Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beatles33

Telefon özellikleri çok kalite duruyor , pad ile verilen fiyatlar iyiymiş nerdeyse Apple 5 fiyatına 2'si bir arada alacaksınız , fiyat bence gayet iyi ama tablet ile işi olmayanlar için fiyat yüksek..

Hocam tablette olsa iphone 5 e gore yine uygun fiyatı ilk cıktıgında gordum 3400 e satılıyordu iphone 5 simdi dustu fiyatı ama bu cihaz iphone 5 in ozelliklerine göre hem ustun hemde telefon ve pad bir arada olunca bu fiyat iphone a göre kesinlikle uygun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

quote:

quote:

Ust duzey telefon kullananlara iphone 5 one x ve s3 gibi bu aletten uzak durmalarini oneririm cunku alinir fiyatlar degil masallah ipad 4 veya note 10.1 yada nexus 10 almak daha mantikli duruyor bende dusunuyordum s3 un yanina direk tablet olarak kullanicaktim ama hem pil konusu hemde fiyat baska seceneklere yoneltti maalesef birde bu yurtdisindan gelen fiyat ulkemizde ne olur dusunmek istemiyorum

Valla hocam sunu belirtmekte fayda var senin saydıgın iphone 5 olsun one x olsun s3 olsun bunun yanında aynı statude telefon degil yani statu derken segmentte degil.Ozellik olarak incelemişsindir mutlaka.Kaldı ki bu urun avrupaya gelmedi anladıgım kadarıyla avrupaya gelmeden alınacak.Zaten 3 un yanına tablet alacaksanız normal tablet alırsınız hem telefon hem tablet almak heleki telefonu pade taktıgınızda telefonun kullanılmaması sizin için dezavantaj olmaz mıydı?Dediginiz gibi sadece pad alacaksanız bu mantıklı bir tercih olmaz sizin için ama sunu da belirtmekte fayda var suanda en iyi pad diyebilirsiniz fazlasıyla..

Benim tahminim 2300 civarı gelmesiydi taksitle 2525 olması normalde 2400 gelmesi cok uzak bir fiyat degil ki bence bu urun ülkemizde satışa sunulduğunda 2800 den asağı satılmaz.

Anlamadıgım tek nokta su iphone 5 cok ahım sahım ozelligi yok iken millet ilk cıktıgında 3000lere 3400lere alırken hem pad hem telefon hemde bu ozelliklere sahip cihaz bu fiyata neden pahali geldi anlamadım...Yani sunu demeye getiriyorum normal olarak telefon pahalı ama iphone ile kıyaslandıgında bu ozellikler bu paraya ucuz bence...

Iphone 5 suan karaborsa fiyatlari zaten 2000-2200 max olur gelince birde bu cihaz iyi ona birsey demiyorum ama kulvar farki yok diger 3 telden iyi olabilir ondan bahsetmiyorum ama son kullanici olarak hissedilebilecek fark maalesef cok dusuk o yuzden diger 3 telefondan buna gecmeye gerek yok ama hicbirine sahip olmayan birinin bu 4 lude padphone u secmesini normal karsilarim.telefonun iptal olmasi konusuda basit bir bluetooth kulaklikla asilabilir birde ben bunda telefon iptal olmuyor saniyordum yani pad e takinca butun telefon ozellikleri devam etmiyormu?

Hocam telefonu pad e taktıgınız vakit telefonda ne kullanıyorsanız aynen pad de devam ediyor mesela bir video actınız telefonda ddediniz ki buyuk ekran seyredeyim pad e taktıgınız vakit o video kaldıgı yerden pad de devam ediyor. bu sayfada en basta mesut cevik ve erdi hocalarımızın inceleme linki var hocam onu mutlaka seyret.Onu seyredince cihaza aşık olasıngeliyor :) ben bizzat oyle oldum ondan dolayı bu fiyatta cok gelmiyor insana...

Izledim ama ben kendim incelemeden emin olamiyorum mesela one x cok iyi bir telefon ama internet performansi bana gore cok sikintili bu yuzden s3 bana cok iyi geliyor buda one x in ekran vs gibi ozelliklerini 2. plana itmeme neden oluyor bu yuzden kendi ihtiyaclarima gore test etmek daha cok anlam tasiyor bu telefonla ayni ozellikte nexusta var cok ucuz bu telefona gore ama bununda tablet ozelligi iyi ama pili kucuk geldi bana cok

Hocam cihaz nexus 4 ten iyi bir cihaz ozellikleriyle tekrar kıyaslayın bence.

Telefonun kendisinde 2140 MAH padde 5000MAH pil var ve telefon padden sarj oluyormuş hesaba göre kabaca 2.5 kez sarj olur diye dusunuyorum...

Kendim one x kullanıcısıyım.S3 ile kıyasladıgımda malzeme kalitesli tartısılmaz sunu itiraf etmeliyim her ne kadar Samsung performans olarak buyuk vaad etse o kalitesiz malzeme ve dizayn ile ve en onemlisi ki atlamamak lazım 2000 tlolan cihaz 5 ayda 1200 lere dusuyorsa ben tercih etmem hocam.O yuzden samsungu zaten bastan eliyorumbu nedenlerle one x plus alacaktım Asusun bu ustun ozelliklerinden dolayı ondan da vazgectim.Yani kısaca sunu soylemeliyim bu cihazla aynı segmente HTC nin Droid DNA sı var ki bu ulkemize gelir mi bence baska bir isimle gelecek bununla onu kapıstırırım ancak onda da 2020 mah lik pil ve Full HD ekranı bir arada dusunemedigim için yine elde kaldı ASUS :)

Iste dedigim gibi ben performansi daha cok onemsiyorum ozellikle internet bu yuzden plastigi es gecebilirim zaten bir deri kilif aldim bir daha plastigi gormedim aldigim gunden beri yani rahatsiz eden bir durum yok o yuzden bazi ozellikleri goz ardi edebilirim 1.ihtiyaclarim once gelir, ben tablet sarji olarak soyledim zaten ipaddeki 11500 mah lik pile karsi bu ne yapabilir yoksa telefon yeter diye dusunuyorum s3 5 saat ekran acik kaliyor benim gunde mail trafigim sonsuz isimden dolayi baska bir arkadasim one x kullaniyor ayni sartlarda kullaniyoruz benim 30% kaldiginda onun bitmis oluyor bu cihazda 4.5 saat gitse yeterli benim icin ama tablet olarak ne kadar gider merak ediyorum nexus 4ten farkina gelince kamera disinda ekran belki biraz fark eder ucurum yok bence ayni chipset sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar,
    Almak isteyenler bir an once AudiA4Driver arkadasımıza bildirirse hem alacaklar bir an once cihazlarına kavuşur, hem de arkadasımız tam listeyi ona göre versin ki siparişler açılsın.
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar uçuk gelmedi kesinlikle sonuçta samsung galaxy s3 ilk çıktığında 2000tl civarından çıktı, iphone apayrı bi boyut zaten..avrupada çıkış fiyatı zaten 799 -899euro diye biliyorum bunun üstüne kayıt, yol parası diyelim ee üstüne ufak bi kar kalıyor (tabi bireysel alıcı için düşünüyorum bu fiyatları) ve ülkede bulunmayan ne zaman çıkacağı belli olmayan bir cihaz.zaten bu cihazı teknolojiden anlayan ve alternatif ürünleri seven insanlar ister.
    ayrıca hem telefon, hemde dock için fiyat ne seviyede olabilirdi bilemiyorum açıkcası. ve böylesine farklı bi cihaz için..tabiki telefon ayrı pad ayrı belki daha kullanışlı yada daha fazla avantaj görebilirsinz, bi cihazı biri kullanırken diğer cihazı arkadaşınız kullanabilir vs. fakat benim gibi bireysel kullanıcıysanız daha da avantajlı geldi 2sistemin aynı kullanması, tablet için 3g istiyordum fakat ona ayrı bir hat ve 3g almam ekstra masraftı, böylelikle direkt telefon hattımdaki interneti kullanabilirim.(avea sınırsız internetim var fakat ekstra kart verilmiyormuş mesela,ee 3g ücretleri de çok çok ucuz değil hala 2.bi hat anlamsız)

ayrıca kullanılan teknoloji bambaşka gerçekten,padfone 1 i bilmiyordum padfone 2'yle öğrendim fakat ne kadar gelişmiş olduğunu gördüm.. telefondan pad'e geçişteki akıcılığı yeter etkilemeye..

bu kadar konuştuktan sonra alamamak.. yeni işe giriyorum şuan 2 ay sonra olsa..böylesine farklı (ve mükemmel özellikleriyle tabiki) bir cihaz..cidden ilk görüşte aşk..

neyse yinede bikaç sorum olacak kayıtlı gelecek derken nasıl yapılacak kayıt,pasaport desek en az 15 kişi alıcak gibi duruyordu zor bi ihtimal,paralel ithalata mı girecek, imei kopyalama durumu olmaz umuyorum?öyleyse sıkıntı..

birde sıkıntı çıkarsa muhattap olabileceğimiz biri var mı ? ülkede bile yokken asus türkiye bakmaz gibi baksa da anlayacak birileri olacak mı,destek sıkıntısı?

