Bahsettigim Asus EEE 1000H PC'de önceden win 7 vardı, Aşırı ağırdı ve Kablosuzdan verim alamıyordum..PC'ye Rusca Xp kurdum tabi bu sırada kablosuz sorunum devam edıyordu.. Sonra degiştirmek icin Normal bir Türkçe XP kurayım dedim, Suan Bios Harddiski Görüyor, ama format sırasında ne XP Türkçe , Ne de Rusca XP formata başlarken harddiski görüyor. Win 7 denedim o da aynı hatayı verdi. Harddiski bicimlendirmem icin bir arayüz programı var mı? (NOT : Windows Hiç açılmyor) ya da, harddiski devre dışı bırakıp 8 Gb lik bir diske İşletim sistemini kursam? Çözüme ulasabılır mıyım?
Bu sorunun model ile alakası yok. Formatları ghost image ile atmanı öneririm.
Biraz daha konuyu acsan?
modeli kablosuz sorunu icin verdim.. Şuan ugraş verdigim şey , Win 7 veya XP kurulumunda artık harddiskim Gözükmüyor.. Sadece, Biosta 160 gb harddisk gözüküyor. İmkanlarım da kısıtlı y.dısındaym
Xp kurulumu sırasında C:ye atılan kurulumlar bölümünde, yani disk bölmeden önce, şoyle bir uyarı geliyor : " Kur Windows XP yükleme dosyalarını iceren dosyaya ulaşamıyor veya, yeterli disk alanınız yok"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme