Bildirim
Asus P8H61-M LE/USB3 ile Gigabyte H61M-D2H-USB3 arasında kaldım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ikisinide kullanmadım ama özelliklerine göre yorum yapıyorum
eğer ek kart takacak isen(atıyorum tv kartı vb)anakartların üstündeki genişleme yuvalarına dikkat et..hdmi çıkışı senin için önemli ise gigabyte olanda var,asus ta hdmi çıkışı yok..yine asus ta 2 adet olan ram slotu,gigabyte ta 4 adet..bunların senin için ne kadar önem arz ettiğini kendin bileceksin elbette.arka paneldeki usb sayılarına dikkat et(çokca usb cihaz bağlayacak isen)
ben normalde satış sonrası servis hizmeti(çizgi elektronik) nedeni ile asus öneriyorum ve normal kullanımda zaten iki kartta aynı işi görür,fark olmaz ama örneğin hdmi portuda olsun dersen asus seçmen hata olur elbette yada zaten hdmi portu olan harici bir ekran kartı kullanacağım dersen bu portun çokta önemi kalmayabilir..kısaca tamamen kullanım amacına göre değişecek bir konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 17 Nisan 2012; 15:39:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X