Şimdi Ara

ASUS P8z68 Deluxe kullanıcıları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu forum u ''ASUS P8z68 Deluxe'' kullanıcılarının bilgi ve sorun paylaşımı icin açıyorum. kartınızda herhangi bir tuhaflık,tutarsızlık,normal olmayan birşey varsa paylaşın lütfen....

benim anakartım'da normal olmayan açılış süresi (50 sn) ve bazen de iş yaparken meydana gelen takılmalar bu sorunları asus p6t de bile yaşamıyordum.

pc açılış video sunu ekliyorum tam olarak pc nin power dügmesine bastıgım an itibariyledir video....

• oleeey msı da sonuncuydum kaç kere söyledim arkadaş listeyi yenileyin de en arkadan gelmek ten kurtulayım diye boyum kısa diye asker de de manganın en arkasından gitmekten gınaa gelmişti burda heralde ikinciyim haaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 2 Mart 2012; 18:35:41 >
  • Hocam biostan Marvel'e ait olan sata kontrolcüyü kapatın.

Geç açılmasının sebebi kontrolcü bilgilerini tek tek gösterimesi intelinkini farklı marvelinkini farklı şekilde

Eğer intel kontrolcüyü kullanıyorsanız ki öyle farz ediyorum marveli kapatın boşa süreyi uzatmasın ^^
  • advanced dan mervell storage controller ı kapattım ama pek birsey farketmedi

sizde aynı anakartımı kullanıyorsunuz ?
  • Ooo 3 cecik kişimiyiz. Bende Cumartesi aldım. Daha sırlarını çözemedim anakartın Yeni biosta marvell açılışta görmek için çok keskin gözlere sahip olmak gerekir.
    Yeni biosta marvell disk kontrolü kayboldu. Açılışta çok hızlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Ooo 3 cecik kişimiyiz. Bende Cumartesi aldım. Daha sırlarını çözemedim anakartın Yeni biosta marvell açılışta görmek için çok keskin gözlere sahip olmak gerekir.
    Yeni biosta marvell disk kontrolü kayboldu. Açılışta çok hızlandı.

1 - Birinci mesaja anakatrın görsellerini incelemelerini ekleyin. (Asus P8Z68 Deluxe ve Gen 3 PRO ve Gen 3 de buna dahil olsun)
    2- Bu anakartta i7 i5 ekran kartına sahip işlemcilerin ekran kartları nasıl kapatılır ekleyin (Ben kapatamadım.)
    3 Lucid-virtu çözümü nasıl onuda ekleyin.
    4- İntel Turbo Boost a sahip işlemciler için bios ayarı örneğin i5 2500K için 3.30ghz 3.70ghz speedstep + turbo boost nasıl ben çalıştıramadım. ya 3.0 da çalışıyor ya 3.7 de yada 3.4 de

Yani çok detaylı bir anakarta sahibiz sırlarını çözelim. Birde intel high definition ses aygıtı sorunu oldu bende realtek yükleyince bu aygıt donanımsız ortada kaldı
    driveri yükleniyor kaldırıyorum gene geliyor. Not : sisteme format atmadım ondan ola bilir. Çünkü aynı sorun diğer diskte win 8 dede var onada format atmadım.

• Evet iyi bir inceleme bekliyoruz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS B85-PLUS
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende deluxe anakart almak istiyorum..yeni bir sistem yapılandırıcam bana zaten 2400mhz ve 8slot'luk bir anakart lazım..performans ve kullanış olarak deluxe bu konuda gayet başarılı lakin anakart konusunda çok kararsız kaldım..i7 2700k gayet iyi bir işlemci fakat 1155 soket olmuyor yani..biraz da çekirdek konusuna ağırlık vermek istiyorum 6 çekirdek 3939 aklımda şu tarz bi yapılandırma yapmak istiyorum..deluxe anakart 3930 işlemci 32gb 2400mhz ram..
  • Konuya bakan yok Z77 de çıktı naapsam anakartı söküp incelememi yapsam beni uğraştımayın konuya sahip çıkın
  • Kullanıyoruz; anakart taş gibi, iyi ki z77 almamışım :)

event.asus.com
    ASUS Motherboards - Qualified and True PCIe 3.0 Ready. Feature 22nm CPU Native BIOS Support
    http://event.asus.com/2011/mb/PCIe3_Ready/#bios

http://event.asus.com/tr/2011/p8z68/

http://event.asus.com/2011/mb/P8Z68/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 8 Mayıs 2012; 16:53:42 >

• Deluxe Gen 3 için yeni bios gelmiş : 3304

P8Z68 DELUXE/GEN3 BIOS 3304
    For proper operation, please ensure to update Intel Rapid Storage Technology driver to version 10.8.0.1003 and BIOS to version 3304 before enabling Intel Smart Response Technology.

