Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 i3 3210+Asus PBH61-M Anakart+ 6gb Kingston Ram Satın Al 2 Ocak 2024 22:31 1 1 i3 3210+Asus PBH61-M Anakart+ 6gb Kingston Ram Ofis bilgisayarı olarak bir süre kullandığım sistemi satıyorum.Hiçbir sorunu yoktur. Çok sessiz çalışır. İşlemci 40 dereceyi bile görmemiştir. Çok basit işler için kullandım. Günlük kullanımda ssd ile birlikte çok akıcı kullandım. Fiyat: 1400:>>>>>1250. Kargo bana ait olarak şehir dışına yollayabilirim.İzmir içi elden teslim mümkündür.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung 28 inç 4k IPS Monitör [SATILDI] Acer Swift 1-14 inç FHD IPS Ekran / 256 GB NVME M2 Ssd/Garantili [SATILDI] Samsung A450 Soundbar- Faturalı-Garantili i3 3210+Asus PBH61-M Anakart+ 6gb Kingston Ram