Şimdi Ara

ASUS RampageIVExtreme veya Asus P9X79 DELUXE ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vega55

ASUS RampageIVExtreme veya Asus P9X79 DELUXE ?

Gokay sistemi açarken biostan remi 1866 mhz yaptım sorunsuz açıldı resimleri kontrol edelim :)

şu asusun auto tuning programında satrt falan yazıyor ama o buton nerde :)

işlemi bu programlada yapabiliyosunuz buton olmasada olur önce turbov nin en son driverını kurmanız gerekiyo güncel mi driver?

• ayrıca işlemci sıcaklığı şu an için çok iyi ancak oc yaptıktan sonra fan hızlarını arttırmanız gerekecek biraz okuduğuma göre turbo v programında 3 aşamalı olarak oc yapabiliyor muşsunuz

-Race Car (Hızlı)
    -Jet Plane (Daha Hızlı)
    -Rocket (En Hızlısı)

şeklinde siz race cardan başlayın
  • direkt cdden kurdum güncel olup olmadığını kontrol edecek bir yer arıyorum pc de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vega55

direkt cdden kurdum güncel olup olmadığını kontrol edecek bir yer arıyorum pc de :)

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=P9X79%20DELUXE&p=1&s=42&os=30&hashedid=qYX6pjib4inPFHcP

en son güncellemesi burada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaygogce

ayrıca işlemci sıcaklığı şu an için çok iyi ancak oc yaptıktan sonra fan hızlarını arttırmanız gerekecek biraz okuduğuma göre turbo v programında 3 aşamalı olarak oc yapabiliyor muşsunuz

-Race Car (Hızlı)
    -Jet Plane (Daha Hızlı)
    -Rocket (En Hızlısı)

şeklinde siz race cardan başlayın

bana anadol car modu bile yeter gokay :)) benim anakartın aynı ile 4.2 yi buluyor adamın teki ama işlemcisi 3960 k :( bendeki 3820 ayrıca version kontrol ettim 1.01.43 şuan suitin en son sürümünü indiriyorum
  • tamamdır :)
  • bahsettiğim race car vs olayını anlatan bir video videodaki sürüm eski ama olayı çözdünüz sayılır zaten

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5w1MRKpA7hU#at=71
  • quote:

bahsettiğim race car vs olayını anlatan bir video videodaki sürüm eski ama olayı çözdünüz sayılır zaten

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5w1MRKpA7hU#at=71

bende böyle birşey yok turbo v evo diye birşey var o da üstteki ekran görüntülerinin arasında fast ı seçip reset atıyor oc ye başlayıro sonucu resetten sonra veriyor
    bu arada biosa tekrar girip ram frekasn ayarını autoya getirip öyle oc yapayım belki kazara 2133 mhz yi buluruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega55 -- 14 Nisan 2013; 2:12:54 >

• siz fasti seçin bakalım işlemci hızı kaça çıkacak
  • quote:

siz fasti seçin bakalım işlemci hızı kaça çıkacak

Bana Mülayimi getirin :D

Gökay uçtu sankim pc :) işlemci 35 dereceye fırladı bende corsair linkten porformans modunu seçtim
  •  ASUS RampageIVExtreme veya Asus P9X79 DELUXE ?

Remler 2022 mhz de :D

Şu sistemi toplarken bana başından sonuna kadar yardımlarını esirgemediğin için çok keşekkürler gökay :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega55 -- 14 Nisan 2013; 2:36:09 >

• Gokay bu auto tuning i iptal etmek için ne yapacağız acaba :)
  • biraz geç oldu kusura bakmayın ayrıca önemli değil ne demek sevindim sizin adınıza sonunda oc edebildik :) auto tunning konusunda pek bilgim yok malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babajii -- 14 Nisan 2013; 3:02:03 >
  • şimdi işlemciyi test etmeniz lazım stabil çalışıp çalışmadığını kontrol edin
  • quote:

şimdi işlemciyi test etmeniz lazım stabil çalışıp çalışmadığını kontrol edin

vcore diye bir uyarı verdi küçük bir hata gibi gözükse de vcore voltala alakalı bir hataymış hemen zaman kaybetmeden os defualt ve bios u resetletyerek eski haline geri döndürdüm biraz anlasam oc işinden voltajı ayarlıcam ama anlamıyorum hevesim kursamğımda kaldı :)
  • voltajla oynamadan oc edin işlemciyi ufak ufak stabiliteyi bulana kadar 4.2 4.3 seviyesinde bırakın
  • quote:

voltajla oynamadan oc edin işlemciyi ufak ufak stabiliteyi bulana kadar 4.2 4.3 seviyesinde bırakın

işte onu yapacak tecrübe yok auto tuning e tıkladığımda üstteki resimdeki mhz değerine ulaştı tabi nasıl ulaştığı belli değil auto tuning voltajada ayar vermiştir kesin :)

vcore oc haldeyken 1.620 normal haldeyken 1.240 şuan oc den çıkmış haldeyim 12 v diye hata verdi sanırım bu başka birşeyin habercisi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega55 -- 14 Nisan 2013; 3:49:20 >
  • tam anlamadım hatayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babajii -- 14 Nisan 2013; 4:31:54 >
  • quote:

tam anlamadım hatayı :)

Oc yaptığımda vcore hatası aldım sonra oc den resetleyerek kurtuldum sana volt değerlerini yazarken v12 adında bir uyarı daha aldım şuan o hatanın yinelemesini bekliyorum :)
    acaba kasa şase falanmı yapıyor
  • warning +12v 24,480 uyarısı çıkıyor anakart -60 derece uyarısı veriyor bu nasıl suitmiş böyle kafayı yedi resmen

böyle birşey olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega55 -- 14 Nisan 2013; 4:54:38 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.