Update procedure for users needing Intel Smart Response Technology:
    (1) Enter OS, and ensure Intel Smart Response Technology has been turned off under Intel Rapid Storage Technology interface.
    (2) Install version Intel Rapid Storage Technology driver to version 10.8.0.1003.
    (3) Reboot the system, and update BIOS to version 3304, then reboot.
    (4) Enter the BIOS setup screen, press F5 to load BIOS default, then change the Intel SATA Port to RAID mode.
    (5) Boot into OS, and re-enable Intel Smart Response Technology under Intel Rapid Storage Technology.

ASUS Global
    P8Z68 DELUXE/GEN3 | Motherboards | ASUS Global
    http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXEGEN3/#download

Deneyen var mı?

Gördüğüm kadarı ile diğer modellere de gelmiş.

www.overclock.net
    >>The Official ASUS P8P67/P8Z68 & P8Z68/GEN3 Series Owners Club>> - Overclock.net - An Overclocking Community
    http://www.overclock.net/t/1012874/the-official-asus-p8p67-p8z68-p8z68-gen3-series-owners-club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 10 Mayıs 2012; 1:46:40 >

• Hemen yükleyelim yeni biosu aklımdanda geçiyordu bir bakayım diye Sağol
    Z77 de iyi olan Lucid Virtu teknolojisinin yeni özelliği Ekran kartı Performansını %30-%70 artırıyor olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 12 Mayıs 2012; 2:21:56 >
  • Ben 1. ve 2. maddeyi yapamadım nereden off yapılıyor?
  • Ben sorun yaşamadım yükledim böyle yükleneceğini bilmiyordum ama
    rasgele önce driveri yükledim sonra bios u defalt yaptım kaydettim tekrar başladı biosu yükledim.
    sonrada kendi bios ayarlarımı yükledim.
  • quote:

Hemen yükleyelim yeni biosu aklımdanda geçiyordu bir bakayım diye Sağol
    Z77 de iyi olan Lucid Virtu teknolojisinin yeni özelliği Ekran kartı Performansını %30-%70 artırıyor olması.

%70 ? OHANNESBOURGH
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

quote:

%70 ? OHANNESBOURGH

Oha mohası yok %30 ila %70 arasına Lucid virtu MV le Z 77 lerin hangisin istersen bak etayına lucid virtunun
    Hatta asrok anakart yarışmasına çizgi elektroniğin sorularınan birinin cevabı. Asrok anakartlaraki MV teknolojsi
    (MV nn açılımını bilmiyorum ) neyse ekran kartlarına ne kadar performan artışı sağlar. olacak soru
    cevabıa %30-%70 olacaktı MVm yoksa MWT mi MVT mi onua tam çıkaramaım bi ara bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

quote:

%70 ? OHANNESBOURGH

Oha mohası yok %30 ila %70 arasına Lucid virtu MV le Z 77 lerin hangisin istersen bak etayına lucid virtunun
    Hatta asrok anakart yarışmasına çizgi elektroniğin sorularınan birinin cevabı. Asrok anakartlaraki MV teknolojsi
    (MV nn açılımını bilmiyorum ) neyse ekran kartlarına ne kadar performan artışı sağlar. olacak soru
    cevabıa %30-%70 olacaktı MVm yoksa MWT mi MVT mi onua tam çıkaramaım bi ara bakalım

ana kartlara bakıyordum mesela.. z68 lere falan bakıyordum.. z77 ler pahalı diye.. ilk başta amacım ileriye dönük 2 ekran kartını bağlayabilmekti sonra yok p serisi yok 4 serisi z68 z77 lere kadar çıktı olay.. ozaman z77 bi anakart alsak uzun süre tek ekran kartıyla götürür bizi..

• ivy bridge şlemci K sersi LGA 1155 GTX 560Ti .Z77 epeyce idare eder.
    Ben GTX 460 la hiç bi sıkıntım yok fazla detaya girmiyorum o kadar.
  • Tamamen başka bir sorun nedeni ile bios update denedim. Sorun yok. 3603'e güncellendi. i7 2600k 4600 mhz çalışıyor. Prime95 1.5 saat çalıştırıldı. Göçme yok. 3202 versiyondan geçtim.

Asus yazılımı ile indirilmiş bios windows üzerinden güncellendi (internet update değil) Gönül rahatlığı ile güncelleme yapabilrsiniz. Bende sorun çıkmadı.

ASUS Global
    P8Z68 DELUXE/GEN3 | Motherboards | ASUS Global
    http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXEGEN3/#download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 8 Aralık 2012; 22:07:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.