Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende vatandan indirimli almıştım anakart ve işlemcimi.Vatanda indirimlerin biteceğini sanmıyorum.Ayda bir %25 indirim geleneğini sürdürmek zorundalar.Sektörde ayakta kalabilmek için.Acele etmeyin birkaç hafta sonunu bekleyin derim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Bende vatandan indirimli almıştım anakart ve işlemcimi.Vatanda indirimlerin biteceğini sanmıyorum.Ayda bir %25 indirim geleneğini sürdürmek zorundalar.Sektörde ayakta kalabilmek için.Acele etmeyin birkaç hafta sonunu bekleyin derim ben...

Zaten üç dört aydır bu uygulamayı yapıyorlardı o zaman kadar ayakta değiller miydi hiç bir şey olmaz. İki haftada bir aralıksız olan indirim bir aydır yapılmadı bundan sonrada yapılcağını sanmam yapılcak olsa bile ayda bir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stavro

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-14900cl9q-16gbzl-16gb(4x4gb)-ripjawsz-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=57864

bu ramler ile problem yasarmiyim

bende CORSAIR 1866 cl9 2x4gb ramleri kullanıyorum bir problem yaşamadım.Eminim sende yaşamazsın.Ama bu kitin kitapçığında şeması var o soketlere takmalısın.64gb desteği var yanlız her marka ram e destek vermiyor.Bendeki CORSAIR lara 16gb a kadar destek veriyor.

Ayrıca arkadaşlar bu karttaki blutooth ne işe yarıyorki.Yani bunun yerine wi-fi olsa sizcede daha iyi olmazmıydı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stavro

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-14900cl9q-16gbzl-16gb(4x4gb)-ripjawsz-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=57864

bu ramler ile problem yasarmiyim

bende CORSAIR 1866 cl9 2x4gb ramleri kullanıyorum bir problem yaşamadım.Eminim sende yaşamazsın.Ama bu kitin kitapçığında şeması var o soketlere takmalısın.64gb desteği var yanlız her marka ram e destek vermiyor.Bendeki CORSAIR lara 16gb a kadar destek veriyor.

Ayrıca arkadaşlar bu karttaki blutooth ne işe yarıyorki.Yani bunun yerine wi-fi olsa sizcede daha iyi olmazmıydı?

Bluetooth bluetooth işine yarıyor, wifi olsa iyi olurdu ama işte deluxe falan o serilere koyuyorlar.

Ne demek en fazla 16 gb izin veriyor öyle bir şey yok al tak bakalım 64 gb görecek mi görmeyecek mi.

• işte bluetooth uetooth ile ilgili en ufak işlem yapmadım.
    Ayrıca eğer asus un destek listesinde incelersen destek slot lar şeklinde bendeki ramleri 2 artı 2 yani 16gb destekliyoruz diyor.Başka marka ve modellerde 64 e kadar destekliyoruz diyor.Bunu ben demiyorum.Tabi senin mantığınla al tak dene de gör dersen aldıktan ve denedikten sonra asusun bana cevabı hazır.Biz size desteklenmediğini belirtmiştik.Ben iddaa etmiyorum.Ama görünen o.Şimdi 4x4gb 1866mhz CL9 takılı bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

Bende vatandan indirimli almıştım anakart ve işlemcimi.Vatanda indirimlerin biteceğini sanmıyorum.Ayda bir %25 indirim geleneğini sürdürmek zorundalar.Sektörde ayakta kalabilmek için.Acele etmeyin birkaç hafta sonunu bekleyin derim ben...

Zaten üç dört aydır bu uygulamayı yapıyorlardı o zaman kadar ayakta değiller miydi hiç bir şey olmaz. İki haftada bir aralıksız olan indirim bir aydır yapılmadı bundan sonrada yapılcağını sanmam yapılcak olsa bile ayda bir belki.

ayakta kalma olayi degilde musteri kaybediyor pazar gunu gittim bombostu harbiye dukkani
    sonucta bana uygun olan fiyatli dukkandan alicagim
    ama tahmin ediyorum okullar tatile girene kadar bi indirim yapacaktir vatandan beklemekten baska care yok

• Yeni açılan mağzalarda oluyor indirim bir yerde açılmıştı bir ay önce falan %30 vardı, müşteri kaybetmez indirimle kazandığı müşteriler belki gelir belki gelmez adamlar her zaman karda :)
  • vallaha taktim kafaya bu anakarti alacagim ama 1050 cok para 850 ye duserse hemen kapacagim indirim bekliyorum
  • Çok zor duruyor ama inşallah düşer :)
  • Selam arkadaşlar bende asus rampage 4 extreme aldım yalnız kurulumlarda sormak istediğim durumlar var.

