Şimdi Ara

Asus R9 380 'WattMan' Hatası ve Servis Rezaleti | KARGODA HASAR GÖREN ÜRÜN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Servise kasa göndermek mi?

Şaka falan mı hocam, gördüğüm en anlamsız garanti isteği olabilir.

Alıntıları Göster
    maalesef gerçek ... ve topu direk kargo firmasına atıyorlar. işin garibi tazmin tutanağını ürünü teslim aldıktan sonra tekrar kurye çağırarak tutturmamı istemeleri. ben teslim aldığımda sorumluluk alamzlarsa ne olacak bunu siz yaptınız derlerse ne olacak. ne yapacağımı şaşırdım.

• Durumunuza çok üzüldüm keşke kasanızı yollamasaydınız benzer şeyleri yaşadım asus garanti-servis konusunda berbat. Ben de laptopumu 4 kere servise yollamıştım ve yapılmayınca thh başvurup paramı geri almıştım. Gecikmeden thh başvurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPS kargo hala kargoyu geri göndermemiş(asusun paketi reddetmesinden sonra 6 gün geçmiş). Arıyorum lakayıt lakayıt konuşmalar neden bekliyor hala ürün neden geri göndermiyorsunuz diyorum bana verdiği cevap: bir kaç gün sonra göndeririz büyük ihtimal. Bu nedir ya ??? koskoca asusun çalıştığı kargo firmasına bakın hele. Bunlar birde kasadaki hasarı tazmin edecek :( hiç sanmıyorum ... hakkımı yasal yoldan nasıl ararım acaba bu duruma düşüpte çözebilen var mı ?
  • Son durum nedir
  • faruk321 kullanıcısına yanıt
    dostum sonuç olarak hem kargo firmasını(kasadaki hasardan dolayı) hemde ekran kartı firması asus 'u tüketici hakem heyetine şikayet ettim. İki şikayette lehime çıktı. Ekran kartımın ve kasamın parasını ödediler.
  • osi007 O kullanıcısına yanıt
    Psu nuzu merak ettim servis kartta sorun olmadığını söylemiş bu wattman uyarısının arkasındaki en önemli sebebin psu olduğunu biliyorum sizde sorun çıkarıp servisde çıkarmamasıda bunu gösteriyor psu marka modeliniz neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Nisan 2019; 17:22:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.