Şimdi Ara

ASUS RampageIVExtreme veya Asus P9X79 DELUXE ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vega55

warning +12v 24,480 uyarısı çıkıyor anakart -60 derece uyarısı veriyor bu nasıl suitmiş böyle kafayı yedi resmen

ASUS RampageIVExtreme veya Asus P9X79 DELUXE ?

böyle birşey olabilir mi ?

Sanmiyorum o hatayi niye verdigini anlamadim youtube turbo v evo yazin orda cikan video da anlatiyor oradaki adimlari uygulayip deneyin birde oc profili olmasi lazim uctane onlar yok mu sizde

• quote:

Orijinalden alıntı: gokaygogce

quote:

warning +12v 24,480 uyarısı çıkıyor anakart -60 derece uyarısı veriyor bu nasıl suitmiş böyle kafayı yedi resmen

Sanmiyorum o hatayi niye verdigini anlamadim youtube turbo v evo yazin orda cikan video da anlatiyor oradaki adimlari uygulayip deneyin birde oc profili olmasi lazim uctane onlar yok mu sizde

Gokay dediğin şekilde 3 tane oc seçeneği yok oc den önce ben şu uyarılara takıldım Anakart -60 derece gibi saçma sapan uyarılar veriyor vcore 0,00 derece tarzında garip garip hatalar sistemin kararılığını denetleyip hataları ortaya çıkaran bildinğin bir program varmı real temp kullandım aida64 kullandım sıkıntı yok gibi anlamadım gitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokaygogce

quote:

Gokay dediğin şekilde 3 tane oc seçeneği yok oc den önce ben şu uyarılara takıldım Anakart -60 derece gibi saçma sapan uyarılar veriyor vcore 0,00 derece tarzında garip garip hatalar sistemin kararılığını denetleyip hataları ortaya çıkaran bildinğin bir program varmı real temp kullandım aida64 kullandım sıkıntı yok gibi anlamadım gitti

aida64 te algılayıcıyı açıp anakart sıcaklığına bir de ordan bakabilir misin ?

• diğer bilgisayara geçip bakayım hemen

şimdide hata vermiyor :D hata vermesini bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega55 -- 15 Nisan 2013; 1:04:10 >
  •  ASUS RampageIVExtreme veya Asus P9X79 DELUXE ?

şimdi hata verdi gökay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega55 -- 15 Nisan 2013; 2:36:51 >
  • gökay nerdesin SSD geldi :)bağlamadım daha@gokaygogce
  • Bu konuda bana yardımda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler sistem sorunsuz çalışıyor
    Topladığım sistem
    İşlemci : INTEL Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB Önbellek İşlemci
    İşlemci Soğutucu:Corsair Hydro H80i CW-9060008-WW Sıvı Soğutma Sistemi
    Anakart: ASUS P9X79 DELUXE Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    Ekran Kartı :MSI GTX680 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    Bellek:GSKILL F3-2133C9D-16GTX G.SKILL Trident X DDR3-2133Mhz CL9 16GB (2x8GB) Bellek
    SSD:CORSAIR 240GB Force GS Serisi Sata 3.0 SSD(555MB / 525MB Yazma)
    Dvd Yazıcı:ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    Kart Okuyucu :FRISBY FCR-70B 3.5" DAHİLİ KART OKUYUCU SİYAH USB 2.0
    HDD:SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    Kasa:AeroCool X Predator Full Tower 1100W 80PLUS Gold 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black Oyuncu Kasası

Sadece Ses kartı eksik onuda bu ay alacağım sisteme bundan sonra 16 gb bellek 2. grafik kartını alacağım

bu haliyle bile çok iyi performans sağlıyor Photshop cs6 2 saniyede açılıyor :D Crysis3 Oyununu en yüksek kalitede az önce bitirdim

NoT: yukarıda yaşadığım voltaj sorununun sebebi Ai Suite ile Corsair Link ( Sıvı soğutucu performans programı) arasındaki çakışmadan kaynaklanıyor

Herkese yardımlarından dolayı tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega55 -- 20 Nisan 2013; 19:00:09 >

