Şimdi Ara

Asus Rampage III Extreme Isınma Restart Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler size bi sorum olcak asus rampage III extreme anakartımla ilgili lütfen yardım edin , ben bu anakartı yaklaşık 4 aydır feln sorunsuz kullanıyodum ama son 2 haftadır pc res atıp duruyor oyundayken..fazla yorucu olmayan oyunlarda sorun olmuyo ama ne biliyim bi crysis 2 , battlefield bad company 2 oynynca 1 saate fln res atıyo pc..ben pcyi iice bi kontrol ettim , işlemcinin ,ekran kartının sıcaklık değerlerine felan baktım bi sorun yok ekran kartı boşta 38 yükte max 65 oluo, işlemcide boşta 32 yükte 50 fln oluyo max...en son ankartın kuzey güney köprülerinin sıcaklıklarına bakiyim dedim , pc boştayken güney köprüsü(ICH) 47 , kuzey köprüsü (IOH) 53 , bu çok yüksek gibi durmuyo ama pc yi yoracak bir oyun açtığım an bunlar direk çok hızlıca yükseliyo ve IOH 90 derece olduğu an pc res atıyo çünkü biosta 90 derece olduğu an reset atma opsiyonu açık...bu sorunu nasıl halledebilirim ? Birde eğer bilen varsa bu kuzey köprüsü soğutucusunu anakartı kasadan çıkarmadan sökmem mümkünmü ? Sistemide yazıyim eğer bi yararı olcaksa..

Anakart:Rampage Extreme III
    İşlemci:Intel Corei7 960
    Ekran Kartı: Sapphire 5870 Vapor-x
    Ram: Kingston 6 GB 1600 Mhz
    Psu:Thermaltake 850 Watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShcaRwp. -- 4 Nisan 2011; 18:55:57 >

• ya flood yapcam ama niye kimse bi cevap vermiyo hiçmi pcden anlayan biri yok ?
  • Kasada fan var mı ? varsa çalışıyor mu? o kadar hızlı ısınmaması lazım :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.