Şimdi Ara

ASUS rampage v extreme code 53 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar sistem bilgisayarımda ki gibi ne yaptıysam ekrana görüntü gelmiyor anakart code 53 hatası veriyor baktım ramlarle ilgili galiba sorun baktım internetten acaba anakara mi sıkıntı ram de mi veya bende mi :) lütfen yardım edin Kafayı yiyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde asus üst seviye anakartlarında böyle sorunlar olabiliyor . Ramlerin sırasını değiştirip tekrar takın benzer durum benim sistemde de yaşamıştım mem ok tuşunu unutmayın ramlerı değiştirdikten .
  • kardesim delirecegim herseyi yaptım olmadı ama memo ok tusunu basmadım :( o ne ise yarıyor ki :)
  • riko21 R kullanıcısına yanıt
    Ramların yerini her değiştirkten sonra mem ok tuşuna basın anakart bildiğim kadarıyla hafızaya alıyor ramlerı mem ok bastığınız o hafızayı boşaltıyor Birde olmazsa böyle deneyin .
  • Kafayı yememe az kaldı :) simdi ben kırmızı slotlara taktım :D ramları direk memo ok tusuna mı basayım
  • arkadaslar kac gunden beri sorunu cozemiyorum bana yardımcı olur musunuz A2 hatası veriyor anakart nasıl duzeltebilirim yoksa anakartta mı arıza var acaba :( ilk acıldıgında 2 kere reset cekiyor sonra acılıyor ama bu sefer a2 hatası veriyor. ekranada goruntu gelmiyor. bios a filan giremiyorum herseyi denedim bir turlu olmadı ingilizcemde yeterli olmadıgından sorunu internetten bulamadım :(

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2427351/error-rampage-extreme-confused.html bu linkteki olayları bana kısaca ozetleyebilecek arkadas var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riko21 -- 9 Temmuz 2015; 18:56:38 >
  • Arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşlar yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Msi B450-A Pro Max
    3 ay önce açıldı
    RAMPAGE 5 EXTREME BIOS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.