Şimdi Ara

asus p8z68-v gen3 için ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p8z68-v gen3 ve 2500k almayı düşünüyorum bu ankart için ben gskill şu ramini düşündüm birde sizin görüşlerinizi almak istedim
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/gskill-ripjawsx--f3-12800cl9d-8gbxl--8gb-dual-kit--2x4gb--ddr3-1600mhz-cl9.aspx

asus p8z68-v gen3 hakkında burda bir yazı okudum anakart hakkında emin olmadım eğer kullanan varsa görüşlerini paylaşırsa çok güzel olur:))
    sadece ankart işlemci ve ram alacağım ram konusuna kafam biraz takıldı ayrıdğım miktar ise ram için 140tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1444 -- 7 Aralık 2011; 17:12:42 >

• Dostum butce'de belırtırsen ıyı olur ben ımzamdakı Ramleri kullanıyorum gayet ıyı..
  • http://www.teknolojix.com/?urun-37920-4-GB-DDR3-1600-MHz-CL9-HYPERX-KINGSTON--TEK-MODUL-.html

kingston hyperx 1600 mhz 4*4 kit al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa07 -- 7 Aralık 2011; 13:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

Dostum butce'de belırtırsen ıyı olur ben ımzamdakı Ramleri kullanıyorum gayet ıyı..

2000mhzlerin fiyatları birhayli yüksek önerin için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1444

quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil34

Dostum butce'de belırtırsen ıyı olur ben ımzamdakı Ramleri kullanıyorum gayet ıyı..

2000mhzlerin fiyatları birhayli yüksek önerin için saol

Eyvallah hocam ama dedıgım gıbı ılk mesajı edıt yaparak butce'de belırtırsen senın acından ıyı olabılır..
  • Ben bugün aynı anakart için Inventus'dan Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Mhz Cl9 Dual ram aldım. Fiyat uygun şu an kampanya var tavsiye ederim. Havaleyle 113 liraya geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 7 Aralık 2011; 17:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Ben bugün aynı anakart için Inventus'dan Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Mhz Cl9 Dual ram aldım. Fiyat uygun şu an kampanya var tavsiye ederim. Havaleyle 113 liraya geliyor

saol dostum gen3 olanda ramlerde bir iki yazı da sorun oluyor giibi şeyler okumuştum tavsiyen için saol herhaalde bu hafta sonu ya senin önerdiğini yada gskill alacağım
  • imzamdaki gskill ramleri kullanıyorum hiç bir sorun yok
  • 1.25v'luk Cl9 1600mhz Gskill Sniper ram'leri al. Eksen satıyordu sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.