tam anlamda pci exp. 3.0 destegi sunmasi icin anakarta pericom 3000 anahtar yongasina sahip olmasi gerekiyormus, soylenene gore asus ve gigabyte in destekliyor dedigi bircok anakartinda bu anahtar yongasi yerine pericom 2000 anahtar yongasi kullaniliyormus ve bu yonga yeterli bant genisligi ve ozellikleri saglayamiyormus. msi ve asrock bu sekilde aciklama yapmis.
daha önce asrock bu konuda asus ve gigabyte karşı cephe almıştı (d.h. anasayfa haberlerinden aldığımız bilgiye göre) eğer asrock dediği gibiyse asus ve gigabyte ın sadece üst modellerinde asıl pc-ex 3.0 desteği olacak tabiki 22nm üretim teknolojisi ile üretilen işlemciler sayesinde...
bunlar hep para tuzagı bir ikisey cıkarıyorlar zarar gören hep vatandaş baskası degil onun için yapacagın işe göre bi sistem al bence aldıgın mal 6 ay sonra kafayı yedirtir
arkadaşlar bu asus anakartlarda gen3 rev3 diye bi olay var nedir bu? hangisi daha iyi bilen birisi açıklasın lütfen.
Merhaba arkadaşlar DÜN VATAN BİLGİSAYARDAN alDIĞIM CORSAİR 240 GB LİK SSD KARTI ASUS P8Z68 V-PRO ANAKARTLI PC ME BAĞLADIM WİNDOWS 7 de İÇİNE KURDUM FAKAT BİOSTAN SSD İLE İLGİLİ BİOSTA AYARLARI YAPAMADIM HALA SİSTEM 40 SANİYEDEN FAZLA SÜRÜYO AÇILIŞI BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ NASIL HIZLI AÇILIŞA ULAŞABİLİRİM TEŞEKKÜR EDERİM...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme