ASUS Phoenix GeForce RTX 3060 model ekran kartını satılığa çıkarmadan önce test etmek amaçlı pc ye taktım ve 1440p de nasıl sonuçlar alacağıma baktım ama bende hayret ettim çünkü 2560x1440 çözünürlükte elimde denediğim oyunlarda en yüksek ayarda bazı oyunlarda dlss quality açık olarak çok iyi sonuçlar aldığını gördüm ve performans testlerini paylaşmak istedim. Furmark 1440p burn-in ![]() RED DEAD REDEMPTİON 2 Grafik kalitesi maksimum ultra seviyesine çok yakın bildiğim bir motion blur kapalı 1-2 ayarda autoda gerisini elle ultra yaptım dlss quality modunda test sonuçları. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Far Cry 6 ![]() Far Cry 6 tüm ayarlar en yüksek Fsr kapalı. ![]() Far Cry 6 tüm ayarlar en yüksek Fsr 2.1 ultra quality açık. ![]() ![]() ![]() ![]() Marvels Spider-Man Miles Morales ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyun testlerinde gerçekçi gücünü görmek için kartı biraz hız aşırttım ve alttaki değerleri kullandım oyun testleri bittikten sonra iptal ettim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 27 Nisan 2023; 4:44:26 > |
Bildirim