• Guzel seyler soylemissin. Hepsine katılıyorum.

İnsallah problem çıkmaz deyip balıklama atlayacağım ben bu işe.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

Guzel seyler soylemissin. Hepsine katılıyorum.

İnsallah problem çıkmaz deyip balıklama atlayacağım ben bu işe.
    Arkadasım dedigin herseye katılıyorum fiyat acıkladıktan sonra fiyat yuksek diyen mesajlar aldım ve inanın sıkıldım bu durumdan...ve izah etmekten

Sorularınıza gelince hocam daha once acıkladım dedigim gibi ben satıcı degilim alıcıyım ve daha once kendi hesabımla kendim abim ve arkadaslarım dahil 10-12 cihaz aldım bu sahıstan kayıt problemi olsun veya baska bi sıkıntı yasamadım o yuzden o kişiye sorup bu organizasyonu olusturdum ki 50 tl 100 tl ucuza alabilelim diye zaten liste olustuktan sonra siz bu sorularınızı o kişiye soracaksınız ben acıkladıgım gibi hiç bir sorun yasamadım bu zamana kadar.Zaten liste olusunca o kişi ilanları adınıza acacak ve siz o kişiyle birebir kendiniz konusacaksınız...

Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKeVa -- 20 Kasım 2012; 12:25:58 >

• quote:

Arkadasım dedigin herseye katılıyorum fiyat acıkladıktan sonra fiyat yuksek diyen mesajlar aldım ve inanın sıkıldım bu durumdan...ve izah etmekten

Sorularınıza gelince hocam daha once acıkladım dedigim gibi ben satıcı degilim alıcıyım ve daha once kendi hesabımla kendim abim ve arkadaslarım dahil 10-12 cihaz aldım bu sahıstan kayıt problemi olsun veya baska bi sıkıntı yasamadım o yuzden o kişiye sorup bu organizasyonu olusturdum ki 50 tl 100 tl ucuza alabilelim diye zaten liste olustuktan sonra siz bu sorularınızı o kişiye soracaksınız ben acıkladıgım gibi hiç bir sorun yasamadım bu zamana kadar.Zaten liste olusunca o kişi ilanları adınıza acacak ve siz o kişiyle birebir kendiniz konusacaksınız...

Saygılarımla....

Mustafa,
    Liste ne durumda kardesim.

• Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta sonu s3 alıyordum, son anda bi hafta daha bekliyim dedim demekki içime doğmuş :) yeni gördüm bu aleti

gerçekten çok başarılı olmuş. keşke pilide çıkarılabilir olsaydı :(

şu anda satın alan arkadaşlara bir sorum var ,bunu cepkask tarzı kaskolarla sigortalayabilicekmisinz getirdiğinizde ?

açıkçası ben 2 küsür milyarlık bir cihazı sigortasız kullanmak istemezdim

bide yanlış anlamayın ama bence biraz acele ediyorsunuz ,yurt dışından getirmek için türkiye fiyatının açıklanmasını bekleseniz daha karlı olurdu diye düşünüyorum ,kimsenin hevesini kırmak değil amacım sadece fikrimi söylemek istedim :)

umarım sorunsuz kavusursunuz telefonlarınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 22 Kasım 2012; 11:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon_onur

Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta sonu s3 alıyordum, son anda bi hafta daha bekliyim dedim demekki içime doğmuş :) yeni gördüm bu aleti

gerçekten çok başarılı olmuş. keşke pilide çıkarılabilir olsaydı :(

şu anda satın alan arkadaşlara bir sorum var ,bunu cepkask tarzı kaskolarla sigortalayabilicekmisinz getirdiğinizde ?

açıkçası ben 2 küsür milyarlık bir cihazı sigortasız kullanmak istemezdim

bide yanlış anlamayın ama bence biraz acele ediyorsunuz ,yurt dışından getirmek için türkiye fiyatının açıklanmasını bekleseniz daha karlı olurdu diye düşünüyorum ,kimsenin hevesini kırmak değil amacım sadece fikrimi söylemek istedim :)

umarım sorunsuz kavusursunuz telefonlarınıza

Merhaba dostum..

Öncelikle degerli fikirlerin için tesekkur ederim.Bu cihazın turkiyeye cıkısı 2013 ilk ceyregi gozukuyor o yuzden beklemek mantıklı gelmiyor artı benim tahminim yurtiçinde bu cihaz almanyada 2185 e cikmıssa kıyaslamasını dger urunlerle yapınca 2800 den asagı cıkacagını sanmam bu cihazın o yuzden simdiden almak cok daha mantıklı...