• quote:

Bu konuda bana yardımda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler sistem sorunsuz çalışıyor
    Topladığım sistem
    İşlemci : INTEL Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB Önbellek İşlemci
    İşlemci Soğutucu:Corsair Hydro H80i CW-9060008-WW Sıvı Soğutma Sistemi
    Anakart: ASUS P9X79 DELUXE Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    Ekran Kartı :MSI GTX680 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    Bellek:GSKILL F3-2133C9D-16GTX G.SKILL Trident X DDR3-2133Mhz CL9 16GB (2x8GB) Bellek
    SSD:CORSAIR 240GB Force GS Serisi Sata 3.0 SSD(555MB / 525MB Yazma)
    Dvd Yazıcı:ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    Kart Okuyucu :FRISBY FCR-70B 3.5" DAHİLİ KART OKUYUCU SİYAH USB 2.0
    HDD:SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    Kasa:AeroCool X Predator Full Tower 1100W 80PLUS Gold 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black Oyuncu Kasası

Sadece Ses kartı eksik onuda bu ay alacağım sisteme bundan sonra 16 gb bellek 2. grafik kartını alacağım

bu haliyle bile çok iyi performans sağlıyor Photshop cs6 2 saniyede açılıyor :D Crysis3 Oyununu en yüksek kalitede az önce bitirdim

NoT: yukarıda yaşadığım voltaj sorununun sebebi Ai Suite ile Corsair Link ( Sıvı soğutucu performans programı) arasındaki çakışmadan kaynaklanıyor

Herkese yardımlarından dolayı tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.

kusura bakmayın pc arızalandığı için giremedim foruma ssd hyırlı olsun :) şu an durum ne sorun var mı

• Herhangi bir sıkntı yok Gokay Ai suit ile çıkışma yaptığı için Corsair link programını kurmadım onun dışında harhangi bir sorun yok ssd için bazı ayarlar yaptım trim özelliğini kapatmak vs gibi oc yapmadım remleri 1866 mhz manuel olarak ayarladım :)
    @gokaygogce
  • quote:

Herhangi bir sıkntı yok Gokay Ai suit ile çıkışma yaptığı için Corsair link programını kurmadım onun dışında harhangi bir sorun yok ssd için bazı ayarlar yaptım trim özelliğini kapatmak vs gibi oc yapmadım remleri 1866 mhz manuel olarak ayarladım :)
    @gokaygogce

sevindim inş sıkıntı çıkarmaz uzun süre götürür :)
  • anlamadm
  • arkadaşlar bu asus anakartlarda devamlı olan bir hata mı..?..bende 12 v warning uyarısı alıyorum..devamlı çıkıyor sebebi nedir..anakart m5a97 r2.0..yardımcı olursanız sevnrm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

arkadaşlar bu asus anakartlarda devamlı olan bir hata mı..?..bende 12 v warning uyarısı alıyorum..devamlı çıkıyor sebebi nedir..anakart m5a97 r2.0..yardımcı olursanız sevnrm..

Bende Corsair link programı ile çakışıyordu o yüzden 12v hatası veriyordu sende corsair benzeri soğutucu kontrol vs gibi bir program varsa aynı çakışmayı yapıyordur zaten asusun sevmediğim tek yanı Asus suite gerçi kimse sevmiyor herkes bu çakışma hatalarından şikayetçi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

arkadaşlar bu asus anakartlarda devamlı olan bir hata mı..?..bende 12 v warning uyarısı alıyorum..devamlı çıkıyor sebebi nedir..anakart m5a97 r2.0..yardımcı olursanız sevnrm..

Bende Corsair link programı ile çakışıyordu o yüzden 12v hatası veriyordu sende corsair benzeri soğutucu kontrol vs gibi bir program varsa aynı çakışmayı yapıyordur zaten asusun sevmediğim tek yanı Asus suite gerçi kimse sevmiyor herkes bu çakışma hatalarından şikayetçi

aidata64 everest cpu z core temp hard monitör programları yuklu..
  • aidata64 yı kaldır sorun kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.