Öncelikle yeni aldığım kasa 1200w coller master advanced 2. Tüm donanımları kurduktan sonra, yeni bir özellik mdir bilmiyorum ama, bilgisayarı kapatınca PSU 2dk kadar çalışmaya devam etmekte, daha sonra kendisini kapatıyor bu normalmidir? Benim aklıma ilk herhalde içerdeki ısıda soğumasına yardımcı oluyor diye düşündüm fakat kesin bir cevap sizden alayım dedim.

İkinci bir husus da şöyle, alacağım yeni ekran kartını beklemekteyim Asus GTX 690 modeli. PSU'nun kablolarında 24 pinli, 2 aded farklı döngüsel olarak 4pinli kablo ve 1 adet 8 pinli kablosu var. Yani 24-pin, 2x4 pin, 8 pin) Fakat anakarta baktığımda 8 pinli olan soketde 8 pinli olan kısmın ilk 4 pini cover edilmiş, bunu çıkarıp direk 8 pin olarak connector etmeliyim yoksa 4 pini mi yada her ikisinide mi, yani doğru kararı veremedim ki 6 senedir eski pc kullandığım için bu yenisi biraz beni aştı.

Son olarak Pc kapatığımda ve 2dk sonra PSU kapandığında, anakarta bakıyorum içerisindeki START ve reset tuşların ışıkları yanıyor hala bu normalmidir.

Teşekkürler

Intel i7 3960x CPU - Asus Rampage 4 Extreme Mainboard - 16GB RAM Vengeance 1600MHZ - AKASA venom voodoo Cooler 2xFAN - Corsair Force 3 240GB SSD - Cooler Master Advanced 2 1200W Case - GTX 690 Video Card (Beklemede)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel79 -- 5 Mayıs 2012; 19:15:14 >

• Öncelikle hayırlı olsun,
    PSU'nun çalıştığını nereden anlıyorsun?
    Güç girişlerini 8'pin tak 8 Pin girişi olmayanlar için kaptılmıştır orası hatta overclock falan yapacaksan hemen yanında 4pin girişi daha var onada tak,
    Tuşlar her zaman yanar o yüzden ben güç harcamasın diye PSU'dan kapatıyorum kullanmayacağım zaman.
  • Teşekkür ederim. Bilgisayarı power tuşuna basarak kapatığımda halen kasadan bir ses geldiği duydum kontrol ettim, sadece start ve reset ışıklarını yanıyor ve tüm fanlar durmuş halde. Elimle PSU nun arkasına getirdim hava geliyordu elime fan dönüyordu ordan anladım. Fakat 2 dk sonra otomatik PSU da duruyor. Yeni bir özellik diye düşündüm ama bilemiyorum acaba soğutmamıdır.

Intel i7 3960x CPU - Asus Rampage 4 Extreme Mainboard - 16GB RAM Vengeance 1600MHZ - AKASA venom voodoo Cooler 2xFAN - Corsair Force 3 240GB SSD - Cooler Master Advanced 2 1200W Case.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel79 -- 5 Mayıs 2012; 19:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel79

Teşekkür ederim. Bilgisayarı power tuşuna basarak kapatığımda halen kasadan bir ses geldiği duydum kontrol ettim, sadece start ve reset ışıklarını yanıyor ve tüm fanlar durmuş halde. Elimle PSU nun arkasına getirdim hava geliyordu elime fan dönüyordu ordan anladım. Fakat 2 dk sonra otomatik PSU da duruyor. Yeni bir özellik diye düşündüm ama bilemiyorum acaba soğutmamıdır.

