Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

Orijinalden alıntı: aaalp

Daha iyi cozum var . 12 mmlik fan buldum, oraya onlar rahat sigacak, tepeye de 25 mmlikleri koyuyorum. 10 numara olacak.

12 mm değil 12cm h100 ün üzerinde gelen fanlar 2x12cm zaten aynı şeyden bahsediyoruz dene bakalım nolacak.

Kalınlığı 12 mm.

Scythe Slip Stream Slim fan 120x120x12 mm

Sipariş ettim 1 haftaya gelir.
  • arkadaşlar intel i7 3820 ve ya i7 3930 2011 lga işlemciler pcı 3.0 destekleri acaba yoksa bırazdaha beklemem gerekıyormu.
  • vdtkchttp://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-i7-3820-core-i7-3820-soket-2011-36ghz-10mb-onbellek-islemci/productdetails.aspx?I_ID=58804 istiyosan bunu al yavaş gidiyom dedinya hızlanırsın biraz sonra da iyiy bi işlemciye gecersin
  • quote:

Arkadaşlar bu işlemcinin üstündeki 8 Pin ve 4 Pin bağlantılarını yaptınız mı? Yaptıysanız resim yükleyebilir misiniz? Oraya ben H100'ü radyatör ve fan ile beraber koymayı planlıyorum da, kablolamaları nerden geçirdiniz merak ettim.

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü

hem 8pin hemde 4pinden güçvermek zorundamıyız 4 pinni takmayııp 8 pin taksak çalışmazmı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: meerdogan

arkadaşlar intel i7 3820 ve ya i7 3930 2011 lga işlemciler pcı 3.0 destekleri acaba yoksa bırazdaha beklemem gerekıyormu.

Destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

Arkadaşlar bu işlemcinin üstündeki 8 Pin ve 4 Pin bağlantılarını yaptınız mı? Yaptıysanız resim yükleyebilir misiniz? Oraya ben H100'ü radyatör ve fan ile beraber koymayı planlıyorum da, kablolamaları nerden geçirdiniz merak ettim.

hem 8pin hemde 4pinden güçvermek zorundamıyız 4 pinni takmayııp 8 pin taksak çalışmazmı yani

Overclock yapmıcaksan gerekmiyor diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

güzelmiş ister 4 ister 8 pin bağlama peki bazı anakartlarda 8pin istiyo oraya 4pin bağlasak olrmu

• quote:

quote:

quote:

quote:

güzelmiş ister 4 ister 8 pin bağlama peki bazı anakartlarda 8pin istiyo oraya 4pin bağlasak olrmu

İster değil normalde 8 Pinden bağlayarak kullanacaksın. 4pin isteyen küçük anakartlar

• quote:

vdtkchttp://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-i7-3820-core-i7-3820-soket-2011-36ghz-10mb-onbellek-islemci/productdetails.aspx?I_ID=58804 istiyosan bunu al yavaş gidiyom dedinya hızlanırsın biraz sonra da iyiy bi işlemciye gecersin

Üstat forumda İzmirli bir arkadaş var.800,00TL'ye sıfır 3930K satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

quote:

vdtkchttp://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-i7-3820-core-i7-3820-soket-2011-36ghz-10mb-onbellek-islemci/productdetails.aspx?I_ID=58804 istiyosan bunu al yavaş gidiyom dedinya hızlanırsın biraz sonra da iyiy bi işlemciye gecersin

o arkadaşın derdi ne :)

• quote:

quote:

Sıfırı o fiyata alamaz ki o fiyata satsın ?

• Yurtdışı!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yurtdışı!!!

NO Garanti !!!
  • quote:

Yurtdışı!!!

http://www.amazon.com/Intel-Core-i7-3930K-2011-Processor/dp/B00603QXPM

612$ x 1.78 TL=1089 ===> Yurt dışından bile almış olsa demekki zararına satıyor.
  • nakite ihtiyaçı vardır belki aldımmı sen işlemciyi
  • Sanmıyorum 1000 e satsada daha ucuz olarak hemen satar. 800 Olsa güvenmezler her neyse beni ilgilendirmez.
  • Asıl üvey evlat kalanla 1366 kullananlar.
    O sokette işlemciler üretilmiyorlar bile malesef. Ne vatanda ne başka bir yerde var.

Bir extreme iii kullanıcısı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: about blank

Asıl üvey evlat kalanla 1366 kullananlar.
    O sokette işlemciler üretilmiyorlar bile malesef. Ne vatanda ne başka bir yerde var.

Bir extreme iii kullanıcısı :(

Aynen bende de rampage III formula vardı işlemci falan üretilmedi en son işte extremeleri çıktı ama bir fark anlamazsın kolay kolay bu yeni çıkanlarla şahsen ben anlamadım aradaki farkı sadece overclock potansiyalleri yüksek oluyor okadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.