Merhaba Suan Hali hazirda Turksat Kablonet 100mbt 20mbt fiber adı altında internet kullaniyorum. Modem olarak infinity 401 modemi var ben bu modeme Asus Ax82u modemini alip router olarak baglamak istiyorum. Ve bu modeme ps5 ve pc mi baglamak istiyorum. Turksatta coaxel kablo ile binaya gelen fiber internet bu modeme uyumlu olurmu router olarak bagladigimda.
Birde turksat kablo nette kullanici adi ve parolasi normalde olmadigi icin diger iss ler gibi kurulumda sorun yasarmiyim?
Ps5 Obs ve Elgato ses problemi
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır PC'den OBS kullanarak yayın yapiyordum. Bu sene PS5'e gectim ve Elgato HD60s+ aldım ama bir türlü PS5'in sesini OBS'ten yayına aktaramadım. Kablosuz kullandıgım kulaklıgımada (Logitech G935 USB modeli) sadece OBS'ten Windows seslerini verebiliyorum. PS5 goruntusunu aktarıyorum OBS'e ama oyunun sesini veremedim. Ayrıca bir sorun daha var PC'den alttan spotyfye acınca ses cızırtıli ve takilarak cıkiyor. Bu konu hakkinda bana destek verebilecek var mıdır? Karsiliksiz birakmam emegini. Teşekkürler.
Merhaba arkadaslar, yakin zamanda ps5 konsolla beraber superonline a gectim bana verdikleri sözde wifi6 huawaienin bir modemi var inanin ne Qos ayari yapiliyor, ne dns ayarı yapiliyor, wifi kisitlamasi yapilmiyor ya kapaticaksiniz wifiyi yada cihazi engelliceksiniz. Ps5 te oyunlarda ping sorunu yasiyorum zaten yeteri kadar. Ben her ayari yapabilecegim fiber internet destekli iyi ve saglam bir modem tavsiyesi istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz?
Ps5 Superonline Fifa23 sorunları
Arkadaslar superonline kullanip ps5 de fifa23 oynayan ve surekli baglanti kopma hatası, donma hatası, veya yüksek ping degerleri ile ilgili sorun yasayanlar veya daha evelden yasayip cozen arkadaslarimiz yardimci olursa cok sevinirim
Ps5 fifa 23 baglantı hatası veriyor
Merhaba superonline internete gectim modemde bir ayar yapmadan kablolu olarak baglaniyorum. Fakat fifa 23 te menulerde donma ve macta ea sunuculariyla baglantin koptu hatasi almaya basladim. Psn network kopup.tekrar baglaniyor. Modemle ps5 arasi ayardami sıkıntı var yardimci olurmusunuz
Ps5 superonline wifi6 modem kullananlar
Merhaba ps5 ile birlikte superonline fiber internet kullaniyorum. Huawai modem wifi6 olanini kullaniyorum. Bunun ps5 ile tam uyumlu calismasi icin bir ayari varmidir? Ozellikle fifa oynarken psn den kopup baglanma sorunu yasiyorum. Bir ayar vs varmidir lutfen yardimci olurmusunuz
Ps5 te PSN network baglantı kopup kopup geliyor.
Merhaba arkadaşlar. 2 Ay evel aldigim ps5 imde daha evel hic olmayan birsey olmaya basladi. Superonline a gecis yaptim huavei wifi6 modem taktilar. Hersey guzeldi ama 4 5 gundur ozellikle fifa oynarken ve ps5 ayarlarina girdigimde ara ara psn hatası veriyor baglantiyi tekrarliyor. Buda online oynarken oyunda kopmalara sebep.oluyor. modemi resetledim ps5 i sifirladim ama nafile aceba modemle ps5 arasi bir ayar mi yapmam gerekiyor? Ethernet kablosunu degistirmeyi dusunuyorum. Baska ne gibi hata olabilir?
Ps5 2k hdmi 1.4 versiyonla oynama
Elimde Asus Rog PG278QR 165hz 1ms 2k oyuncu monitörü var. Bu monitör hdmi 1.4 versiyona sahip. Ps5 i buna bagladigimda 2k oynayabilirmiyim? (Buyuk ihtimal 60fps olarak) Yada 1080p de 120hz alabilirmiyim? Hdmi 2.0 olsa daha iyi olurdu ama zamaninin en iyi monitörüydü Pc de kullaniyorum hala buarada cok ta memnunum. Ps5 aldigimda 2k da enazindan 60fps hdmi 1.4 versiyon ile alabilirmiyim sıkıntı olurmu?
Fifa 21 UT Kadro Paylaşım ve Yorum Alanı
Bu sistemi Satmalımı? Böyle kalsınmı? Tavsiyeniz nedir?
İlgi Alanları: PC VE Xbox360 OYUN,FUTBOL
2015 Peugeot 2008 E-Hdi Auto6R Allure CamTavan Techno Gri Anakart:Asus Croshair Hero VII X470 ///Kasa :Thermaltake View 71TG Rgb Edition /// İşlemci:Amd Ryzen 7 2700X ///İşlemci Soğutucu: Thermaltake Floe Riing 360mm Rgb Sıvı soğutma///Ekran Kartı:Asus Rog Strix Gtx 1080Tİ OC edition /// Hdd: Samsung 960 Pro 250gb M2 SSD 2 Tb Seagate Barracuda 7200rpm Corsair 240 Gb SSD Seagate 1 Tb 7200rpm Hdd///Ram: Gskill FlareX ddr4 3200mhz Cl14 dual kit///Klavye:Logitech G910 Orion Spectrum ////Mouse: Logitech G 502 spectrum /// Kulaklık:Logitech G633 Arthemis Spectrum PowerThermaltake ToughPower Grand Series Full modüler 850W rgb Psu/// monitörASus PG278QR 27'' 1ms 165hz Gsync Monitör/// Telefon Samsung S10 128gb /// Konsol Xbox360S 250 Gb kinect Xkey 500gb Hdd...///LaptopAcer V3-772g Notebook Core İ5 4200 12Gb DDR3 Ram 1 TB HDD 2 GB Nvidia GTX850 DDR5 17.3'' HD ekran Win 8.1SoğutucuZalman NC3000 |
2015 Peugeot 2008 E-Hdi Auto6R Allure CamTavan+Techno Gri Anakart: Asus P8Z68-V PRO///Kasa : Cooler Master RC-942 HAF-X/// İşlemci:Intel Core I7-2600 3.4 8m 850m Vga Lga1155///Ekran Kartı:Asus GTX570 DirectCU II /// Hdd: 2 Tb Seagate + Corsair 240 Gb SSD///Ram: Corsair 8 Gb 2*(4) 1600 cl9 kit/// Power CoolerMaster 750W G+/// monitör Panasonic TXP50g20e Full Hd Plazma/// Telefon Samsung Galaxy S4 16 Gb/// Konsol Xbox360S 250 Gb + kinect + Xkey + 500gb Hdd...///LaptopAcer V3-772g Notebook Core İ5 4200+12Gb DDR3 Ram+1 TB HDD+2 GB Nvidia GTX850 DDR5 +17.3''HD+Win 8.1SoğutucuZalman NC3000+ |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 703
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 20.745 (Bu ay: 443)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware