla boşa risk almasınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.