Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
19
Favori
72.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

ya bunun tableti takmadan çalışmıyor mu?

Çalışıyor tabii ki.
    Zaten tum donanim telefonda.
    Tablet kısmında bir tek ekstra batarya var.
    O kadar.

Sanirim arkadas tablet tek basina calismiyormu diye sordu

Aynen öyle.Anladığım kadarıyla da çalışmıyor.900 euro sizce biraz pahalı değil mi?750 euroya nexus 4 + nexus 10 almak varken 900 euroya telefon artı+monitör almak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çalışıyor tabii ki.
    O kadar.

Aynen öyle.Anladığım kadarıyla da çalışmıyor.900 euro sizce biraz pahalı değil mi?750 euroya nexus 4 + nexus 10 almak varken 900 euroya telefon artı+monitör almak.

Öncelikle tercihler farklıdır cunku hepimiz bir degiliz sonucta.Bana göre neden Asus a gelince.Birincisi bellekler Nexuslarda 16gb ancak Asus Padfone da 16-32-64 olarak secilebilir durumda..İkincisi Ben mesela ayrıca pad almak istemiyorum ama hani telefonla birlikte aparatla saglanıyorsa olsun padim istiyorum boylelikle Asus mantıklı secim oluyor.Ucuncusu kullanılan malzeme kalitesi anladıgım ve gördüğüm kadarıyla Nexuslar tamamen plastik...(tam emin degilim bu konuda) dorduncusu eger mantıken dusunulmesi gerekirse 2 ayrı urun tek urun haline getirildigi halde ayrı ayrı satılandan pahalıysa mutlaka işcilik kalitesi vardır...Beşincisi Piller..Hepsinin ayrı ayrı pili varken nexus ta burada telefonu pad e taktıgınız anda 7140MAH bir pil oluyor ki burada pad istasyonunda telefonun şarj oluyor...Altıncısı fotograf ve video özellikleri ve kalitesi...

Yukarıda dedigim gibi öncelikle zevk ve renk meselesi siz nexusu secersiniz bir baskası S3 u ben Asusu...Nexusta tek tercih sebebi Google un guncellemesine en acık modeli olması en basiti 4.2 ile gelmesi...Ancak burada LG nin daha önceki guncellemelerdeki sıkıntıları göz önüne alınca o artı da gözümden dusuyor...

• Aldıgımız fiyatlara pahalı diyen arakdaslar vardı bakın bakalım padfone 1 i ne kadara satıyor kişi...Hemde 32gb lıgı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-padfone-telefon-tablet-101317671/detay
  • abi bu nedir ya...

ağız suyu akma smile'si yok mu ya?

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★
  •  ★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

quote:

quote:

quote:

Çalışıyor tabii ki.
    O kadar.

Öncelikle tercihler farklıdır cunku hepimiz bir degiliz sonucta.Bana göre neden Asus a gelince.Birincisi bellekler Nexuslarda 16gb ancak Asus Padfone da 16-32-64 olarak secilebilir durumda..İkincisi Ben mesela ayrıca pad almak istemiyorum ama hani telefonla birlikte aparatla saglanıyorsa olsun padim istiyorum boylelikle Asus mantıklı secim oluyor.Ucuncusu kullanılan malzeme kalitesi anladıgım ve gördüğüm kadarıyla Nexuslar tamamen plastik...(tam emin degilim bu konuda) dorduncusu eger mantıken dusunulmesi gerekirse 2 ayrı urun tek urun haline getirildigi halde ayrı ayrı satılandan pahalıysa mutlaka işcilik kalitesi vardır...Beşincisi Piller..Hepsinin ayrı ayrı pili varken nexus ta burada telefonu pad e taktıgınız anda 7140MAH bir pil oluyor ki burada pad istasyonunda telefonun şarj oluyor...Altıncısı fotograf ve video özellikleri ve kalitesi...

Yukarıda dedigim gibi öncelikle zevk ve renk meselesi siz nexusu secersiniz bir baskası S3 u ben Asusu...Nexusta tek tercih sebebi Google un guncellemesine en acık modeli olması en basiti 4.2 ile gelmesi...Ancak burada LG nin daha önceki guncellemelerdeki sıkıntıları göz önüne alınca o artı da gözümden dusuyor...

Bilgilendirme için saol.Ben tercihimi nexuslardan yana kullanıcam.

• Yok mu Allah rızası için Amerika'ya falan giden yahu?
    Fiyata bak.
    Bir de şu an sipariş ver gelsin.
    Kafayı yiyorum baktıkça fiyatlara.

• Mustafa,
    padfone stylus buldum. 89$.
    O da Amerika'da yalnız.
    Amk. Şu memlekette hem her şey var.
    Hem de sudan ucuz.
    Kafayı yememek elde değil.

• A : amazing

S: super

U: unique

S: SEXY!!

• beyaz asus padfone2 hands-on:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 24 Kasım 2012; 21:23:22 >
  • quote:

A : amazing

S: super

U: unique

S: SEXY!!

:D:D:D
  • quote:

Mustafa,
    padfone stylus buldum. 89$.
    O da Amerika'da yalnız.
    Amk. Şu memlekette hem her şey var.
    Hem de sudan ucuz.
    Kafayı yememek elde değil.

Bu pen olayı cok guzel oldu koray abi alacam bundan :) Beraber alalım birer tane

• Asusun Stylus kaleminin kullanımı ile ilgili video :)
  • quote:

Asusun Stylus kaleminin kullanımı ile ilgili video :)

Mustafa,
    Bu asusun headset stylus kalemi değil.
    Ben de sonuna kadar merakla bekledim. Bizim Bluetooth kalem çıkacak diye.
    Bu yanlış haberden dolayı seni tek şey kurtarır.
    Yarın guzel bir haber. :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Asusun Stylus kaleminin kullanımı ile ilgili video :)

Mustafa,
    Bu asusun headset stylus kalemi değil.
    Ben de sonuna kadar merakla bekledim. Bizim Bluetooth kalem çıkacak diye.
    Bu yanlış haberden dolayı seni tek şey kurtarır.
    Yarın guzel bir haber. :))

Oyhh valla google amca sasırttı beni bende diyorum seyrederken bunda ahize kısmı yok diyorum birde inceydi diyorum :D normal kalem bu ya :)

İnsallah abi insallah iyi haberler alacagız..

• Güncelleme soran arkadaslarımız vardı..Okudugum kadarıyla alındıktan sonra JB guncellemesinden bahsediyorlardı ama 4.2 JB gelecegi anlasılıyor...Bakalım bir alalımda guncellemesini dusunemiyorum artık..İyice sabırsızlanıyorum...

• Çoğumuz Audinin bu reklamını bilmez (bilenleriniz olabilir...) Ben asus padfone 2 yi buna benzetiyorum...Video da diyor ki arabanızda ne olsun istersiniz..Dizayn mı? Konfor mu?Güvenlik mi?Spor mu? Ve sonrasında aradıgınız tum özellikler bir arabada deyip Audinin amblemini koyuyor...Bana göre de Saglamlık HTC dizayn yine HTC donanım Samsung Çekicilik İphone diyerekten Asus logosunu koyuyorum :) Bilmiyorum siz ne dusunuyorsunuz :D

• Hak veriyorum :D , eşimin de benim de lap toplarımız Asus, telefonumunda Asus olmasını isterdim. (Sanırım fanlık belirtileri ortaya çıkıyor bende.)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.