Intel i7 3960x CPU - Asus Rampage 4 Extreme Mainboard - 16GB RAM Vengeance 1600MHZ - AKASA venom voodoo Cooler 2xFAN - Corsair Force 3 240GB SSD - Cooler Master Advanced 2 1200W Case.

İlk kez duyuyorum anakart ile ilgili bir şey olsaydı bende de olurdu PSU ile ilgili bir şey olabilir ama bir sorun değildir tahminimce.

• intel core i7 extreme edition destekliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

intel core i7 extreme edition destekliyor mu

i7 3960x Evet
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim. Bilgisayarı power tuşuna basarak kapatığımda halen kasadan bir ses geldiği duydum kontrol ettim, sadece start ve reset ışıklarını yanıyor ve tüm fanlar durmuş halde. Elimle PSU nun arkasına getirdim hava geliyordu elime fan dönüyordu ordan anladım. Fakat 2 dk sonra otomatik PSU da duruyor. Yeni bir özellik diye düşündüm ama bilemiyorum acaba soğutmamıdır.

İlk kez duyuyorum anakart ile ilgili bir şey olsaydı bende de olurdu PSU ile ilgili bir şey olabilir ama bir sorun değildir tahminimce.

konu eski ama yazıyım eyer z77 anakartsa anakartın özeliyi sistemi güvenli ısıya getirinceye kadar çalışıyo fanlar sonra kapanıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

quote:

konu eski ama yazıyım eyer z77 anakartsa anakartın özeliyi sistemi güvenli ısıya getirinceye kadar çalışıyo fanlar sonra kapanıyo

Birincisi konu Rampage IV Extreme ikincisi arkadaşda belirtmiş zaten Rampage IV Extreme diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

quote:

Birincisi konu Rampage IV Extreme ikincisi arkadaşda belirtmiş zaten Rampage IV Extreme diye.

http://donanimhaber.com/asus/NewsDetail.aspx?id=29952 şuna izle ama o fanın çalışması anakarttın özelliyi burda da öyle demiş

• rampage IV extreme evet aldım ama kullanmadım :=) diyorum çünkü 12-mart-2012 de vatan'dan aldım fakat 1 hafta sonra sıkıntı çıktı ekran kartımı şişirdi ( zotac GTX 460amp) ve PCI slotu arızalandı ve garantiye gönderdim CPU değişim anakart sağlam dediler. Teslim almadan VATAN' da test edip tekrar gönderdim ve nihayetinde dün değişim verdiler ve vatandan yeni rampage IV extreme anakartımı aldım.

2 adet rampage sistemim var
    rampage III formula - İ7 970 3.2-------->rampage III boşta 25° - 30° , yükte 40° - 50° çalışıyor
    rampage IV extreme - İ7 3930K 3.2----->rampage IV boşta 40° - 50° , yükte 60° * 70° çalışıyor

sorunum şu ;
    sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa eğer yazarlarsa iade hakkım varken değiştirmek istiyorum anakartımı.
    1 gündür test ediyorum rampage IV extreme çok ısınıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexias

rampage IV extreme evet aldım ama kullanmadım :=) diyorum çünkü 12-mart-2012 de vatan'dan aldım fakat 1 hafta sonra sıkıntı çıktı ekran kartımı şişirdi ( zotac GTX 460amp) ve PCI slotu arızalandı ve garantiye gönderdim CPU değişim anakart sağlam dediler. Teslim almadan VATAN' da test edip tekrar gönderdim ve nihayetinde dün değişim verdiler ve vatandan yeni rampage IV extreme anakartımı aldım.

2 adet rampage sistemim var
    rampage III formula - İ7 970 3.2-------->rampage III boşta 25° - 30° , yükte 40° - 50° çalışıyor
    rampage IV extreme - İ7 3930K 3.2----->rampage IV boşta 40° - 50° , yükte 60° * 70° çalışıyor

sorunum şu ;
    sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa eğer yazarlarsa iade hakkım varken değiştirmek istiyorum anakartımı.
    1 gündür test ediyorum rampage IV extreme çok ısınıyor...

Soğutucun ne iki anakartta da kullandığın o kadar olamaz boşta çok fazla.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.