Şimdi Ara

Asus Prime b450-a anakartı olup m2 nvme ssd kullananlar bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altı ay kadar önce yeni bir masaüstü pc topladım. Anakart olarak Asus Prime B450-a model anakart aldım. Bir kaç ay kadar önce bir ssd almaya karar verdim.Biraz araştırınca anakartımın m2 ssd desteği olduğundan Samsung'un yeni m2 970evo nvme 250 gb ssd sini satın aldım. anakarta monte ettim. Sorunum şu ne yaptıysam pc ssd yi görmüyor. Bios ahci yap diyenler oldu baktım zaten o şekilde. ssd bios tada gözükmüyor, windowsta da.Pc de uefi olarak windows 10 pro yüklü. Acaba ssd mi çalışmıyor diye iş yerimin pc sinde denedim orada direkt ssd'yi pc gördü. Asus teknik destek ile görüştüm bana söylenen uyumluluk listesinde yok çalışmayabilir denildi. Uyumluluk listesini gönderdiler 960 nvme evo var 970 yok. Bana biraz tuhah geldi. İşyerimdeki pc de öyle ahım şahım bi pc değil. Sizlerden ricam aynı anakartı olupta m2 ssd kullananlar var ise buraya .yazabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan80 -- 28 Kasım 2018; 14:27:54 >

• BIOS' da WQHL ayarını devre dışı bırakmayı ve BIOS' u BIOS+ UEFI moduna almayı deneyebilirsiniz. (legacy BIOS + UEFI gibi bir şey de olabilir.)
    Bahsettiğiniz anakartı kullanmıyorum ama belki bu ayarlar vardır ve işe yarar.
  • Söylediklerini deneyeceğim. Cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.