Urunune cepkask yapılır herhalde onu da sorarız isterseniz...

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Saygılarımla....

Mustafa,
    Liste ne durumda kardesim.

Koray abi suanda liste 10 kişi...

• açıkçası ben fiyatı vergileri düşünmeden hesaplamıştım 800€ ya kdv eklemek sen 2185 diyince aklıma geldi. O zaman gayet mantıklı bir fiyat almışsınız.

kasko yu da bence araştırın ,insanlık hali sonucta basına bisey geldi mi yazık olur.

benimde almanyada bir arkadaşım var su anda belki onun vasıtası ile getirmeyi düşünüyorum, işallah cihazdan memnun kalırsınız (ki kalmamanız için henuz bir sebep göremedim)
    s3 alıyordum ama içime sinmeyen bi şey vardı hep ,bu cihaz gerçekten harika olmuş

bu arada bazı kişilerin öndeki asus logosuna neden takıldıgını hiç anlamadım. bence gayet güzel görünüyor ,hatta hiçbirsey yazmasa daha kötü olurdu diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 22 Kasım 2012; 11:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon_onur

açıkçası ben fiyatı vergileri düşünmeden hesaplamıştım 800€ ya kdv eklemek sen 2185 diyince aklıma geldi. O zaman gayet mantıklı bir fiyat almışsınız.

kasko yu da bence araştırın ,insanlık hali sonucta basına bisey geldi mi yazık olur.

benimde almanyada bir arkadaşım var su anda belki onun vasıtası ile getirmeyi düşünüyorum, işallah cihazdan memnun kalırsınız (ki kalmamanız için henuz bir sebep göremedim)
    s3 alıyordum ama içime sinmeyen bi şey vardı hep ,bu cihaz gerçekten harika olmuş

bu arada bazı kişilerin öndeki asus logosuna neden takıldıgını hiç anlamadım. bence gayet güzel görünüyor ,hatta hiçbirsey yazmasa daha kötü olurdu diye düşünüyorum.

Asus mu tek hocam bilgisayarımda dahil olmak uzere faresine kadar asus ve iyi ki asus kullandım diyorum..Telefonu da asus yapacagım logo bence de hiç onemli degil kaldı ki sahsi dusuncem Asusun logosunu seviyorum :) gösteriş delisi olmadıgım için İphone gibi marka takıntım yok aldıgım urun beni mutlu etsin isterse Bsus olsun oradaki yazı da beni hiç rahatsız etmedi...Tesekkur ederim hocam simdilik fiyatlar acıklananlara göre uygun insallah kavusuruz makinelerimize...

Saygılarımla...

• Arkadaşlar bir kac arkadasımız menuleri merak etmişti bugun bir video gordum ki beni daha da hasta etti telefona...Öncelikle 720P de cekilmiş bir video ile baslıyorum :)

http://www.viddler.com/v/6dccc1d9?secret=23503599

Görüntü harika...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKeVa -- 22 Kasım 2012; 14:41:16 >
  • Telefon ve Pad istasyonu menuler ve özellikleri içinde gelen applications lardan bir kac tanesini içeren video ki...Çeviriciye hasta oldum :)

http://www.viddler.com/v/66b4b8eb

Menüleri merak edenler için güzel bir video...
  • padfone 1 jelly bean aldı mı?
  • quote:

Arkadaşlar bir kac arkadasımız menuleri merak etmişti bugun bir video gordum ki beni daha da hasta etti telefona...Öncelikle 720P de cekilmiş bir video ile baslıyorum :)

http://www.viddler.com/v/6dccc1d9?secret=23503599

Görüntü harika...

oha, görüntü akıyor resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

padfone 1 jelly bean aldı mı?

hem 1 hem 2 nin jb destekleyeceği açıklanmıştı, aralık ayında güncelleme gelecek denmişti, ama malesef ki konu asus'sa her zaman ertelemeyi göz önüne almak gerekiyor
  • ya bunun tableti takmadan çalışmıyor mu?
  • quote:

ya bunun tableti takmadan çalışmıyor mu?

Çalışıyor tabii ki.
    Zaten tum donanim telefonda.
    Tablet kısmında bir tek ekstra batarya var.
    O kadar.

• quote:

quote:

ya bunun tableti takmadan çalışmıyor mu?

Çalışıyor tabii ki.
    Zaten tum donanim telefonda.
    Tablet kısmında bir tek ekstra batarya var.
    O kadar.

Sanirim arkadas tablet tek basina calismiyormu diye sordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.